Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יריב הקופרה של שרון גם סבלה מסרג'ים וגם של אסי (לבנה)

ויש עוד כמה שהתלננו על סרג'ים , כולם בעלי קופרה עם צ'יפ אפסולוט.

FRים לא סובלות מסרג'ים , לפי מה שהבנתי הבעיה היא במחשב של הקופרה שהוא שונה משל הFR.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם לי היו סרג'ים וזה נפתר ע"י כיוון עם הבוסט קונטרול עד לנקודה שבה מתחילים הסרג'ים , הרכב עם וולברו 255 ואינלט ככה שזה לא הבעיה,

פיקים 1.6-1.7 SET מכוון ל-75% ו-SET GAIN 18 ,אם מעלים את אחד מהנתונים האלו מתחילים הסרג'ים שעליהם דיבר אלדד.

יריב למיטב ידיעתי זה היה פחות נפוץ ב-20VT

פורסם

הבעיה היא לא בברז הלאקטרוני כי צ'יפ קאסטום של E&A גם כן פותר את הבעיה.

רוב הסיכויים שהבעיה היא צ'יפ אפסלוט במחשב של הקופרה.

פורסם

שבוע הבא רציתי להתקין צ'יפ של אפסולוט,לאחר ת'רד הזה אני כבר בהתלבטות.בוסטקונטרול כרגע מחוץ לתקציב.מה עושים? :roll:

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

כשאתם מתקינים בוסט קונטרול- אתם לא פותרים את הבעיה - אתם עוקפים אותה.

כנראה שהרכב עני מדי ואז המחשב חותך לכם את הבוסט, הסיבה שזה לא קורה בקאסטום היא שהצ'יפ פחות עני ויותר מותאם לרכב (כנראה).

כנראה שהסיבה שזה קורה בקופרות היא הלמדה הקדמית שהיא WIDE BAND ואז המחשב מזהה עניות-יתר ומפצה בהורדת גדישה.

הסיבה שזה פחות נפוץ ב20VT הישנות היא שהלמדה הקדמית "טיפשה", ז"א לא WB.

כל הנ"ל- סיבה פוטנציאלית, לא חסרות סיבות לסרג'ים.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

אודי גם בFR זו אותה למדה כמו בקופרה.

והבחור goshac אפילו עם קולר של קופרה ואין לו תסמינים כאלו.

אתה זוכר עם למאורי בזמנו היו משחקים בגדישה ככה?

פורסם

תמיר, לפי מה שזכור לי גם אתה התלוננת פה על סרג'ים ב FR שלך לא לפני זמן רב. תקן אותי אם אני טועה

ותגידו, בעלי הקופרות, כמה גודשת קופרה ממוצעת עם צ'יפ אפסולוט (עם חבילת פילטר אינלט)?

פורסם

הסיבה אינה קשורה לתערובת עניה או לתיקונים של למדה וחבל שאתם רושמים דברים לא נכונים

הדיוטי סייקל של הN75 {שזה הסולונוייד ששולט על הגדישה }גבוה מאד בסלד נמוך כדי לקבל גדישה גבוה ומומנט חזק וזה מה שגורם לתופעה

זה דומה מאד למי שיש לו בוסט קונטרולר ומעלה את הGAIN וניתקל בתופעה זהה

יש אפשרות להתקין תוכנה עם גדישה נמוכה יותר בסלד הנמוך מה שייפתור את הבעיה

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם
הסיבה אינה קשורה לתערובת עניה או לתיקונים של למדה וחבל שאתם רושמים דברים לא נכונים

הדיוטי סייקל של הN75 {שזה הסולונוייד ששולט על הגדישה }גבוה מאד בסלד נמוך כדי לקבל גדישה גבוה ומומנט חזק וזה מה שגורם לתופעה

נשמע שבסל"ד נמוך הטורבו נכנס לתחום ה surge limit כי הגדישה גבוהה בסל"ד נמוך. אם זה המצב, חשוב שהחבר'ה יורידו גדישה בסל"ד הבעייתי כי זה לא בריא לטורבו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אביחי - אני לא מכיר את הסולנואיד ב-VAG אבל אני מניח שמדובר במערכת מבוססת bleed, האם קיים סולנואיד אפטרמרקט שיכול לפתור את הבעיה במקום להוריד גדישה (אני יודע שלאימפרזות זה קיים, למעשה יש לי אחד בבית שמחכה להתקנה)?

• תוכן חדש...