Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המזגן קופא - עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פותח השרשור, שמתי לב לשני דברים שאולי גורמים לבעיה.

1. מכיוון שאין לך פילטר אוויר על הרדיאטור הגריל שלו מלוכלך, קח מברשת קשה ותנקה אותו.

2. יש לך במזגן מתג שבורר בין סירקולציה להכנסת אוויר מבחוץ, כרגע הוא באמצע של שניהם, תנסה לשים אותו על סירקולציה בלבד.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אם כבר כולכם טכנאי מזגנים, אתם יכולים להסביר לי בבקשה למה היום, בשעת אחר צהריים רגילה, בעודי יושב מול המחשב ונהנה מהבריזה היוצאת מהמזגן, פתאום כבה החשמל בכל הבית?

הרמה מחדש של המתג בארון החשמל החזירה את הכל לפעולה, ורק נותרה בעיה קלה - מתברר שהפעלת המזגן היא האחראית לקצר. עד היום, יש לציין, הוא עבד בלי שום בעיה. אז מה הגורם למזגן אשר מקפיץ את הפקק?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קרה לי גם -כנראה שיש לך סתימה בצינור הניקוז.

לאחר ניעור מאסיבי של הצינור יצא חצי ליטר מים לפחות מהצינור והמזגן יום אחרי כבר לא קיצר.

תפתח את המכסה ותוציא את הפילטרים ותראה אם אתה מרגיש מים על המעבה אם כן זאת הבעיה.

בכל מקרה תנסה מחר להפעיל אותו ואם הוא יקצר יש מצב שהלך לך השקע -גם זה קרה לי או שיותר גרוע המדחס מקצר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הממ, תודה על העצה אבל אני חושש שזו בדיוק הבעיה - שנגעתי שם במשהו.

מדובר במזגן חלון ישן נושן שהחלטתי בפרץ של טמטום, ככל הנראה, לנסות להחליף לו את הפילטר. הטלטולים שלי בניסיון לפתוח שם משהו כנראה הזיזו אותו קצת מהמקום ואחרי עוד יומיים של עבודה משהו שם פשוט קרס. עכשיו אני די מפחד לגעת בזה, אולי הכל יפול...

נראה לי שאין מנוס אלא להזמין טכנאי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
....

נראה לי שאין מנוס אלא להזמין טכנאי.

רוני

טכנאי?, השתגעת? פנה לחבר הפורום אסף.ב שטיפל היום ברכבו של חבר הפורום re_ilan והוא יפתור לך את בעית המזגן ובנוסף גם את כל הבעיות הבאות ו/או חלקן {צריך ניסוח משפטי, הבן אדם בכל זאת עורך דין בהשכלתו הרשמית}

• בעיות התנעה
  • נזילות דלק
  • תילוע כלבים, חתולים, תוכים ושאר חיות מחמד
  • מזגן חלון קופא - יגיע לביתך עם מיכל גז.
  • ברמן שלא התייצב למשמרת
  • שחרור בערבות
  • התקנת דודי שמש
  • ציד חוגלות
  • גידול אבטיחים

ועוד כהנה וכהנה

פורסם
טכנאי?, השתגעת? פנה לחבר הפורום אסף.ב שטיפל היום ברכבו של חבר הפורום re_ilan והוא יפתור לך את בעית המזגן ובנוסף גם את כל הבעיות הבאות ו/או חלקן {צריך ניסוח משפטי, הבן אדם בכל זאת עורך דין בהשכלתו הרשמית}

• בעיות התנעה
  • נזילות דלק
  • תילוע כלבים, חתולים, תוכים ושאר חיות מחמד
  • מזגן חלון קופא - יגיע לביתך עם מיכל גז.
  • ברמן שלא התייצב למשמרת
  • שחרור בערבות
  • התקנת דודי שמש
  • ציד חוגלות
  • גידול אבטיחים

ועוד כהנה וכהנה

אדריכל הפורום (ע"ע razmel) "שכח" לציין, אבל ישנו טיפול מיוחד המוענק באופן אישי לבת הזוג.

50% שלתוצאות יהיו עיניים כחולות, ואבא עו"ד.

פורסם

כלומר אתה עושה "טובה" לא רק לבעל הרכב. מזל שהפאסאט עמדה רחוק מהבית. ואנחנו חשבנו "איש טוב", "חבר אמיתי"...

:wink:

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...