Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוק סאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם(הודעה ראשונה בפורום מהמשתמש הזה יש לאחי עוד משתמש (moharush) שהשתמשתי בוא עד עכשיו.

יש לי סאב SOUNDSTREEM XS12 תקול,הסליל שלו התחמם והתעוות,את זה אמר לי המוכר בחנות,הוא פירק את הסאב,והציע לי סליל חדש עם עבודה ב100 ש''ח,אני רוצה לפתוח את הסאב, לקנות סליל חדש ולהרכיב לבד,סליל לבד עולה 35 שקל(לא מתוך קמצנות אלה מתוך סקרנות ורצון לדעת איך רמקול ניראה מבפנים)השאלה עם כל סליל יתאים לי לסאב,יש לי בעיה ממש קטנה שאין לי מושג איך לפרק את המגנאט/ממברנה ולהגיע לסליל,עם אפשר לקבל תמונה/איור/PDF שיראה איך מפרקים את הסאב/ממברנה אני אודה לכם מאוד

תודה ליאור

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

בהנחה שמדובר על סאב רגיל (כלומר לא משהו כמו IDMAX עם קיט תיקון שתוך 10 דקות יש סאב חדש) ותר על התענוג. הסיכוי שלך להצליח בתיקון שואף ל 0. אני גם לא מבין מאיפה המוכר הקריץ 100 ש"ח, יש בערך 3 בעלי מקצוע בארץ שמתעסקים בתיקון רמקולים, אצל אף אחד מהם ליפוף או החלפת סליל חדש לא יעלה 100 ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה שמיתמכה בתיקון,תיקן 2 סאבים של חברים שלי,ושומעים מצוין וטוב הכל חזר לקדמותו הסאב שלי עבר אצלו פעם תיקון(היה של חבר והוא נתן לי אותו),הסאב עבר מאז בתעללויות(אצל חבר שלי),עכשיו צריכים להחליף שוב סליל,אז הוא אמר לי שהוא לוקח 100 שקל,והוא פתח לי תסאב (כלומר את הסאב. קשה להשתמש בשפה תקנית?) מול הפנים רק לא הבנתי איך,עם יש איור/ציור/סרטוט אני אשמח נמאוד,אני רוצה לתקן וליראות עם יצא טוב או לא

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

בשביל 100 שקל תחסוך את הסקרנות אלא אם כן הסאב לא יקר לך במיוחד. אני מניח שגם את הציוד הנידרש לעשות תיקון טוב אין לך. אז חבל סתם להרוס עוד יותר.

פורסם

לסאב אין לי בכלל ערך,ויש משפט שמסכם את זה,מה שבא בקלות באותה קלות הוא ילך,רק שפה הסאב ישב שנה וקצת בחדר ואני יש לי חוש טכני,ויש לי כלים(מחסן מלא עם כלים יש שכן שהוא בוא נגדיר את זה כ''בוב הבנאי-האמיתי'')יש לו כל כלי מכל סוג ובגלל זה לפעמים אני סובל(תארו לכם 6 וחצי בבוקר מתעוררים לצלילי קונגו שמרעיד את כל הבנין ועושה רעש לכל השכונה וכל זה עוד כשחזרתם ממסיבה לפני חצי שעה ורק נרדמתם),ועכשיו הגעתם עלי שאני תענין נורא לפרק את הסאב ליראות מה מסתתר מתחת ל'חיה'',אבל שטויות עם אני יסתבך ניקח לבחור שמתקן רמקולים

***להבא הודעות כאלו ימחקו, שמור על עברית תקנית***

המערכת שלי :

פורסם

בוב הבנאי לא בוב בהבנאי, תיקון רמקולים זו מלאכה. אין לי מושג איך אותו מתקין מחליף סלילים ב 100 שקל. או שהוא עושה תיקון אחר או שהוא סופרמן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

את האמת,הבחור שמתקן את הרמקולים עובד בתחום 15 שנים,ויצא לי לתקן אצלו פעם רמקול של D.J הגדולים(מדובר על רמקולים בהספק של 600RMS ומעלה),התיקון יצא טוב מאוד שמעו כמו שהיה לפני,אין לי מושג,וגם לא כל כך מענין אותי לדעת למה הוא לוקח כלכך זול על החלפת סליל

המערכת שלי :

פורסם

מדובר על מתקין מערכות או מתקן רמקולים? מהודעותיך עולה שמדובר על מתקין מערכות, ומתקין מערכות לא מתעסק בתיקון רמקולים.

אם מדובר על בעל מקצוע שמקצועו הוא מתקן רמקולים זה סיפור אחר, ואם הוא לוקח 100 ש"ח על החלפת סליל ועושה עבודה טובה אז מגיע להוריד את הכובע בפניו.

איתמר.

פורסם

הבחור מתקן רמקולים,אבל יוצא לו לפעמים,שהמצב חלש ואין עבודה,לעבוד גם בהתקנות.אני מכיר אותו מהתיקון רמקולים,הוא תיקן לי ולחברים שלי רמקולים וסאבוופרים,אפשר לקבל את הציור בבקשה,מסקרן אותי לדעת איך סאבוופר ניראה מבפנים

המערכת שלי :

• תוכן חדש...