Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית רכב עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רכב קופה נחמד, עם לוק יפה.

אני מאוד אוהב סאנרוף ככה שעדיף שיהיה.

מנוע לא גדול מדי 1.6 או 1.8.

תקציב כמו שרשמתי עד 50K.

חשבתי על האפשרויות הנ"ל:

1) פג'ו 206 1.6 XS

2) רנו קליאו ספורט 2.0

כמובן ששתיהן ידניות.

אודה לעצתכם, גיא.

פורסם

הקליאו בעלת מנוע 2.0 ליטרים כך שהיא חורגת מהקריטריונים.

2 המכוניות שהעלת כדוגמה הינן בתצורת האצ'בק (5 3 דל'),ולא קופה .

תנסה לחפש אחר רנו מגאן קופה,אופל טיגרה ,ה206 XS מוצלחת וגם הפונטו HGT אך במרכב האצ'בק כפי שציינתי

פורסם

אם אני מבין אותו נכון כשהוא אמר קופה הוא התכוון ל2 דלתות בלי שום קשר לאם יש דלת שלישית והוא התכוון רק לדלתות מקדימה

ואם הוא רשם את הקליאו ספורט למרות שהוא אמר עד 1.8 ל' אומר שהקליאו ספציפית יכולה לחרוג

פורסם

אני אגיד לכם מה, הרנו ספציפית לא חורגת אמת, והתכוונתי 2 דלתות.

הבעיה היא, שאני מפחד שברנו יהיו הרבה בעיות כי אומרים שיש בעיות חשמל נזילות שמן, אין לי מושג למה אבל זה מה שאומרים.

לגבי הפג'ו חלק אומרים לא וחלק כן, אני די נוטה לפג'ו, למרות שהקליאו ממש מושכת, לכן קשה לי להחליט.

מה אתם אומרים??

פורסם

אין ברנו נזילות שמן וגם לא בעיות חשמל.

מספיק להיות מושפע מצ'יזבדים.

ה206XS חמודה מאוד אבל רחוקה מהאופי הקיצוני של הקליאו ספורט.

תחליט אם אתה צריך רכב קיצוני ואז תחליט מה חשוב לך יותר.

קו ישר או התנהגות ותקשורת.

יש כרגע כמה קליאו ספורט למכירה במחירים הגיוניים מאוד (42-49K), אפילו אחת בצבע בורדו :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לקליאו אין סאן-רוף וכמו שאמר אקסודוס גם אין לה שום בעיות חשמל ולא בעיות נזילת שמן.

בכל מקרה, בהתאם למה שכתבת מתאים לך יותר 206XS.

שהיא קטנה נחמדה מאוד, עם LOOK צעיר, מנוע טוב, ושילוב טוב של התנהגות כביש ונוחות נסיעה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...