Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת מגבר לסט morel elate 2way ו- morel ultimo SC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטבלה שלהם מוזרה ומטעה. כנראה באמת שאנחנו מדברים על 260 ב 2 אוהם ועל איזור ה 160 ב 4 אוהם ליציאת הסאב. זה די גבולי לסאב 4 אוהם.

לגבי הגישורים, האוזן לא תדע להבדיל בין גישור לחיבור רגיל, מבחינה חשמלית יש הבדל אבל כאמור הוא לא שמיע, בטח לא במגבר איכותי.

לגבי הסאב, לדעתי עדיף סליל 4 אוהם מאשר 2. יש תיאוריות והסברים מכאן ועד להודעה חדשה שקטונתי מלהבין אותן על למה עדיף התנגדות גדולה יותר, אבל זאת השורה הסופית.

אודיו קינג, הבחור מכוון לרמות גבוהות מאוד ואתה ממליץ לו על קיקר? :?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להוציא 3,000 ש"ח על מגבר ג'נסיס דואל מונו זה מכוון גבוה. בודדים האנשים בפורום הזה שהוציאו סכומים כל כך גבוהים על מגבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין שום דבר פסול בקיקר - לא נותנים מספיק כבוד לסדרת הZX שלהם.

הדבר הראשון שאני מתנגד אליו במקרה הזה הוא להגביר את הסאב הזה על מגבר 4 ערוצים ביחד עם סט קדמי נוסף שגם הוא - מ-א-ו-ד צומי בנושא של הספק, הוופרים של האילייט הם ממש לא פראיירים

כששניים כאלה מתחרים ביחד עם סאב כזה על צומת הלב של ספק כוח בודד - לא מתכון להצלחה.

אולי מגבר 4 ערוצים עם שני ספקי כוח נפרדים - במקרה הזה הייתי ממליץ בחום על S45 של TRU או כל מגבר דומה.

מגבר שנכנס בתקציב ועושה לפותח הת'רד את כל העבודה.

באופן אישי - אני נמסתי כל פעם ששמעתי רמקולים חמים (לא בהכרח מוראל) מוגברים על מגברים של DLS.

בקשר למונו לסאב - או 1500D או 3000D של סאן דאון יהיו הדבר הראשון שעולה לי בראש. באותה הנימה יכול גם להיות DA2K של סלסטרה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אולי מגבר 4 ערוצים עם שני ספקי כוח נפרדים - במקרה הזה הייתי ממליץ בחום על S45 של TRU או כל מגבר דומה.

גם לג'נסיס ולרבים וטובים אחרים יש שני ספקי כוח.

וה- S45 הוא בעל עוצמת הגברה נמוכה מאוד. שלפי חברי הפורום לא תספיק.

אגב, במקרה כזה, מחברים את שניהם על אותו כבל מתח עם מפצל, או מריצים שני כבלים נפרדים מהמצבר ?

פורסם

בקשר למונו לסאב - או 1500D או 3000D של סאן דאון יהיו הדבר הראשון שעולה לי בראש. באותה הנימה יכול גם להיות DA2K של סלסטרה

אתה יכול לומר לגבי ה1500 3000 AD2K מי יותר טוב ?כי פעם שעברה אמרו שצריך לשמוע את כל המגברים וזה קצת מסובך ואי אפשר לחפש בפורום.

פורסם

לא אמרתי שום דבר רע על ג'נסיס ולהפך - ביחד עם מוראל זה שילוב קטלני.

יכול להיות בחלק מהמגברים שיש פיצול פנימי ויכול להיות שבחלק מהמגברים (נדירים ובודדים) אתה תמצא חיווט כוח כפול.

אבל השילובים שאני הכי אהבתי על מוראל היו מגברי DLS, ג'נסיס ותתפלא לשמוע שעד היום אני טופס הרבה מהקיקרים על האילייט שהיו אצלי ברכב.

ואם מישהו שואל למה מכרתי אותם - ממש לא בגלל שלא הייתי מרוצה מהם.

בכל מקרה הוספתי לך עוד המלצה ששווה בדיקה רצינית ואלו הם מגברי סדרת הסטיל של TRU.

כל מגבר שתבחר ברמות של סינפוני, סלסטרה, DLS, ג'נסיס, הליקס, TRU, פייס, זטק ועוד רבים יתן לך תוצאה טובה עם הרמקולים האלו השאלה היא עד כמה כל מגבר ומגבר משפיע על הסט ואיך אתה משתמש בו במערכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יכול להיות בחלק מהמגברים שיש פיצול פנימי ויכול להיות שבחלק מהמגברים (נדירים ובודדים) אתה תמצא חיווט כוח כפול.

התכוונתי מבחינת ההתקנה ברכב.

איך מספקים מתח למגבר עם שתי כניסות מתח או לשני מגברים נפרדים?

מה יותר נכון? להוציא מהמצבר כבל אחד ולפצל אותו? או להוציא שניים ?

פורסם

כבל 4 גייג' בודד מהמצבר למגברים יהיה די והותר למערכת שלך. לפני המגברים, שים מפצל וחבר ממנו כבל 4 גייג' לכל מגבר.

איתמר.

פורסם

כי בעל ניסיון עם סט אלייט 2-WAY וגם 3-WAY שניהם דורשים הגברה ממש חזקה ואיכותית. במיוחד וופרים של אלייט דורשים לפחות 100 WATT RMS איכותיים בהגברה ניפרדת ואיתום מסיבי בדלתות. בלי זה אין למידבאסים שום תועלת.

לגבי סאב, על מנת לקבל באס איכותי ועמוק, לדעתי אתה צריך מגבר שני ערוצים, לגשר אותו ושלום.

פורסם

אדגר - זו הסיבה שהמלצתי לו על סדרת הסטיל

זה אמנם מגבר 4 ערוצים אבל בפועל הוא שני מגברי שני ערוצים נפרדים, למען האמת אם אני לא טועה הוא דאבל דואל מונו.

לא רק שיש לו שם שני ספקים נפרדים, מדובר בשני לוחות נפרדים

בכל לוח אם אני לא טועה יש ספק לכל ערוץ. - אבל אני לא סגור על הפרט הקטן הזה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אין מה להגזים - נכנס בתקציב עד כמה שידוע לי - או שגם כאן אני טועה.

אני עדיין לטובת מונובלוק ייעודי לסאב ומגבר שני ערוצים או ארבע ערוצים לסט הקדמי.

אלא אם כן פותח הת'רד ממש רוצה לחסוך מקום בתא המטען על כל פיפס.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...