Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנו לי מסין את הvalentine1 ב2000 שקל מה עושים כעת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לאשכול הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=270749

קנו לי את הולנטין1 כמו שאמרתי לגביי הגירסה אני לא כלכך יודע בעוד 20 ימים בערך אדע אותה כשהוא יהיה בידי בע''ה.

ברגע שהוא אצלי ביד מה עליי לעשות על מנת להגדיר אותו או מה עושים איך מתקינים וכו'.

אשמח לקבל כמה שיותר פרטים בבקשה.

בתודה מראש

פורסם

זה מוזר שאתה אומר שקנו לך בסין , כי פניתי לחברה לפני זמן מה והם אמרו שהם לא מוכרים באף נקודה רשמית מחוץ לארה"ב . (שאלתי לגבי דילר בלונדון)

כדאי לבדוק שהמוצר זה הדבר האמיתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בדוק האם ניתן עדיין לבטל את העיסקה.

המחיר כולל משלוח בארה"ב עומד על כ-420$, מה גם שהדברים שאייל כתב מעלים חשש סביר בנוגע למקוריות המכשיר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

המכשיר נמכר גם מחוץ לארה"ב.

גם פה בהונג קונג יש חנויות מתמחות שמוכרות אותו ויש לי מספיק חברים פה שמשתמשים במכשיר ומדובר במכשירים מקוריים.

גם אייפון עד לפני איזה שנה נמכר "רשמית" רק בארה"ב,מעשית יכולת לקנות את המכשיר המקורי כמעט בכל העולם.

מעבר לזה,נראה לי שפותח השרשור שילם די יקר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש איתו ספר הוראות מאוד מאוד פשוט שמסביר לך איך להעביר אותו מהשיטה אמריקאית לאירופאית.

אבל מה זה יעזור לך עכשיו? תחכה שהוא יגיע.

נראה אם הוא אמיתי בכלל ולא סתם איזה קוברה או קופסת פלסטיק ריקה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מדריך קצר וממצה לכיול הגלאי המהולל. תהנו!

1. כניסה למצב תכנות:

כאשר המכשיר כבוי, לחצו והחזיקו את כפתור ההדלקה ובו זמנית סובבו למצב "דלוק".

המשיכו ללחוץ על כפתור ההפעלה עד לקבלת תאורה בתצוגה (בערך 5 שניות)

2. זיהוי גרסת תוכנה:

לאחר כניסה למצב תכנות, לחיצה על כפתור ההפעלה תציג את גרסת התוכנה.

גרסת התוכנה מורכבת מ-4 ספרות. לדוגמא: 3.864

3. תכנות הגלאי:

תכונות הגלאי מוצגות בתצוגה ומזוהות ע"י מספרים ואותיות עפ"י הסדר הנ"ל ובתלות בגרסת התוכנה

(1,2,3,4,5,6,7,8,A,b,C,d,E,F,G,H,J,U,u,u)

לחיצה על כפתור ההפעלה תביא אותנו לתכונה הראשונה המזוהה ע"י הספרה "1".

מעבר בין התכונות יתבצע ע"י לחיצה על כפתור ההפעלה. לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה יגרום לשינוי התכונה הנוכחית כאשר מצב התכונה מוצג ע"י החיצים בתצוגה.

בסיום מעבר על כל התכונות המכשיר יציג שוב את גרסת התוכנה כשלאחריה שוב רשימת התכונות מההתחלה וחוזר חלילה.

כיבוי המכשיר ישמור את השינויים ויוציא אותנו ממצב תכנות.

4. רשימת התכונות:

1. X BAND – כבוי. חץ למטה.

2. K BAND – כבוי. חץ למטה.

3. KA BAND – פעיל. חץ למעלה.

4. גילוי לייזר – לשיקולכם. פעיל-חץ למעלה. כבוי-חץ למטה.

5. רגישות KA BAND – לשיקולכם. רגיל-חץ למעלה, רגישות יתר-חץ למטה. (אצלי השארתי במצב רגיל)

6. התראות שווא KA BAND – לשיקולכם. פעיל-חץ למעלה, מבוטל-חץ למטה. (אצלי השארתי פעיל)

7. השתקה אוטמטית בתדר K – כבוי. חץ למעלה. (תדר K לא פעיל בישראל)

8. השתקת ההתראות הקוליות בלחיצה על כפתור ה-MUTE ללא התייחסות לעוצמת השמע המוגדרת. – כבוי. חץ למעלה.

A. כפתור שינוי עוצמת ההתראה לאחר לחיצה על כפתור ה-MUTE. ע"י הכפתור הראשי – חץ למעלה.

b,C,d. מתייחסים לתדר K. – לא רלוונטי, בוטל בתכונה "2". לדלג ולהמשיך הלאה.

E,F,G. מתייחסים לערכים בתדר K – לא רלוונטי. לדלג ולהמשיך הלאה.

H. תדר KU – כבוי. חץ למעלה.

J. מצב POP - פעיל, חץ למעלה. (דבורה )

u. מצב EURO – פעיל, חץ למטה.

u(עם קו למעלה) - EURO XBAND. כבוי, חץ למעלה.

כמו שכתבתי קודם לכן, כיבוי המכשיר יוציא אותנו ממצב תכנות וישמור את ההגדרות החדשות.

כעת הדליקו את הגלאי.

האות "P" תוצג בתהליך ההדלקה של הגלאי ותציין כי בוצעו שינויים בהגדרות ברירת המחדל.

לאחר סיום אתחול המכשיר, תופיע אות "U" גדולה המהווה אינדיקציה לגילוי בתדרי K ו-KA.

על מנת לחסוך התראות שווא נבטל את תדרי K ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ההפעלה.

פעולה זו תשנה את האות" U" ל- "u" קטנה שמשמעותה גילוי בתדרי KA בלבד.

הערות ותוספות יתקבלו בברכה Smile

תהנו וסעו בזהירות!

נקלח מאתר מוטוריקה כלשהו ,אני כיילתי כך ועובד מעולה

פורסם

edan82 אומר שיש לו המון חברים שקנו שם והכל עובד אז בלי עין הרע אני לא מאמין שיהיו בעיות.

מחכה בנרות למכשיר הנ''ל...

בנוסף חבר'ה אשמח לעוד פרטים עליו בנוגע לתמיכה במקרה של תקלה לא מאמין או מקווה שיהיה אבל לוקח את האופצייה הזאת הבנתי שלא מתקנים מוצר שלא נקנה מהחברה אבל אתם מכירים מישהו שעובד חאפר ומתעסק עם אלו שהביאו מחו''ל?

• תוכן חדש...