Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי לחפש ומצאתי ג'סטי gl במצב שמור מנוע 1.0 ידני 91, מצאתי גם סויפט ga 3 דלתות 1.0 ידני 95.

נכנסו בתקציב והיו במצב מעולה.

הרצתי חיפוש ואני מחפש תשובה סופית, חוץ משינויים קוסמטיים שיש לרכבים שזה לא כזה משמעותי בשביליאני מפחד בגלל הנפח.

אני גר בחיפה ויש הרבה עליות ואני הולך לבצע אותם על בסיס יומי.

הבנתי שמנועי ה1.0 ברכבים האלה הם בעלי 3 בוכנות לעומת המנועים הגדולים יותר של אותו הרכב שמצוייד ב4 בוכנות, והדבר גורם לרכב להתאמץ יותר ולהתחמם יותר מהר מאשר הנפח הגדול יותר.

אז זה נכון או שסתם הפחידו אותו?

כדי לקחת אחד מהרכבים האלה בגירסאות ה1.0?

אמינות שלהם מול הנפח הגדול?

פורסם

שלום דני,

ראשית אני רוצה לברך אותך ברכת שנה טובה,

מי יתן ובשנת תש"ע תרכוש מכונית, ותהנה ממנה,

לעולם לא תעלה איתה על גרר, ולמוסכים תגיע רק לטיפול 10000 ולאישור בלמים לפני טסט.

לגופו של עיניין - בג'אסטי הן מנוע 1000 והן מנוע 1200 הם 3 צילינדרים.

בסוויפט מנוע 1000 הוא 3 צילינדר, מנוע 1300 - 4 צילנדר.

סוויפט 1.0 95 עדיפה על ג'אסטי 1.0 שנת 91.

המנועים שלהם חלשים, אבל, מצד שני, המכוניות האלו שוקלות בערך 800 קילו, ועם גיר ידני הן נוסעות בסדר גמור, אם אתה לא מתכוון להסיע קבוע 5 אנשים שמנים.

מנוע תקין עם מערכת קירור תקינה, לא יתחמם, לא משנה מה הנפח שלו.

בסוויפט, גירסת 1300 ידנית היא מכונית זריזה בהחלט, אפילו בהשוואה לחלק ממכוניות 1600 אוטומטיות של היום.

סוויפטים 3 דלתות היא אך ורק עם מנוע 1000. סוויפטים 5 דלתות היו גם 1000 ו גם 1300.

אם אתה הולך עכשיו לשאול, מה יותר אמין -במכוניות האלו - הזרקה או קרבורטור, אני מזהיר אותך מראוש :shock:

מערכות הזרקה שלהן הן מערכות "דור ראשון" עם מזרק יחיד, וחיחדת הזרקה שיושבת במקום הקרבורטור, עם מינימיום חיישנים, אין כמעט משהוא, שיכול להתקלקל שם, והן אמינות מאוד.

פורסם

אהלן דני,

בתור תושב חיפה, שעושה את העליה על בסיס יומיומי ובעלים של סוויפט 1.3 לשעבר - אני יכול להגיד לך רק דברים טובים.

אכן אוטו זריז ומאוד נעים לנהיגה. מבחינת אמינות - שנה של בעלות ללא ציוץ אחד.

תראה, באמצע פרויד, 4 אנשים באוטו ומזגן יהיה לך קשה. לשאר המשימות אוטו מצוין ומאוד מהנה.

שנה טובה ובהצלחה!

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

תודה לכולם על התגובות ושנה טובה.

אני לא הולך להסיע 5 אנשים אני מוגבל לשני נוסעים (נהג חדש) ורובם במשקל ממוצע של נער מתבגר ככה שהבעיה לא מטרידה אותי.

הבנתי שלג'סטי יש זמינות חלפים קשה יותר מאשר לסויפט, וגם שבג'סטי לא היה מזגן מקורי אלא התקנה מקומית בלבד.

הבנתי שבסויפט הוא מקרר היטב ולא מעמיס קשות על הרכב (זה מה ששמעתי בקשר ל1.3, איך ה1000 מתמודד עם מזגן?) בסויפט היה מקורי.

אז הבנתי לחפש אחד שמונע בהזרקה, אבל בג'סטי יש בכלל מנוע הזרקה? הייצור שלו נגמר ב94 אם אני זוכר נכון ורק השנה האחרונה הגיעה עם מנוע הזרקה.

אז, איזה מומלץ יותר לחפש? איזה רכב ואיזה דגם?

כי לפי מה שרשמתי למעלה נראה לי שהסויפט מתאימה לי (אם מה שרשמתי נכון בכלל).

פורסם

בעיית זמינות חלפים לג'אסטי?! זה חדש לי.

הסוויפט 1000 סמ"ק תביא אותך לכל מקום שתרצה בארץ. היא אולי לא תיסע מהר במיוחד בעלויות של חיפה, אבל תגיע לכל מקום. אם מה שאתה מחפש זה פחית שימורים ממונעת ואמינה - זה הרכב בשבילך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ואם מסתכלים על פונטו 95 1.3 בהשוואה לסויפט 1.3 95?

מי עדיפה?

לגבי הסויפט המזגן מקורי במנוע 1.0 או שלא הגיעו מקוריים ב1.0? הרכב מסתדר עם המזגן?

• תוכן חדש...