Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם JBL GTO1202D יכול לנגן ב OHM 1?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בעצם מה שאתה מציע לעשות.

dasddasdas.JPG

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

סבבה, תודה רבה חבר, אחזור עם רשמים.

ואיך אני יודע כמה ליטר יש בתיבה?

רק שאלה אחרונה ואולי קצת טיפשית, איזה ברגים מומלצים לתיבה שעשויה מMDF?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם

ב MDF. צריך לקדוח לפני הכנסת הבורג.!

וברגי עץ רגילים.

לגבי הסאב. רשום לך מה הנפח העצמי שלו. באתר. (לרוב)

לגבי התיבה. יש באתר אוטוסאונד. מחשבוני נפח. חביבים ופשוטים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לפי התמונות שהועלו והתרשים יש 2 סלילים.

כל סליל בעל פלוס ומינוס משלו.

אם הבנתי נכון התרשים אומר על מנת שהסאב יעבוד ב 4 אום חברו את הפלוס של סליל 1 למינוס של הסליל 2.

ואז את המינוס מהסליל ה-1 חברו בניפרד לטרמינל וגם את הפלוס של סליל 2 גם חברו בניפרד לטרמינל.

שאלת חשמל פשוטה. זה לא אמור לקצר?

איך יתכן שפלוס ומינוס מחוברים יחדיו?

פורסם

זה לא אמור לקצר, אתה מחבר פלוס ומינוס יחדיו כדי ליצור חיבור בטורפלוס אל מינוס אל פלוס אחר אל מינוס אחר, כאשר הפלוס של הראשון מחובר למקור מתח והמינוס של האחרון מחובר אל האדמה (מינוס של המגבר במקרה שלנו)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תגידו מה יקרה אם אני ינסה להוריד אותו ל2 OHM?

פורסם

אבל אם אני יחבר רק סליל אחד זה לא יעבוד?

• תוכן חדש...