Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

בזמן הקרוב בבנייננו תותקן מעלית חדשה ועל מנת לשמור עליה, הועד רוצה להתקין מצלמת וידאו ניסתרת. להלן הדרישות למצלמה:

אלחוטית

קומפקטית

צילום במעגל סגור

בעלת זיכרון לאיחסון החומר המצולם (USB לפחות ל-5 שעות צילום רצוף.

צילום באיכות גבוהה

קלה לתפעול.

אם מישהו יודע היכן אפשר לרכוש או לפחות את שם המצלמה או החברה המייצרת, אשמח לכך ‎:-D

פורסם

א) חפש מצלמה כזאת בחנות מחשבים הקרובה לביתך.

ב) למה שיהיה לה זיכרון, אם במילא היא אלחוטית ואפשר להקליט הכל על המחשב.

ג) מחירים ודגמים לא יודע, אבל חפש משהו עם טווח קליטה טוב וסוללה חזקה (או שאפשר לשים סוללות נטענות חזקות), כי מקור מתח חיצוני סביר להניח שלא יהיה לך..

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זיכרון פנימי על מנת שהיא תקליט עליו וכמה שיותר גדול - יותר טוב וללא צורך בהעברת נתונים למחשב בזמן רציף, ז"א במקרה ואני ארצה לראות את מה שכבר צולם, אני אחבר את המצלמה למחשב (דרך כבל או חיבור USB).

פורסם

עשית בלגן.

מצלמה אל חוטית. היא מצלמה שמצלמת ושולחת את החומר באוויר. למקלט שיושב במקום אחר. וצמוד אליו יושב מה שמקליט. ווידאו / מחשב / מערכת הקלטה.

יתרון. פשוט להתקנה. יחסית זול. (בין 400-1000 שקל)

אין צורך במערכת הקלטה יקרה. יש מערכות ב1000 שקל בערך.

אין צורך לגשת למעלית להוציא חומר. וכל הזמן אפשר לראות מה קורה במעלית.

**אני אישית ממליץ על זו**

מצלמה עם זיכרון.

היא לא אלחוטית. ולרוב יהיה לא נוח להוריד ממנה חומר. ובנוסף היא תהיה בעלת זמן הקלטה קצר.

** הפיתרון הכי גרוע לדעתי!**

מצלמה עם זכרון חיצוני

מצלמה לרוב רגילה מתחברת לשנאי.

בצמוד אליה יחידת הקלטה קטנה. יש יחידות שיכולות להקליט מספר ימים ברצץ

יתרון- המצלמה זולה. (בין 300-800 שקל)

התקנה יחסית פשוטה.

חיסרון - היחידת הקלטה יקרה. (בין 2000-3000 שקל)

ויש צורך להוציא את החומר ידנית. זה אומר לפרק את היחידת ההקלטה לקחת הבית. ולהוריד את החומר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש עוד אפשרות - מצלמה קטנה + זיכרון פנימי ( כרטיס ) כ 4 GB + חיישן תנועה מובנה .

המצלמה עובדת רגיל , או אפשרות רק כאשר יש תנועה = החיישן מפעיל ולא מבזבזת שטח צילום בזיכרון .

ראה - יש עם או בלי חיישן תנועה .

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=WHDVR560SPY

והשניה

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=STspycam

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

העדיפות כפי שנאמר מעליי היא למצלמה בעלת חיישן תנועה, הרי חצי יום כשהמעלית לא פעילה או בשעות הלילה, אין תנועה, מה תקליט? חושך? כמובן שלא.

כמובן שבהתאם לתקציב + רצוי מאוד לחפש עד כמה שניתן מצלמה עם רזולוציה גבוהה ככל הניתן בהתאם לתקציב, הרי לא תרצה לשבת ימים לאחר מכן ולפענח של מי הפרצוף שעשה את מה שעשה נגיד. למרות שהוא מאוד מאוד דומה לשכן, הרי יש מצלמות שבושה אפילו להציג את הוידאו כראיה.

פורסם

אני בספק רב לגבי החוקיות של מצלמה נסתרת במעלית, מה גם שאם המטרה למנוע נזק הצהרה על קיום המצלמה זה הדבר החכם לעשותו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מצלמת דמי לא תתאים ולא יעזור לטווח ארוך גם השלט "המקום מצולם במעגל סגור". אהבתי את המצלמה שמצלמת באם יש תנועה. אם יש למישהו עוד הצעות, אני אשמח לשמוע. אהה, והתקציב הוא עד 700 ש"ח.:-P

• תוכן חדש...