Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים...

ברשותי רנו קליאו B קלאסיק שנת 2003 מנוע 1.4 16V

בבוקר כאשר אני מנסה להניע אני נדרש לתת 2-3 סטארטרים כדי שהוא ידלק

ברכב קיים קודן שאותו ניתקו לי זמנית על מנת לנסות לפתור את התקלה

מאוד מוזר מכיוון שברגע שאני מצליח להניע את האוטו בבוקר הוא מניע מכה ראשונה במהלך כל היום ואז שוב בבוקר למחרת אותה בעיה...

*חשוב לציין שחיברו את האוטו למחשב לפני שבוע במוסך המורשה ולא נמצאה תקלה כלשהיא.

תודה מראש לכל העוזרים :wink:

פורסם

השאר המכונית ללינת לילה במוסך ובבוקר, לפני נסיון להניעה, שיתחברו שוב עם מחשב האבחון ויבצעו סריקה וקריאה של חיישני ונתוני המע' והשוואת הנתונים למה שאמור להיות עם תשומת לב במיוחד לחיישן טמפ' חום מנוע.

עוד סיבות אפשריות הנן חוסר דלק בגלל התרוקנות קו הדלק, לחץ או ספיקת מש' דלק נמוכים.

לא כל מוסך יודע, מסוגל ורוצה לחשוב, לבדוק כראוי ולאתר תקלות חמקמקות.

באיזה מוסך והיכן נבדקה המכונית?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הרכב נבדק במוסך המכוון שבאילת לפני כשבוע עלות הבדיקה 180 ש"ח.

האם חיישן טמפ' חום מנוע הוא היוניט חום מנוע ??

וכיצד יתכן שמשאבת הדלק לא תייצר לחץ\אי ספיקה אך ורק בהנעה של הבוקר ובמהלך כל היום כן תייצר לחץ ?

פורסם

בדוק תקינות מחבר של חישן נקישות TDC SENSOR.

ראה הודעה שלי בעבר בנושא (אני בעלים של מגאן 2001)...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

תודה על תשובתך BIGMAK אך אינני רואה שום קשר בין ההודעה שלך בעבר לבעיה הקיימת אצלי.

הבעיה שלי היא אך ורק בבוקר ... מנוע עובד עגול וללא תקלות מחשב

• תוכן חדש...