Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופסוף רכשתי רכב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שחיפשתי, וחפרתי,והצקתי לכם חברי הפורום על אמינות רכבים וכל מיני שאלות חוזרות ונשנות, מצאתי לעצמי כלה.

סוויפט 1.3 מודל 90 5 דלתות.

כבר מהטלפון הבחור נשמע אמין, לא הספקתי לשאול עם עדיין אקטואלי והוא כבר סיפר לי שהרכב לא מלכת היופי ואין לו מזגן קירור, אבל המנוע במצב חדש.

ממבט חיצוני כל הרכב דהוי, עבר צביעה בשנת 2000 והצבע שוב דהה (אפור עכבר) ובפסי של החלונות יש חלודה טיפה, קצת מכות חנייה ומעיכה קלה בכנף ימין.

אז אני מחכה, ופתאום הבחור מגיעה ביורו סוויפט, מאותו רגע הבנתי שהבחור היה כל כך מרוצה מהסויפט שהוא התקדם רק בשנתון ולא בדגם, ציפיתי לטוב.

הוא סיפר על כל המכות והראה לי הסטוריית טיפולים מלאה, הרכב יד 2 אצלו כבר 14 שנה.

בפנים הרכב נורא מרווח, ואני אומר מרווח בהשוואה לג'סטי שממש לא נוחה למי שגבוה, אין שברים בדשבורד ויש טייפ.

קרע קטן במושב נהג וזהו.

פותחים את המכסה מנוע, אני מגלה מים ירוקים, ומנוע שקט בעל צ'וק אוטומטי שמניע בקלות בחורף.

רכב ממש מטופל וטוב.

סיבוב קצר בפרוייד, סחב ב80 באמצע הצהריים בלי להזיז את מד חום המנוע ובלי להתאמץ ולהשמיע רעשים.

ממש רכב פנתר.

בקיצור אני מקווה לטוב אם הרכב ותמונות יעלו מחר אחרי שאני יביא את הרכב הביתה וישטוף אותו.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמה שילמת?

המחירון היה 5.5k רכשתי אותה ב4k, הבנאדם לא חי בעננים ומבקש מעל המחירון כמו רוב המוכרים של היפניות הקטנות הישנות, ושלא תגיד שהרכב קרוע או אצל צעיר, אצל מורה במשך 14 שנה עם תיעוד טיפולים מלא ומים ירוקים והכל.

אנשים אחרים דורשים 7+ כאילו יש להם זהב ביד, אז הנה תקווה לכל מי שרוכש רכב, אל תתיאשו תמשיכו לחפש אפשר למצוא רכב במצב טוב גם בזול, עשיתי טלפונים במשך היום לכמה בעלי ג'סטי 1.0 שהמחירון שלה הוא 4k והם דרשו 7.5k בלי גמישות בכלל.

פורסם

תתחדש. נראה שאתה מאוד מרוצה מהקניה, ושלם איתה.

הכי כיף לקנות ככה אוטו. תהנה ממנה, שמור עליה והכי חשוב על עצמך.

דרך צלחה וסע בדרכים בטוחות!

שנה טובה,

אלעד.

פורסם

אנשים חיים בסרטים שלא קשורים לעולמנו בכלל. עזוב.

תתחדש, אחלה אוטו. ידני או אוטומט?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

ברור שידני.

אנשים רוצים על ג'סטי 3.5 אלף יותר בשביל 2 צמיגים חדשים וטיפול 10 אלף.

דרך אגב אני חייב לציין בקשר למרווח הפנימי, הוא ממש גדול בהשוואה לרכבים בקטגוריה בשנים האלו, הרבה מקום לרגליים ולראש ואני 1.80 ממש מרווח, הבעיה היא שמשלמים על כך בגודל הבאגז' שמספיק בקושי למגבר ותיק בית ספר.

עוד משהו שצריך לציין זה הקילומטרז' 5 ספרות, כמה טלפונים לבעלי סוויפט וג'סטי בשאלה כמה קילומטרז, רובם אומרים 100 וxxx, ושאני שואל אם יש תיעוד קבלות שזה הקילומטרז האמיתי ולא 200 אלף ולא 300 אלף הבחור אומר שאין לו, אבל אם אני לא רוצה אנילא חייב להאמין.

פורסם

כרגע חזרתי מהדואר לאחר העברת בעלות, ויש לי תשובה חד משמעית, לא ניתן להעביר בעלות לפני גיל 18. חד משמעית.

הרכב נרשם על שם אמא שלי.

כרגע הרכב לא אצלי עדיין כי צריך לבטח אותו וזה יקרה רק לאחר יום כיפור, קיבלתי הצעה אצל סוכן של 2750 (בידיוק כמו במחשבון של משרד האוצר) חובה, וצד ג' 800 או שעם שמשות וגרירה 1100.

בסביבות ה320 ש"ח לחודש.

הבחור אמר לי שהבעיה במזגן בקירור היא במייבש או משהו כזה שהוא סתום, וחליפי עולה 100 שקל פשוט הוא לא מצא אחד ולא רוצה לשלם 600 על מקורי.

עוד משהו זה שיש אימובלייזר ואזעקה, הוא טוען שהאזעקה משגעת את השכנים כי היא נוטה לפעול סתם.

הרכב מטופל כבר 14 שנה באותו מוסך בשם "מוסך שמוליק פרישוסר בע"מ" במפרץ חיפה למי שמכיר.

אשמח לקבל כל מיני קישורים על פרוייקטים "תוצרת בית" שאנשים עשו בסויפטים.

תמונות יהיו לאחר יום כיפור שהרכב יגיע אליי, ובינתיים יום שבת אני הולך לסדר לו מערכת.

פורסם

אני לא מצליח לערוך אבל אני יוסיף כאן, הבחור מתדלק רק 96 הוא אמר לי שהולכים להוציא את 96 ולא יהיה יותר ושזה יקרה לתדלק רק 95 בלי שום תוספים, מישהו יודע על זה משהו?

האם אני יכול כבר מעכשיו לתדלק 95? ייגרם נזק כלשהו עם אני יתדלק 95?

פורסם

אין שום יתרון בתדלוק 96. גם הוא נטול עופרת, וגם הוא ללא תוסף אשלגני. תדלק 95. חפש במנוע החיפוש של הפורום, ותתחדש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

דרך אגב הבחור מצהיר כי הרכב צורך עירוני 1-11 בתוך חיפה בעליות, הגיוני או שיותר מידי כי אני שמעתי שהרכבים האלה עושים בסביבות 1-17.

פורסם

אצלי סוויפט זהה עשתה 1-15 בממוצע משולב. אני גר במישור.

הגיוני שבאיזור הררי ועירוני יהיה 1-11.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...