Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה חצי חצי - מזיק לאוטו איכשהו?

Kreios
שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

לאחרונה אני נתקל יותר ויותר במצוקות חניה אצלי ברחוב ויוצא מצב שהאופציה היחידה שלי היא לחנות את הרכב ברחוב אחר בסביבה

או לחנות חצי על המדרכה חצי על הכביש כמו הרבה אחרים ברחוב.

השאלה שלי היא האם צורת חניה שכזאת מזיקה לרכב בצורה כלשהי בטווח הארוך? צמיגים, מתלים וכו'?

תודה מראש לכל העונים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אה... ערום?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי ההגיון שלי אומר לי שהרכב נימצא במצב כזה

מופעל לחץ יותר גדול מבדרך כלל על צד.

כידוע שאתה מחנה את הרכב במצב "רגיל" העומס מתחלק בשני הצדדים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אין פה נזק למתלים וכו' כמו שיש סוג של סיכון כאשר הרכב על הצד וכל השמן באגן שמן זז לצד אחד ואולי יש מצב בהתנעה והמנוע לא יקבל סיכה סדירה.:idea:

gladen pro25+rs audio 100m -tru technology billet 4100

ad neo800w- mosconi pro 4/30

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בריא לרכב זה בטוח לא השאלה היא האם הנזק הוא כזה שניתן למדוד אותו, מה שבטוח הנזק יותר נמוך מנסיעה על כבישי ישראל האיכותיים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתעלק-

הרכב שלי עומד קבוע בזוית(ירידה) אבל על הצד

ז"א שצד ימין עומד גבוהה יותר משמאל-כמו שאמרתי מדובר בירידה ולא מדרכה.

האם קיים פה סיכון כלשהו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה תלוי לכמה זמן אתה מחנה את הרכב. אם זה לשעתיים כל יום,הנזק קטן. אם אתה חונה שבוע שלם ורק בסופי שבוע

נוסע,לדעתי יהיה נזק. נכון זבולמי זעזועים תוכננו לספוג זעזועים,אבל כשאתה משאיר בולם זעזועים לחוץ כל הזמן זה לא הכי בריא

לו כי זה לא המצב הטיבעי שלו (עייפות החומר). אישית לא הייתי חונה חצי-חצי לאורך זמן. בחירה שלך.

הרכב שלך מונמך? או סטנדרטי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון זבולמי זעזועים תוכננו לספוג זעזועים,אבל כשאתה משאיר בולם זעזועים לחוץ כל הזמן זה לא הכי בריא

לו כי זה לא המצב הטיבעי שלו (עייפות החומר)

נו אז מה? בולם נשחק תוך כדי עבודה של פתיחה וסגירה ועבודת השסתום הפנימית. כל עוד הוא נמצא ללא תנועה, אין עליו עומס או בלאי ולא משנה אם הוא לחוץ או פתוח.

תקרא בקישור שנתתי למעלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...