Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הגיע הזמן לשאלה היומית (למרות שבאמת מעניינן אותי בזמן האחרון לאן אפשר להתקד עם כזה פרוייקט)

יש לנו במשפחה לנד קרוזר 2007 מאחר והוא עומד להיות מוחלף כנראה בדגם החדש, אני מעוניין לבדוק סדרה של שיפוריפ ושינויים לרכב,

הראשון שהוא רלוונטי לנושא הוא הגדלת הספק ומומנט ע"י ניהול מנוע חדש.

האם יש מישהו עם ניסיון בתחום?

ההספק המקורי הוא באזור 160+ כ"ס, לאן הוא יכול להגיע אחרי ניהול מחודש?

כמה זה עלול לפגוע במכלולים המכאנים של הרכב?

איך ובכה תושפע צריכת הדלק (מניסיונכם עם רכבי דיזל אחרים)

המנוע הוא כמובן 3.0 ליטר טורבו דיזל, אני גם חושב שזה יועיל בשטח עם תוספת נחבדת של מומנט.

תודה

ליעד.

פורסם

ניהול מנוע? STANDALONE עוד אין לדיזלים (יש לספציפיים ורק בצמות PLUG IN ומחירים בשמיים) מחכים לMOTEC M1...

יש ציפים. ידוע לי שבזמנו מכרו בחברת טויוטה צ'יפ למנועים האלה, תנסה לברר האם עדיין קיים.

Race Smart

פורסם

קיים מחשב נוסף המתחבר לקונקטורים המקוריים ונימכר על ידי טויוטה בחו"ל ודואג שהרכב יישאר במיסגרת אחריות

יצא לי להתקין 3 כאלה{אחד מותקן על הרכב של שותף שלי} השיפור משמעותי 210כ"ס

המחיר לא זול 10000שח{אני יעלה קישור מאוחר יותר}

ישנם גם מודולים שונים המתחברים לחיישן לחץ במסילת הסולר השיפור פחות משמעותי וגם המחיר 2500ש"ח

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

אין צ'יפים למנועים הללו ? נראה שאפילו התעסקות "קאסטום " תהיה זולה יותר מ 10000 ש"ח..

מה עם פרילינג ? אין לו מה להציע ?

...CASKA for life

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה לכולם...סליחה על ההקפצה פשוט לא ביליתי פה המון זמן.

נכון לעכשיו הרכב הולך להתחלף בחודשים הקרובים לדגם המחודש של הפראדו, לפי מה שאני מכיר המנוע זהה עם שיפורים קלים

תוספת של 3 כ"ס וצריכת דלק משופרת בעוד מטר לליטר :lol:

השאלה אם זה יתאים או לא...אני מניח שכן אבל התשובה לא תהיה חד משמעית כנראה.

והשאלה השניה היא אם הפיגי בק ה"מקורי" נמכר גם בארה"ב. למרות שלא מוכרים את הפראדו או מנועי דיזל, יש לי פשוט קשרים חזקים עם דילר של טויוטה בארה"ב וזה יהיה נוח לייבא את זה משם

שוב תודה

ליעד.

• תוכן חדש...