Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה יצא לפיאט פונטו (עפ"י מה שאני שמעתי) שם של מכונית לא הכי אמינה?

מה אתם אומרים על דגמי 95-96 ?

פורסם

תראה לחבר שלי יש רכב כזה והא באמת לא שיא האמינות אבל אפשר להיסתדר איתו אבל צריך לבדוק טוב טוב מה עבר על הרכב חוץ מיזה רכב חביב מאוד....

אן לי אוטו :( HELLP!

פורסם

תבדוק מזגן ! בצורה מאוד קפדנית יש המון בעיות עם מערכת הקירור של הרכב בכלל והמזגן כמובן.

בדר"כ יש נזילות מצינורות הרדיאטור וכדי לבצע מעקף מנתקים את מערכת החימום ברכב ומבצעים מעקף(תיקון חאפרי! וזול כמובן) . מה שנוצר הוא שאין יותר חימום ברכב :)

הרכבה של חלק כזה חדש עולה המון כסף ושעות העבודה מאוד גבוהות יחסית בגלל שצריך לפרק משהו כמו חצי רכב בשביל החלק הנ"ל.

כמו כן , אם יש כרית אויר ברכב יש לבדוק זאת עקב כך שברגע הנזילה היא מתבצעת ישירות על מערכת החיישנים של הכרית.

כל מה שנאמר פה הוא א. מניסיון

ב. מעוד 2 רכבים שאני ראיתי.ומכיר אישית

ג. זהו פגם בייצור סדרתי כאשר קראו לכל בעלי הפיאט להגיע למוסך לבצע טיפול בנ"ל ודיי הרבה התעצלו ללכת ולתקן זאת. לכן יש לא מעט רכבים עם הפדיחות הנ"ל.

פרט לבעיה המתוסבכת אני לא מכיר בעיות קשות ברכב הנ"ל בשנתונים הללו.

נ.ב

הבעיות הנ"ל הם בשנתונים של 96-98 למיטב ידעתי.

לי אישית היתה 98 , ולעוד 2 חברים עם חלק מהבעיות שפורטו כאן היו 96 לשניהם.

ושמעתי עוד סיפורים על המקרים הללו מבעלי פיאט.

פורסם

לאחי יש פונטו והוא בכללי מרוצה ממנה צריכת דלק נמוכה אוטו זריז אבל הבעיה איתה היא דיי עדינה נהרסים בה חלקים יותר מהר מהרגיל יש לה בעיות עם המשאבת מים

לפי דעתי יש מכוניות טובות ואמינות יותר ממנה ציון מ1-10 הייתי נותן לה 6 אז תעשה חישוב לבד

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

יש לי פונטו 95.... ללא חימום :( חחח

אבל המזגן עובד טוב מאוד ! :)

בעיות חשמל... חלונות\מראות\נעילה מרכזית... עובדים מתי שבז*ן שלהם...

מה עוד...

תבדוק מיתלים אחוריים שאין רעשים ונקישות - יקר מאוד לתקן

משאבת הגה כוח נוטה להרעיש... אין מה לפחד בדרך כלל זה רק רעש.. שאיתו אפשר ליסוע שנתיים... לומרות שאני החלפתי נשאבה ואחרי 3 חודש הרעש חזר (התקמצנתי קניתי משופצת...

מה עוד... אם אתה מחפש את דגם ה GT... אז תבדוק טוב טוב הרכבים האלה בדרך כלל חרושים.

קשה למצא משהו שמור..

בכללי אותו נוח יחסית, מאוד מאוד מרווח יחסית למתחרות שלו וזול לאחזקה - פיאט

ותיהיה החזקה :) - פיאט

חחח

fiat

fix.it.again.tomorow...

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

• תוכן חדש...