Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דינו של גונב חשמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים! היום גיליתי במקרה ששכן בבניין שלי גונב חשמל, הוא התחבר לארון חשמל בחדר מדרגות ומשתמש בחשמל זה בבית. אני יודע שהעניין פלילי ואיפשר להעניש אותו קשה, אבל יש לו הרבה ילדים (3) והוא ממוצא אתיופי, כנראה קשה לו ואיני מעוניין להעניש אותו או לתבוע אותו בבית משפט או להתלונן למשטרה. מה תציעו לי? כיצד להתנהג? אולי אגיע איתו יחד עם חברי הועד להסדר? שישלם קנס לבניין, נגיד 500 ש"ח, יקבל על כך קבלה ואזהרה ונגמר העניין?

פורסם

קודם כל זה מסוכן מאוד בגלל שאין מפסק פחת בצורה שהוא מתחבר, כלומר עם הוא יתחשמל בבית אף פיוז לא יקפוץ והלך עליו.

סביר להניח גם שאם יהיה איזהשהו קצר בבית שלו תתחיל שריפה שתתפשט בכל הבנין.

ממליץ לך בחום לדבר איתו ישירות להפסיק את זה, אחרת תפנה למשטרה.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

אם אתה מחפש עונש למען יראו ויראו, כנראה שאתה רוצה להעניש בחומרה יתרה לעומת מה שמקובל במערכת המשפט שלנו בנסיבות כגון אלה.

עונש למען יראו ויראו הוא סקילה בכיכר העיר.

איני יודע מה מצבה של משפחה זאת, האם הם עובדים או נתמכים, האם הם כשירים לעבודה או מוגבלים. כמובן שכל זה אינו מוריד או מעלה מחומרת המעשה אך יש בו כדי להשפיע על מידתיות העונישה.

יכול להיות שמשפחה זאת אינה מסוגלת לשלם את חשבון החשמל, יכול להיות שמשפחה זאת אינה מסוגלת לעמוד תחת נטל הקנס, יכול להיות שמשפחה זאת תחוש בושה לנוכח הפרסום על מעשה הגניבה ואולי אבי המשפחה יתאבד.

יכול להיות שאתה מגיע למסקנות מוטעות בדבר הגניבה ויתכן ובחינה מקצועית תשלול אפשרות זאת.

לפני שאתה שופך קיתונות של רותחין על שכנך, חשוב רגע מה יכולות להיות התוצאות ומה המהלך היותר נכון לפתרון, גם אם לא בהכרח יגיע פיצוי בעקבותיו.

בהנחה שהגניבה היא אכן גניבה, אולי מי מבני המשפחה מסוגל לתרום לבנין בעבודות השוטפות כגון ניקוי חדר המדרגות.

יש מחוסרי אמצעים שבכדי לשרוד - גונבים, יש מחוסרות אמצעים שבכדי לשרוד עובדות בזנות, יש מחוסרת אמצעים "מפורסמת" שהצטלמה בעירום בכדי לקבל כמה פרוטות לכלכל את ביתה.

מצטער לקלקל לך את השירשור עם חומר למחשבה. בין שלל ההמלצות שתקבל כאן, כדאי שתשקול מה המהלך הנכון יותר וכיצד לגבש דעה ואולי יחד עם שכניך האחרים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תסגור את זה איתו ב 4 עיניים שהוא מפסיק ומשלם את חשבון החשמל המשותף האחרון וזהו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הצעד הנכון הוא ניתוק החשמל ודרישה מהשכן לשלם את ההפרש בין חשבון החשמל האחרון לבין הממוצע של הקודמים לו.

אם אתם רוצים להיות סופר מתחשבים ורחמנים ואם קופת הועד יכולה לספוג את זה, וותרו לו על התשלום.

אבל להעניש? מי בדיוק נתן לך את הזכות להעניש מישהוא?

מה אתה, בית משפט?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הצעד הנכון הוא ניתוק החשמל ודרישה מהשכן לשלם את ההפרש בין חשבון החשמל האחרון לבין הממוצע של הקודמים לו.

אם אתם רוצים להיות סופר מתחשבים ורחמנים ואם קופת הועד יכולה לספוג את זה, וותרו לו על התשלום.

אבל להעניש? מי בדיוק נתן לך את הזכות להעניש מישהוא?

מה אתה, בית משפט?

לא יכולתי לנסח טוב יותר.

פורסם

תברר מול חברת החשמל , מה הנוהל במקרה כזה אולי הם באים ובודקים אם באמת הוא התחבר פיראטי (אצלנו הם באו לעשות בדיקה כזאת בבניין). לפנות אליו ישירות אין טעם כמו גם לסגור את זה ביניכם זה יכול להתפרש כמו סחיטה ואם בבניין יעלו על זה אז שניכם לא תצאו טוב. אם חברת החשמל תגיד שהוא גונב או שהחברה תגיד להזמין חשמלאי פרטי שיאשר את זה (על חשבון הוועד בשלב זה) , תעלה את זה לוועד בניין ושהוועד יבדוק מול האגודה לתרבות הדיור מה עושים במקרה כזה. ברמה האישית לא הייתי מתעסק ולא מנסה להעשני או לחנך, אם יש לבן אדם בעיה כספית שיפנה לרשויות כי זה לא הצדקה לגנבה.

פורסם
שלום חברים! היום גיליתי במקרה ששכן בבניין שלי גונב חשמל, הוא התחבר לארון חשמל בחדר מדרגות ומשתמש בחשמל זה בבית. אני יודע שהעניין פלילי ואיפשר להעניש אותו קשה, אבל יש לו הרבה ילדים (3) והוא ממוצא אתיופי, כנראה קשה לו ואיני מעוניין להעניש אותו או לתבוע אותו בבית משפט או להתלונן למשטרה. מה תציעו לי? כיצד להתנהג? אולי אגיע איתו יחד עם חברי הועד להסדר? שישלם קנס לבניין, נגיד 500 ש"ח, יקבל על כך קבלה ואזהרה ונגמר העניין?

כמו שאמר bagira: תעשו בדיקה וחישוב מדוייק של כל ההפרשים בחשבונות החשמל ושישלם אותם.

אפילו שיש לו "הרבה" ילדים (3 זה לא מעט אבל גם לא "הרבה" - ואם אין לך אפשרות לכלכל 3 ילדים, תפסיק לXיין ולהביא ילדים בלי הכרה) זו לא סיבה לגניבה.

במידה והוא לא מעוניין לשלם, תגישו תלונה במשטרה ותערבו את חברת חשמל. לייתר בטחון הייתי ממליץ לצלם את החיבור הפיראטי ע"מ שאם הוא יחליט לבטל אותו מיזומתו, שישארו לכם מעט עדויות לראיות בשטח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חברים, תודה על התגובות! למדתי הרבה מהן ועשיתי חשבון אם עצמי כיצד להתנהג כלפי אותו השכן. לדעתי, חשוב "להעניש" את אותו האדם, אך כדי שהוא יוכל לספוג את זה בלי שזה יפגע בו חזק (אחרת הוא יחזור לעשות אותו הדבר עם הזמן, יכול להיות בתחום אחר או במקום אחר). בכל מקרה, אני מקווה שכל העניין יסתיים בנימה טובה :-D

• תוכן חדש...