Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלון 1234 (לא זוכר מה אזור חיוג שלך).אני ממליץ לך לשאול אנשים שעוברו מגולף 02-05 לגולפים חדשים ואז תבין על מה מדובר.אפשר גם לשאול מוסכניקים שלא יודעים איך לאכול את פולסוגנים חדשים(יש לי חבר קרוב שעובד שם) ולא חשבת?למה פתעום מחירים שלה ירדו לכמעת עממי? בקיצור זה לא מה שהיה פעם.פעם הם אולי היו יותר עדיפים על הונדה כרכב גרמני אמיתי אבל אני חוזר:לא היום

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברנדון - אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר. לאחותי יש הונדה חדשה (4 דלתות), לי יש גולף (160). אין מה להשוות מבחינת הנדסת אנוש, נוחות המושבים, תחושת חומרים ואבזור. פשוט אין. אני כבר לא מדבר על תוצאות מבחני הריסוק ושאר פיקנטריה כגון תאוצות. גם מבחינת האמינות הנטענת - הייתי מציע לבצע כאן חיפוש ולראות כמה טענות היו כנגד הגולף החדשה (רמז: אפס), וכמה כנגד הונדה חדשה (רמז: יותר מאחת - והטיפול מצד המוסכים המורשים היה מזעזע ומביש; אפשר לחשבו שצ'מפיון משמשים אמת מידה לכל היבואנים מעתה והלאה ;-) ). הבהרה: אני לא חושב שצ'מפיון מתייחסים יפה מידי לבעלי הרכב, אני חושב ששנתים אחריות זה מעט מידי; אבל אין רכבים שמספקים את אותו הדבר באותו כסף (או פחות).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אלון 1234 (לא זוכר מה אזור חיוג שלך).אני ממליץ לך לשאול אנשים שעוברו מגולף 02-05 לגולפים חדשים ואז תבין על מה מדובר.אפשר גם לשאול מוסכניקים שלא יודעים איך לאכול את פולסוגנים חדשים(יש לי חבר קרוב שעובד שם) ולא חשבת?למה פתעום מחירים שלה ירדו לכמעת עממי? בקיצור זה לא מה שהיה פעם.פעם הם אולי היו יותר עדיפים על הונדה כרכב גרמני אמיתי אבל אני חוזר:לא היום

תגיד, מאיפה כל הדעות הקדומות הללו מגיעות אליך ?

מחירים עממים לגולף ? , אתה כנראה לא חי בישראל או תלוש מהמציאות ומרמת המחירים הגבוהה של הגולף , אבל זה בהחלט מתחבר לתגובות שאתה נותן.

הבנו שיש לך הונדה ואתה עושה הכל כדי להצדיק את הרכישה שלך, אבל את דברי ההבל בסוף התגובה שלך עדיף אם לא היית משמיע.

חזרתי מנסיעת עבודה באירופה , שבמהלכה היתה לי גולף ל 24 שעות כרכב מושכר, מנוע 1.4 122 כ"ס גיר ידני.

אין לי ספק קל שבקלים שמדובר על רכב ראוי, חסכוני מאוד, איכות בניה לתפארת , ורמת גימור גבוהה יותר מזו של הסיביק.

אם ההשוואה היא לדגמי 5 הדלתות אזי אני הייתי הולך ללא שאלה על הגולף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אז א" -אין לי סיוויק(היה לי).ב"-אתם כל הזמן משווים רכב להתרסקיות ובלה בלה....למה כמה פעמים התרסקתם?אם אתם מחפשים 12 כ"א וציוני ריסוק גבועים-תקנו טנק! אתם עושים נסעיות מבחן בחו"ל ומתלהבים.נכון הרמת כבישים והנהיגה שם ברמה יותר גבוע מהארץ.לגבי מחיר:הגולף הכי זולה היום 118K.כמה סיוויק?חברה תצעו מהחלום.היום רק יפניות נשארו רכבים אמינים.והונדה.טויוטה בכמה רמות מעל.גם ילדים יועדים זאת

סו בזהירות בקופסת שימורים made in germny

פורסם

תודה, אני מעדיף לנסוע בקופסת שימורים גרמנית מאשר אחת יפנית.

ואתה צודק, אנחנו לא מתרסקים כל יום, אז הבטיחות באמת לא כזאת חשובה.

והמחירים של ההונדה הם באמת גבוהים. לא כי היא שווה את זה, אלא כי יש יבואן חמדן שדופק מחיר ואז מוכר ב-30% הנחה כי אף אחד חוץ מברנדון לא קונה.

אני מבין שאתה חושב שהונדה סיויק היא המכונית הטובה ביותר היום BY FAR וכל ילד יודע את זה.

הבעיה היא שאנחנו לא ילדים ויש לנו ניסיון עם רכב או שניים.

ותאמין לנו שאנחנו אומרים לך - די עם זה. הונדה סיויק היא משפחתית טובה וראויה, לא יותר מזה ובטח לא רכב שעוקף את הגולף בסיבוב.

פורסם

אוקיי.ליגיטימי.אני רואה חברה קצת ירדו מהעץ.נכון הסיוויק פשות רכב טוב במשפחה שלה ולא יותר-מקובל.אבל גם גולף במיוחד חדשה גם רכב טוב ולא יותר(הרי עושים השוואות בין שניי המודלים האלה)וגם לגבי סיבוב אני לא בטוח אלא עם אתה עם VR6

פורסם
אז א" -אין לי סיוויק(היה לי).ב"-אתם כל הזמן משווים רכב להתרסקיות ובלה בלה....למה כמה פעמים התרסקתם?אם אתם מחפשים 12 כ"א וציוני ריסוק גבועים-תקנו טנק! אתם עושים נסעיות מבחן בחו"ל ומתלהבים.נכון הרמת כבישים והנהיגה שם ברמה יותר גבוע מהארץ.לגבי מחיר:הגולף הכי זולה היום 118K.כמה סיוויק?חברה תצעו מהחלום.היום רק יפניות נשארו רכבים אמינים.והונדה.טויוטה בכמה רמות מעל.גם ילדים יועדים זאת

סו בזהירות בקופסת שימורים made in germny

חבל, אתה רק מראה כמה הטיעונים שלך לא רציניים..

טיבו של רכב לא נקבע על פי מחיר המחירון שהיבואן נוקב בו (במקרה של הונדה מחירי המחירון הם בגדר המלצה) אלא על פי יכולתו של הרכב. הסיביק רכב טוב ללא ספק, אך הגולף טובה ממנו בגירסאת 5 הדלתות, מנוע , גיר , איכות הרכבה, התנהגות ורכב כמכלול.

ולגבי המשפט הטיפשי שלך רק יפניות נשארו אמינות הונדה וטויוטה בכמה רמות מעל כולם.. , נו טוב, זה בהחלט מהווה טיעון מוחץ כמו הטיעון על מכונאים שלא יודעים לטפל בגולף ועוד ביפורי אלף לילה ולילה שרצים בפורמים על רכבים לא יפנים.

פורסם

מי עוקף את מי בסיבוב הינו טיעון ילדותי אשר לדעתי לא הולם בוגרים שהגעיו לבשלות מינית ומוצאים סכומים 5-ספרתיים על רכבים חדשים. הנדסת אנוש, התנהגות כביש וכדומה הינם נתונים לטעם האישי, אין כאן מדד מוחלט. אך בכל זאת ישנן עובדות שאין עליהן עוררין.

1) מבחינה סטטיסטית בסיוויקים יש פי-2 פחות תקלות מאשר בגולפים. נתונים אלה נאספו באנגליה ואני מניח כי הם תקפים גם בישראל.

2) סיוויקים מחזיקים מחיר טוב יותר מאשר גולפים.

כמובן שיש לקחת בחשבון את האיבזור ואת גובה ההנחות. יתכן מאוד כי ידה של גולף תהיה על העליונה.

פורסם

נכון יש לך רכב לא יפני?אני יכול לתת לך 1000 יתרונות של יפני על לא יפני.וזה שלא יעודים לטפל ברכבים הלה זה גם נכון אני לא ממציא את זה.עומדים עם ספר ולא יעודים מה לעשות וכמה פעמים מהנדס ראשי של מוסך צריך להתקשר לחו"ל(יש לי עדות מיד ראשונה):-P.בקיצור זה עובדה וזה מילים לא שלי:היפניות שולטות. נו מה לעשות למרות שאין איכות הנסיעה כמו בצרפתיות

פורסם
מי עוקף את מי בסיבוב הינו טיעון ילדותי אשר לדעתי לא הולם בוגרים שהגעיו לבשלות מינית ומוצאים סכומים 5-ספרתיים על רכבים חדשים. הנדסת אנוש, התנהגות כביש וכדומה הינם נתונים לטעם האישי, אין כאן מדד מוחלט. אך בכל זאת ישנן עובדות שאין עליהן עוררין.

1) מבחינה סטטיסטית בסיוויקים יש פי-2 פחות תקלות מאשר בגולפים. נתונים אלה נאספו באנגליה ואני מניח כי הם תקפים גם בישראל.

לא תקפים לחלוטין , מנועים שונים , גיר שונה , והעיקר השיקלול של השירות של הדילר המקומי בנתונים מאנגליה.

2) סיוויקים מחזיקים מחיר טוב יותר מאשר גולפים.

לא יודע , לא מכרתי סיביק, אתה מכרת גולף ?

כמובן שיש לקחת בחשבון את האיבזור ואת גובה ההנחות. יתכן מאוד כי ידה של גולף תהיה על העליונה.

עובדות בע"מ.

פורסם
נכון יש לך רכב לא יפני?אני יכול לתת לך 1000 יתרונות של יפני על לא יפני.וזה שלא יעודים לטפל ברכבים הלה זה גם נכון אני לא ממציא את זה.עומדים עם ספר ולא יעודים מה לעשות וכמה פעמים מהנדס ראשי של מוסך צריך להתקשר לחו"ל(יש לי עדות מיד ראשונה):-P.בקיצור זה עובדה וזה מילים לא שלי:היפניות שולטות. נו מה לעשות למרות שאין איכות הנסיעה כמו בצרפתיות

תסלח לי, אתה פשוט לא ראוי לתגובה עם דעות קדומות כאילו , פשוט מתחת לכל ביקורת.

אכן היפניות שולטות בריקולים, עיין ערך טויוטה.

פורסם

תגיד לי למה אתה יורד לפסים אישיים?אז אוקיי לכל אחד מותר לחשוב מה שהוא רוצה.נכון?אז חמוד שלי לך תתבגר לפני שאתה נכנס לפורומים שלא כולם חושבים כמוך:idea:

פורסם
למה כמה פעמים התרסקתם?אם אתם מחפשים 12 כ"א וציוני ריסוק גבועים-תקנו טנק!

וואו, זו התגובה הכי מטומטמת שראיתי בחיים שלי.

emotion of motion

פורסם
תגיד לי למה אתה יורד לפסים אישיים?אז אוקיי לכל אחד מותר לחשוב מה שהוא רוצה.נכון?אז חמוד שלי לך תתבגר לפני שאתה נכנס לפורומים שלא כולם חושבים כמוך:idea:

זו הבעיה שלך, אתה לא חושב, אתה מדקלם דעות קדומות של אחרים בלי שיהיה לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר.

• תוכן חדש...