Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן... וזה עצוב.

אני עכשיו עובר על השירשור ש OFIR נתן לי.

הוא אמנם ישן אבל עדיין רלוונטי.

האמת זה מוציא לי קצת את הרוח מהמפרשים. גם כשיש מה לעשות והוא פתרון סביר, עדיין צריך לחשוש גם לתחת שלך.

אבל זה מה שקורה לכולם ובסוף שום דבר לא משתנה.

יואב :arrow:

פורסם

על מה תבעו את המתלונן, על סוג של הכפשת שמו של הנהג התמים?

אם אני לא טועה פיטרו אותו מהעבודה ולכן הוא הלך לבית משפט

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

ומכוון, שהתלונה על הנהיגה שלו סובייקטיבית, אבל הנזק שנגרם לו- מוחשי, אז, בהחלט היה לו "קייס" לא רע לתביע!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אדם שנוהג "לא כמו שצריך" לעולם לא יגרום למישהו להרים טלפון, כי הוא פשוט אידיוט ואין מה להתלונן עליו.

מצד שני, מישהו שחותך אותך ומסכן אחרים, כן מגיע לו שתרים טלפון גם לחברה וגם למשטרה, וגם אם מפטרים אותו, הם יקחו מישהו אחר, אולי מישהו פחות ערס-מנייאק.

הוא סיכן לך את החיים בכוונה? תדפוק אותו!

אם הוא סתם אידיוט שלא יודע לנהוג ולא שם לב לכלום, עזוב את זה. הוא לא ילמד.

פורסם

יוסי, הוא מהסוג השני נראה לי.

"סתם אידיוט שלא יודע לנהוג ולא שם לב לכלום"

הבעיה היא שהיחס המזלזל שלו לפעולת הנהיגה יכולה לגרום לבעיות חמורות, וכדאי שהוא יתעורר או יקבל איזה "כאפת עידוד" בנושא, לפני שאיזו משאית תלמד אותו שצריך לתפוס את ההגה בשתי ידיים כשנוהגים.

לפעמים זה יכול לשנות, למרות שאני בספק.

גם בחברה שאני עובד מי שמתלוננים עליו, עושים כמה "בירורים" וממשיכים כרגיל.

פורסם

אם יגיע אלי דיווח על אחד הנהגים שלי שמתפרע, אני ממש לא אפטר אותו, אבל כן אעשה לו את המוות כל פעם שהוא יוצא עם רכב של החברה, ואתן לו הרצאה ותידרוך בטיחות כל פעם, עד שהוא יבין את המסר.

בנוסף, אני אתקין לו קופסא שחורה שרושמת G מוגזם וחריגת מהירות.

פורסם

בנוסף, אני אתקין לו קופסא שחורה שרושמת G מוגזם וחריגת מהירות.

אתה כתבת את השטות הזו?!?! אתה?!?! :shock::roll:אתה מקשר בין האצות, מהירות, ונהיגה בעייתית?!?!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יוסי, הוא מהסוג השני נראה לי.

"סתם אידיוט שלא יודע לנהוג ולא שם לב לכלום"

הבעיה היא שהיחס המזלזל שלו לפעולת הנהיגה יכולה לגרום לבעיות חמורות, וכדאי שהוא יתעורר או יקבל איזה "כאפת עידוד" בנושא, לפני שאיזו משאית תלמד אותו שצריך לתפוס את ההגה בשתי ידיים כשנוהגים.

לפעמים זה יכול לשנות, למרות שאני בספק.

גם בחברה שאני עובד מי שמתלוננים עליו, עושים כמה "בירורים" וממשיכים כרגיל.

אני לא חושב שלהתלונן עוזר בכלל.

אכן נהגים מהסוג "סתם אידיוט שלא יודע לנהוג ולא שם לב לכלום" הם כנראה הרוב פה בארץ, לא נראה לי שאפשר לעשות משהו בנידון חוץ מלשלול להם את רשיון ולחייב לעשות 50 שיעורי נהיגה ושני טסטים כדי שהם יבינו שהם לא יודעים לנהוג ושבנהיגה צריך לתעסק בנהיגה בלבד.

כל נהג/ת שלישי בארץ(לפי מה שאני רואה) הוא מן הסוג הזה שלא מסוגל שלא לגלוש מהנתיב שלו כל הזמן, לא מפעיל איתות,כל הזמן מחפש משהו ברכב, מדבר בפלאפון, מתגלח/מתאפרת, אוכל, מחליף נתיב בלי להסתכל, נבהל ועושה איזה שטות כאשר צופרים לו, כי הוא היה בדיוק מרוכז בSMS שקיבל, אם מושב הנהג שהכיוון שלו מתאים יותר לשינה מאשר לנהיגה, שאין לו מושג מהחוקים ועושה מה ש"כולם" עושים וכו.. עכשיו לפני החגים זה נהיה עוד יותר גרוע, אני צריך כבר פסיכיאטר , לפני שאני רוצח מישהו.:evil:

ועוד כל הזמן מנסים להגיד לנו שרוב התאונות נגרמות ממהירות מופזת! :?

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
אתה כתבת את השטות הזו?!?! אתה?!?! :shock::roll:אתה מקשר בין האצות, מהירות, ונהיגה בעייתית?!?!:roll:

לא מהירות, אלא האצות ועקיפות לא במקום.

אני גר בצפון והעבירה הכי נפוצה פה באזור היא עקיפה באמצע סיבוב בקו לבן.

אני יודע עם מי אני מתעסק ומי עובד אצלי, תאמין לי.

פורסם

בחברה שאני עובד בה יש מדבקות כאלה על הרכבים. פעמיים קרה שדיווחו עליי, ובמקרה (או שלא) שתי הפעמים היו באותו שבוע, מה שדי הדאיג את המנהלים, שביקשו ממני לנהוג יותר רגוע.

כששאלתי מה טוענים שעשיתי, אמרו שנהגתי בפראות, פניתי שמאלה מהנתיב הימני, וזרקתי תחת (עם מרצדס ספרינטר :lol:).

כששמעתי את זה הבנתי שזה כנראה סתם איזה לקוח לא מרוצה או מישהו שהחליט להתנקם בי על משהו.

פורסם

טוב, אני פרסתי את הממצאים שלי. האם התלונה מוצדקת או לא, מקובלת או לא, אני לא יודע מי רשאי לשפוט.

אני מבין שבצד השני, מי שמקבל את התלונות, לא יודע לעשות סינון וגם אין להם כלים לעשות כן, הם חייבים להתיחס לכל תלונה באותו האופן (לטוב ולרע ).

חלק מהמגיבים בשירשור הזה אמרו שהתלוננו עליהם מכיוון שהנהגים האחרים, שלא מודעים לנהיגה ולפעולותיהם - הנהגים "הרגילים" והמצויים שלנו, הם בעלי נקודת מבט שונה לגמרי על הנעשה לכביש. אני גם דיברתי עם כמה חברים שעובדים איתי ועשיתי בירורים האם התלוננו עליהם ואמרו לי שכן, אבל זה מסתכם ב נו,נו, נו. כלומר ניסיון בירור מצד קצין הרכב, כפירה באשמה מצד העובד והמשך לסדר היום. עמית שלי שהתלוננו עליו, הוא דווקא נהג מאוד רגוע ושקול, לכן אני מאמין שקיימת כמות גדולה של תלונות שהינן "דווקא" - אני אראה למניאק הזה עם הרכב חברה.

בכל מקרה אני מאמין שגם אזהרה, או אפילו ניסיון לבירור עם אותו הנהג יכולים להדליק לו איזה נורה - הופה, מישהו רואה ואכפת לו מהשטויות שאני עושה בכביש. מה הוא עושה עם זה הלאה, אי אפשר לדעת.

אז מה? הולכים לאלטרנטיבה האחרת לשינוי דפוסי הנהיגה ותרבות הנהיגה בארץ?

יואב

פורסם

אם אני אעשה משהו על הכביש ואגרום למישהו לרשום מספר ולהרים טלפון כדי להתלונן, אני אקח את זה די קשה.

אני יכול להבין כשאמא שלי צועקת "תבלום!" או תופסת את הדלת בהיסטריה כי היא בטוחה שהיא עומדת למות אם אני נוסע יותר מ60 בשטח פתוח בעיר, אבל בשביל שמישהו אחר יתקשר במיוחד להתלונן עלי, זה אומר שאני עושה משהו ממש לא בסדר ואפילו מתבלט מכל האידיוטים האחרים על הכביש שמסכנים חיים ועושים שטויות.

אני גם די בטוח שהאנשים שמתקשרים הם מעטים מאוד, כך שאלא אם כן זה אישי (נקמה למשל), המאמץ של השיחה מראה מעיד על רמת העצבים שגרמתם לו.

אם קיבלתם טלפון שמתריע על נהיגה גרועה מאוד, אני מציע באמת לחשוב על הצורה שבה אתם נוהגים.

אני עושה מאמצים אדירים בשביל לא להפריע למשתמשים אחרים בכביש ומחשב טוב מאוד כל פעולה שלי. פעם השאירו לי פתק על השמשה שבו קראו לי רוצח בגלל המהירות שבה נסעתי בתוך הרחוב ב4 בבוקר. אני לא יודע מי שם את זה שם, אבל הלב שלי צנח לתחתונים כי שמתי לב ש"מישהו מסתכל על מה שאני עושה".

(זה היה לפני 7 שנים)

פורסם
לא מהירות, אלא האצות ועקיפות לא במקום.

אני גר בצפון והעבירה הכי נפוצה פה באזור היא עקיפה באמצע סיבוב בקו לבן.

אני יודע עם מי אני מתעסק ומי עובד אצלי, תאמין לי.

ואיך בדיוק אתה יודע, מה היה "במקום", ומה לא, רק על סמך החיישנים?:roll::lol:

• תוכן חדש...