Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה אתמול באיילון AUDI R8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי ההתעסקות בתאונה הנ"ל היא מעבר לסבירה וכבר עברה את גבול הטעם הטוב.

האאודי רחוקה מלהיות "מרוסקת" ונפגעה די קל.

אפילו אם הנזק עומד על 250K (סכום שנראה לי מופרח), זה עדיין מהווה בסה"כ כ20% מערך הרכב.

כמו שירון אמר קודם- יכול לקרות לכולנו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה יכול לקרות לכולנו אבל עובדה שזה קרה רק לרכב הזה ולא לכל מי שעבר באותו זמן באיילון. הנוכחות של הפורשה בצד לא כזאתי תמימה לדעתי.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
זה יכול לקרות לכולנו אבל עובדה שזה קרה רק לרכב הזה ולא לכל מי שעבר באותו זמן באיילון. הנוכחות של הפורשה בצד לא כזאתי תמימה לדעתי.

איזה ציד מכשפות, חשבתי שזה עבר מהעולם.

מה קרה?

נהג נכנס לשלולית כנראה טעה ודפק פגוש, זה כל הסיפור.

שילוב רגיל של טעות שיכולה לקרות ותשתית כבישים לא מוצלחת במיוחד.

פורסם

לא מבין את כל הדיבורים על הרכב.

את מי מעניינת חתיכת פח כסופה עם צמיגים חתך נמוך כשמדובר בתאונה. העיקר שכולם יצאו משלום מזה.

אמנם רבע מיליון לתקן אבל אף סכום בעולם לא מאפשר לקבל ידיים, רגליים, או חיים חזרה.

פורסם

וואלק לא מבין אתזה.

הביטוח ישלם את הנזק אז מה הפאקינג בעיה שלכם עם הנזק? זה הסיכון שחברת ביטוח קונה במקומך.

האם נדמה לכם שבאירופה ובארה"ב לא קורות תאונות לרכבי יוקרה וספורט?

תמצאו לכם חיים ומהות אמיתית להצטער עליה וזאת עם כל האהבה למכוניות.

בני אדם טסים במטוסים השווים מיליונים ומרסקים אותם (ללא ביטוח) מי מצטער על זה?

זו סתם חטטנות ישראלית טיפוסית.

נ.ב - מי חשב שהתשתית אשמה לתאונה ? אף אחד, כמעט.

איילון הוא פשוט כביש לדוגמא, 20 שנה בנו אותו ועדיין יש בו פקקים למכביר. יש בו כשל תכנוני עם הצמתים כל 2 ק"מ (במקרה הטוב) איכות אספלט ירודה, סימון בת*ת ותאורה שבלומפילד לפני 30 שנה מתגאה בה (מימי חיים תדליק את האורות בבקשה).

ועוד לא אמרנו דבר על הנהגים הישראלים המעולים (ובעיקר בלתי צפויים) ותחזוקת המכוניות הישראלית הידועה.

נסע מהר לא נסע מהר, נסע מהר בסדר. נו אז? אתם שא תמים?

וואלק הצביעות יותר גרועה מהקנאה.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

פיפט'.. מילים כדורבנות.

ועולה מעל הכל המנטליות הישראלית בנהיגה. לפעמים אני רואה דברים שאנשים עושים בכביש ואני צריך לצבוט את עצמי כדי להבין שאני לא חולם. לא תמיד זו הסיבה לתאונות אבל הרבה תאונות נגרמות מזה.

פורסם

אני חושב שהאוודי נפגעה פחות:

r8vs911-vi.gif

:wink:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

רוני ,

תתפלא לגלות שאחד מבעלי הR8 (הכסופות שנוסעות) אכן נוסע ביום יום בצורה יותר רגועה ממך וממני .

באם הוא זה שנפגע זאת איני זוכר (את מספר הרכב) .

נ.ב

לכל היפי נפש,אולי מספיק עם התגובות המגעילות .

אני לא מאחל לאף אחד תאונה :idea:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

יאללה, מה כל המהומה? אז עוד עגלה מרוסקת, הוא יקנה עוד אחת. חלאס כבר לרחם עם האוטו המסכן הזה ומה יהיה איתו. את מי זה מעניין בכלל, כל מי שרושם פה גם ככה לא יכול לקנות אותה ( גם מרוסקת ).

פורסם

מספיק - כל החברים של, המכרים של ויודעים הדבר. עשה הבחור תאונה, לנו יצאו תמונות ולו יצאו תובנות. ממשיכים הלאה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...