Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת מגבר לסט morel elate 2way ו- morel ultimo SC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הS44 של TRU זה מגבר DUAL MONO/DUAL STEREO.

מדובר על מגבר בעל ספק נפרד לכל זוג ערוצים, ולמעשה הוא בנוי כ2 מגברי 2 ערוצים, על אותו PCB.

זה לא QUAD MONO, עם ספק נפרד לכל ערוץ\(כמו שאדי חשב), אלא מדובר על מגבר דואל מונו.

ככה הוא נראה בכל אופן:

steel_series_002.jpg

under construction..

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניר,

השאלה היא - בתג מחיר שלו - מי המתחרים מולו? האם יש מגבר שמציע משהו שווה ערך באותו תג מחיר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש מתחרים ברמת המחיר, אבל במבחן התוצאה, אני אישית מעדיף את המגברים הללו מול המתחרים.

שימוש ברכיבים מעולים, ספק מפלצתי ותכנון פשוט מבחינת המהות, אבל סופר יעיל.

מגברי הסטיל של טרו טק הם מעולים, אגב, הם גם מספקים יותר ממה שהם מוצהרים לכן אני לא הייתי רץ להסיק מסקנות בנוגע לווטאז'ים.

מה גם, למי שהמגבר הזה חלש עבורו יש את הS45.

under construction..

פורסם

אני דיברתי... על הS45... :-D:twisted:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שוב אני שואל, הוא לא חלש מדי?

על נקמיצ'י שנותן 100RMS לערוץ אמרתם שהוא חלש מדי.

על ה- S45 שנותן RMS90, אתם כן ממליצים ?

פורסם

אני לא זוכר שאמרתי שנקמיצ'י חלש מידי בשביל אילייט - אני כן זוכר שאמרתי שרצוי לתת להם את ה120 125 וואט לאחר ההתנסויות שלי עם הגברות שונות על האילייט.

הTRU נותן בקירוב ל120 בפועל

אבל גם הקיקר KX שלי שמוצהר 90 RMS לערוץ נותן מעבר לזה שלא לדבר על הZX שמוצהר 125 ובפועל נותן מעבר ל150 - האילייט באמת נשמעו עליו סוף הדרך.

שוב - נתון ההספק של המגבר הוא לא הגורם היחידי להתחשבות בבחירת המגבר.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...