Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה התחילו אצלי נפילות חשמל ברכב, זה קרה 3 פעמים - הפעם הראשונה היתה לפני חודש וחצי בערך כשהרדיו ברכב נכבה ומייד נדלק מחדש. זה המשיך לקרות כל 2 דקות עד שחניתי וכיביתי את המנוע. לאחר מכן זה לא קרה שוב וחשבתי שמדובר במשהו חולף.

לפני שבועיים הייתי באמצע נסיעה מהירה עם מזגן ושוב הרדיו התחיל להיכבות ומייד להידלק מחדש כל 2 דקות בערך. חשבתי שאולי יש בעיה ברדיו או במגעים שלו, או שמדובר באיזשהו עומס חשמלי, אז הפסקתי את הדיסק המתנגן ועברתי לרדיו וגם כיביתי את המזגן. זה לא עזר והנפילות המשיכו עד סוף הנסיעה.

ושוב התופעה נעלמה, עד שחזרה היום. הפעם הוצאתי לגמרי את הרדיו ואז שמתי לב שהיתה נפילת חשמל משמעותית - השעון כמעט נכבה לגמרי וגם היתה ירידה בטורים, אבל מייד תוך שניה זה נדלק מחדש. המנוע לא הספיק להיכבות או משהו כזה. כיביתי את המזגן והפעם התופעה לא התרחשה שוב (אולי כי הייתי גם בלי מזגן וגם בלי רדיו).

מה יכולה להיות הבעיה? ומה עלות התיקון?

הבעיה היא האם לנסוע לחשמלאי מחר בבוקר ואז אם התופעה לא תתרחש איך הוא יוכל לבדוק את זה?

יש לציין שהרכב מטופל והמצבר בן שנה. בעבר היתה לי בעיה דומה שהתבטאה בנפילות חשמל, וזה היה בגלל הפולי הארור שמאז שהוחלף לא עושה בעיות. אני לא חושב שזו אותה תופעה עכשיו, כי לא נדלקת לי נורת מצבר כמו שקרה אז, הגה הכוח לא נהיה קשה בסיבובים חדים כמו שקרה אז, וזה לא קורה בכל נסיעה.

אודה לעזרתכם.

פורסם

שלום רב !

בדוק חשד להארקה לקוייה, בחיבור למרכב הרכב, בניגוד להארקה שמחוברת למנוע, המשפיעה בדרך כלל על הסטרטר

והאלטרנטור, אך לא על לוח המחוונים. בדוק חשד לחומצה שנשפכה מהמצבר, וגרמה לקורוזייה , על בורג המאריק את הכבל השלילי לשילדה.

פרק נקה וחזק את הבורג המדובר.

חזור לדווח ולעדכן על התוצאות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...