Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס,לנסר,מזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שלושת הרכבים טובים מאד, לכל אחת יתרונות וחסרונות.

הלנסר אמינה מאד מאד, מאובזרת פחות טוב מאחרות ומעט יותר "מיושנת". לזכותה ביצועים נמרצים יחסית. גם מחירה הוא הנמוך מבין שלושת הרכבים פה. בתקציב של 65000 אתה יכול לקנות 2007 טובה מליס.

אני הייתי מתלבט בין פוקוס למאזדה 3. שתיהן מצויינות ומודרניות הרבה יותר מהלנסר.

הפוקוס הנוחה והמרווחת מהשלושה, תא מטען גדול מאד, מאסיבית מאד, משרה בטחון רב בנהיגה. גם האמינות שלה טובה מאד, אם כי כמו כל רכב יש בשנתון 2006 דברים שצריך לבדוק שנעשו. בתקציב הנ"ל תוכל לרכוש מקסימום שנת 2006 (אני לא מדבר על אחת קרועה ממגרש ג'קו ובניו...).

לגבי השלוש, אחלה רכב גם, "הרכב של המדינה"... אין הרבה מה להוסיף שכמעט 90% מהאנשים לא יודעים עליה.

מה שכן, יותר יקרה מהפוקוס גם. בתקציב הנ"ל יהיה לך קצת קשה להכניס אחת טובה ממודל 2006. יותר באזור ה70 אש"ח.

המחירים הנ"ל הם לדגמי הבסיס שרובם המוחלט היו/עדיין מליסינג.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...