Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן הבנתי שמשלמים על היאריס מעל המחירון, זה לא חדש גם בקליאו ספורט זה ככה, מבחינתי אם זה רכב שמור ובמצב שמצדיק תשלום מעל המחירון אז זה מה שיהיה.

בכל אופן בכלל לא שקלתי את הHGT רשמתי למה.

אם הייתי הולך לכיוון 1.8 כבר הייתי לוקח איביזה.

והרצתי חיפוש על יאריס ספורט לא קיבלתי מספיק מידע עלייה, צריכת דלק וכ"ו ידוע לי ומתאים לי פרפקט, מבחינת בערך 9 שניות ל100 מתאים לי, הקטע איך ההתנהגות שלה, אמינות הבנתי כמו רוב הטויוטות מאוד אמינה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לחבר שלי היה פעם את היאריס.אוטו זריז מאוד, לא יודע להגיד לך נתונים על צריכת דלק ו0-100 אבל הבעיה שהרכב מאוד מאוד קטן .אם מצאת איביזה טורבו שנת 2001 שמורה אז אני אישית היתי הולך עליה

פורסם

הייתה לי לפני ה-TS פונטו HGT

מבחינת מנוע הפיאט חזקה בהרבה, בעיקר מעל 100.

הגיר ביאריס קצר בהרבה

ההגה ביאריס מעולה ביחס, בפיאט פשוט אילם

התנהגות - הפיאט נוטה יותר לתת היגוי שלא תחת כח, היאריס היא בסגנון 106.

צריכת דלק ממוצעת - בדרך שכללה יציאה מהמרכז, טיול נהיגה בצפון וחזרה הגיעה ל-13.5 ק"מ לליטר, ביום יום סביב 14-15 ק"מ לליטר בממוצע, בנסיעות בין-עירוניות.

חשוב שתדע: היאריס מכונית קטנה מאוד ועם תא מטען מצחיק בגודלו, אמנם ניתן להסיע את הספסלון האחורי קדימה - אך המרחב יבוא על חשבון הנוסעים.

ירון

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
גדישה וחיסכון לא הולכים ביחד לעולם... ויודעים מה? גם לא אמינות.

אכן, קשה להגיד "גדישה" ו"חיסכון" באותו משפט בלי מילת ניגוד כלשהי ביניהן.

אבל אמינות? אם הרכב טופל כראוי, לא צריכה להיות שום בעייה (בהנחה שהוא סטנדרטי מן הסתם).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גם עם צ'יפ לא אמורות להיות בעיות מיוחדות כל עוד הרכב מטופל כמו שצריך.

ה-20VT נחשב למוצלח מבין המנועים של קונצרן פולקסווגן באותה תקופה ולא בכדי שירת את מכוניות הקונצרן 12 שנה.

היום גדישה וחיסכון דווקא כן יכולים ללכת ביחד(בנפחים קטנים כמובן) כמו ה-1.4T או ה-1.2T החדש של פולקסווגן.

ה-1.4T יהיה חסכוני יותר ממנוע 2.0 אטמוספרי אליו הוא מקביל בביצועים.

ה-1.2T יהיה חסכוני יותר ממנוע 1.6 אטמוספרי אליו הוא מקביל ברמת הביצועים.

turboy

פורסם

(יש 2006 TS למכירה בחיפה - אפילו 2 לא אחת),

שלא יכנסו לך בתקציב הזה גם עם 5 ידיים ו200000 ק"מ. בתקציב הזה אתה יכול למצוא מקסימום ts 2003 ואולי, 04 עם ק"מ\יד גבוהה.

לדעתי אין שום הצדקה שבעולם לשלם סכומים כאלו גבוהים על היאריס עם כל האגדות והנפלאות של טויוטה. מה עוד שהיא באמת פיצפונט, יש לה מתחרות ראויות (דוגמת ה206 xs) והעיצוב שלה (פנים וחוץ, דבר שלדעתי כן יש לו משקל ברכב ספורטיבי) לא מרמז על שום ספורטיביות להוציא שלושת הדלתות.

שוב זו דעתי, מה שבטוח הוא, שאם אתה באמת מעוניין ביאריס מהשנים האלו עלייך להגדיל משמעותית את התקציב.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...