Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין מספר רכבים עם ESP עד כ- 70 אלף ש"ח

bnaya029
שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הקליאו B שברשותי 4 שנים עשתה טוטל לוס לפני יומיים. מישהו נכנס בי מאחור עקב אי שמירת מרחק והרכב אינו לתיקון-מה שאומר שאני מקבל מהביטוח 17 אלף ש"ח. מאחר וכבר הרבה זמן חשבתי להחליף (הרכב מלווה אותי מהתקופה הסטודנטיאלית. כיום אני עו"ד רווק שרוצה קצת פוזה וגם קצת להתפנק...).

הדרישות שלי הם:

בטיחותי-אני לא רוצה לרכוש רכב ללא 6 כריות אויר וללא מערכת בקרת יציבות ESP

רכב מאובזר (כלומר מפנק כמה שיותר. בקרת אקלים, ג'נטים, גג נפתח, מושבים חשמליים וכו'. אני גם רגיש לאיכויות חומרים והרכבה, לא בא לי רכב מקרקש עם פלסטיקה זולה...)

רכב מהנה לנהיגה (אני יודע שזה עניין סובייקטיבי אבל תנסו להכנס לראש... לפחות שלא יהיה פח נוע משעמם)

רצוי מנוע יותר גדול מ 1.6 ליטרים, בא לי כוח בעליות לירושלים... (רוב המכוניות עם ESP אינם קיימים במנוע 1.6 מה שדי מייתר את הדרישה האחרונה אבל בכ"ז טרחתי להדגיש).

רצוי גיר ידני (או גיר אוטומט מוצלח-לפחות 5 הילוכים)

רצוי תצורת האצ'בק

לאחר מחקר עצמי, הדגמים אליהם הגעתי הם:

אלפה 147 רק ידני 02-03 (רצוי 2.0, אבל גם 1.6 120 כ"ס יכול לבוא בחשבון אם תהיה מטופת-למרות שאין לה ESP)

אודי 1.8 טורבו 01-02 (T אדום) 180 כ"ס

הונדה אקורד 03 2.0 ברמת גימור ספורט (רק ברמה הזו היא מגיעה עם 6 כריות אויר ומערכת ESP)

העיה שלי היא שרוב הדגמים עליהם חשבתי הם כאלו שקשה מאוד למצוא למכירה, ועוד יותר קשה למצוא אחת שמורה במצב טוב (אני ריאלי. אלו רכבים עם שוק, ואני לא מחפש דוגמנית בתולה בת 30. אני מוכן כסף טוב על רכב שמור)

אופציה אחרת אותה אני שוקל אם לא אמצא בקרוב משהו מהנ"ל הם:

פורד מונדיאו 02-03 (רכב לא מפנק בלי ESP אבל עם מחיר קניה מצויין. הבעיה היא שכמעט כל ההיצע מליסינג... מה גם שאין לי ממש מה לעשות עם רכב כזה גדול)

מזדה 6 03 (הדגם שלא היה בליסינג, ככל שישנם כאלו למכירה...)

האם אתם יכולים לתת דעתכם על הרשימה לעיל? אשמח לשמוע חוות דעת, ואשמח שבעתיים אם תוכלו להאיר את עיניי לגבי רכבים אחרים שיכולים לענות על הדרישות שלי המתוארות לעיל.

כמו כן אשמח אם למישהו שיש עניין למכור את אחד הרכבים לעיל (או הוט האצ' אחרת שיכולה להתאים...) יצור עמי קשר בהודעה פרטית.

מועדים לשמחה לכולם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לא צריך אוטו גדול תוותר על ה-6 והמונדיאו למרות ששתיהן באמת טובות מאוד.

ה-A3 טורבו מהשנים ההם חזקות מאוד ואיכותיות, אבל התנהגות הכביש לא מערבת.

ה-147 מאובזרת, נראית מעולה ומהנה לנהיגה, אבל לא ממש חזקה והבטיחות שלה נמוכה, היא קיבלה ציון נמוך מאוד במבחן הריסוק במיוחד בפרונט.

לדעתי אתה לא צריך לחפש יותר מידי רחוק ועדיף שתישאר בבית.

קליאו ספורט דור שני מצויידת ב-ESP, ו-4 כריות אוויר ו-4 כוכבים במבחני הריסוק.

וכמובן שחזקה, מלהיבה וספורטיבית.

DS 7 CROSSBACK 2019

OPEL ASTRA BERLINA 2014

RENAULT SPORT CLIO 203 2010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצעות ש(לדעתי)שווה לך לבדוק:

מאזדה3 עם מנוע 2000 סמ"ק סדאן/האצ'בק,מודל 2004-5

מאזדה6 פרימיום סדאן/נוצ'בק (5 דלתות = 2.5 קופסאות) עם מנוע 2300 סמ"ק,מודל 2004-5

אודי A6 עד 1999-2003 (יש גיר טיפטרוניק ויש מולטיטרוניק.המולטיטרוניק זה גיר רציף וצריך להתרגל לפעולה שלו).הדגמים המומלצים: הדיזל V6 עם 180 כ"ס או ה-2700 סמ"ק בי-טורבו עם 250 כ"ס.קח בחשבון שרכבי יוקרה יקרים לאחזקה - טיפולים,חלקים וכו'..

בהצלחה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שפג'ו 407 ורנו מגאן יענו לך על הדרישות. מטבעה 407 יותר איכותית ומפנקת (נוחה ברמות).שתיהן מצויידות בלא פחות מ6 כריות אוויר ESP ו5 כוכבים במבחן ריסוק.

בנוסף לכך אני מאמין שאם תחפש טוב תוכל למצוא C5 משנים 05 ומעלה.

בהצלחה!

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכל המגיבים. האמת היא שאת כל הרכבים הללו אני מכיר. הבעיה הגדול שלי היא שהם יקרים לתחזוקה והם רכבים גדולים הרבה מעבר לצרכים שלי. לגבי הרנוט מגאן, יש לי בעיה עם הגיר האוטומטי שלה. ידנית קשה למצוא...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבת אולי על פוקוס מדגמי 05 ומעלה? אולי טויוטה אוונסיס משנתון 03 04 ככה.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...