Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פעם 8 נורבורינג 12.09.09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא מייקרה. זה 500 אברט'. מספרי רישוי של פרארי הצהובה שייכים לשרות אבטחה פדראלי רוסי. מאין שב"כ הרוסי.

מישהוא מקומבן כבד.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מספרי רישוי של פרארי הצהובה שייכים לשרות אבטחה פדראלי רוסי. מאין שב"כ הרוסי.

על סמך מה הקביעה הזאת?

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

אני אשמח לקבל קצת בנוגע למסלול הזה אם אפשר,

1.משכירים רכבים כאלה לנהגים בני 21 ואם כן מה העלות?

2.הבנתי שהמסלול בגרמניה אבל איפה בדיוק?

3.במידה ואני מחליט לנסוע למשהו כזה עם עוד חבר מי מבטח אותי ואיך הולכת כל הפרוצדורה הזאת וכמובן אם בכלל זה אפשרי לנהגים בגיל כזה.

העניין הוא שבקרוב אני טס לספרד וחשבתי לעצמי אם אני כבר באיזור(יחסי כמובן) אז למה לא לנסות.

חשוב לציין שאין לי שום נסיון בנהיגה ברכבים מעל ל250 כ"ס אז הייתי רוצה לקבל עוד טיפת מידע לגבי אופציות נוספות אם זה למסלולים פחות "כבדים" ובאיזה מקומות?

הכיוון הוא להגיע למקום כזה אולי ליום אחד ולהעביר שם את כל היום במסלול.

אשמח לתשובות.

תודה.

פורסם

שלום ובוקר טוב

המסלול נמצא כ 70 ק"מ דרומית לעיר קלן

מי ספרד לנסוע לכן זה כמעט 1500 ק"מ אפילו יותר

בפעם הראשונה רצוי להשכיר רכב פשוט כדי להכיר את המסלול

אין ביטוח במסלול, הרסת - שילמת

כניסה ל15 הקפות עולה כ250 יורו

אין טעם להגיע ליום אחד כי יכול להיות ותהיה תאונה במסלול והוא היה סגור לכמה שעות כמו שקרה לנו אתמול

למסלול צריך להגיע מינימום לשלושה ימים

פורסם

רציתי גם לדווח על התאונה אתמול ברינג של הגולף r32

מסתבר שהנהג איבד שליטה בק"מ 15 ועבר מצד אחד של הגדר לצד השני ותהפך והצליח לעבור את גדר הבטיחות ועף ליער מאחור.

ברכב היו כשלושה נוסעים. הנהג נפצעה קל ושני הנוסעים בינוני פונו לבית חולים. המסלול נסגר אתמול כמה פעמיים והיו בו כ 5 תאונות.

פורסם

אני ממש רוצה לנסוע לשם רק הבעיה שאני בן 18 ככה שזה יהיה בעייתי להשכיר רכב ששווה נהיגה שם.:cry:

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם
על סמך מה הקביעה הזאת?

בשנות התשעים לחבר קרוב שלי היה BRABUS W140 מצוייד בערכת צופרים ופנסים עם מספרי רישוי כאלה (שלושת הסטפנים).

с***сс97. הרכב עצמו היה שייך למוסכי FAPSI שפורקה בינתיים וכיום היא חלק של FSB.

פורסם

נגיד והגעתי למסלול שילמתי 250 יורו, הכל טוב ויפה אחרי הקפה אחת קרתה תאונה אני לא מקבל שום החזר במידה והמסלול לא ייפתח?

אם מדברים על הרסת-שילמת, נגיד וחס וחלילה קורה לי מקרה שהרסתי איזה רכב עדיף לקחת (שיהיה סביר) וכמובן אני חייב לשקול בכובד ראש שמשהו כזה עלול לקרות, איזה רכבים מהנים בדרך כלל מומלצים לקחת במידה ויקרה לי את המקרה של "הרסת-שילמת", אני מדבר מבחינת עלות במידה וקורה משהו.

דבר שלישי שלא קיבלתי עליו תשובה, האם זה אפשרי להשכיר שם רכבים בשביל המסלול לבני 21?

או שבדרך כלל הולכים לחברת השכרה נגיד "AVIS" משכירים מהם רכב עושים איתו מה שרוצים והם לא אמורים לדעת מזה?

אני שואל המון שאלות מכיוון שאני מאוד רוצה להגיע למסלול הזה או משהו דומה לו ולהעביר יום או כמה ימים כמו שאמרת ולהנות מחוויה מוטורית כמו שצריך.

פורסם

יש מי שמשכיר רכב מחברות ההשכרה, כמו AVIS, SIXT וכו' ויש מי שמשכיר רכב רק למסלול מאחת מהחברות הסמוכות למסלול שמשכירות רק למסלול.

ההבדל במחירים די גדול, והעובדה שהמסלול נמצא בערך באמצע שום מקום תחייב אותך מלכתחילה כנראה גם להשכיר איזה שהוא רכב כדי להגיע למסלול.

קח בחשבון שהשכרה של רכב במיוחד למסלול, כאלו שבד"כ יש להם כלוב הגנה למקרים של התהפכות/תאונות וביטוח מלא למקרים של תאונות על המסלול, עולים הרבה כסף. והרבה כסף זה החל מאיזור ה200 אירו ליום (יום במסלול = 8 שעות).

וזה לא כולל את התשלום עבור הכניסה למסלול.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שלום היום היינו במוזיאון החדש שנמצא בנורבורינג

כניסה עולה כ 7.5 יורו ומאוד נחמד שם מומלץ גם לילדים

יש סרט שכאילו נוסעים באוטובוס אם הדמיה מאוד מפחידה לדעתי

וגם המון משחקי מחשב וסלימוטרים למיניהם

אינו שם כ 3 שעות ואפשר עוד

גם יש מרכז מסחרי שעדיין הוא עוד לא גמור אבל גם הוא יש חנויות של פרארי ואוסטין מרטין ועוד סוכנויות

וגם עשינו שם תחרות של החלפת צמיגים למכונית פורמולה 1

פרטים על המרכז נפרסם בהמשך וגם קצת תמונות

DSC_2492.JPG

DSC_2493.JPG

DSC_2530.JPG

DSC_2626.JPG

DSC_2670.JPG

DSC_2831.JPG

DSC_2873.JPG

DSC_2776.JPG

פורסם
נגיד והגעתי למסלול שילמתי 250 יורו, הכל טוב ויפה אחרי הקפה אחת קרתה תאונה אני לא מקבל שום החזר במידה והמסלול לא ייפתח?

אם מדברים על הרסת-שילמת, נגיד וחס וחלילה קורה לי מקרה שהרסתי איזה רכב עדיף לקחת (שיהיה סביר) וכמובן אני חייב לשקול בכובד ראש שמשהו כזה עלול לקרות, איזה רכבים מהנים בדרך כלל מומלצים לקחת במידה ויקרה לי את המקרה של "הרסת-שילמת", אני מדבר מבחינת עלות במידה וקורה משהו.

דבר שלישי שלא קיבלתי עליו תשובה, האם זה אפשרי להשכיר שם רכבים בשביל המסלול לבני 21?

או שבדרך כלל הולכים לחברת השכרה נגיד "AVIS" משכירים מהם רכב עושים איתו מה שרוצים והם לא אמורים לדעת מזה?

אני שואל המון שאלות מכיוון שאני מאוד רוצה להגיע למסלול הזה או משהו דומה לו ולהעביר יום או כמה ימים כמו שאמרת ולהנות מחוויה מוטורית כמו שצריך.

כשאתה קונה "כרטיס" אתה מקבל כרטיס מגנטי שמקודד עליו כמות ההקפות שרכשת.

בכניסה לכל הקפה אתה מגהץ את הכרטיס, ואם לא ביצעת את כל ההקפות שקנית מראש, הם עדיין נשארים בתוקף על הכרטיס המגנטי לפעם הבאה שתגיע לשם.

אתה לא חייב לרכוש הרבה הקפות. אתה יכול גם לרכוש הקפה אחת בלבד, או ארבעה וכו' וכו'. כמה שתקנה יותר, המחיר להקפה יהיה נמוך יותר.

בפעם הראשונה ברינג אני לא ממליץ לעלות למסלול עם מכונית חזקה. גם לא לנהגים מנוסים.

עדיף לעשות את המסלול בפעם הראשונה עם מכונית רגילה בלי הפתעות, ובלי ביצועים שעלולים להכניס אותך לצרות.

יש הרבה הפתעות במסלול, ומכונית חזקה בפעם הראשונה שם זה מסוכן מאוד.

הפעם הראשונה שלי היתה באופל אסטרה 1600, וזה לדעתי בהחלט מדרגת כניסה טובה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...