Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל להתעניין בהחלפת סט הקומפוננט שברשותי(הרץ אנרג'י).

כמו בכול דבר בחיים מתישהו רוצים להשתדרג הסט עשה סך הכול עבודה טובה מאוד למחיר ששילמתי עליו, ואני מגדיר אותו כקניה טובה.

הרכב שברשותי הוא פיאט פנדה ועומק הדלת הוא די בעייתי, האנרג'י נכנס בלי שהייתי צריך לבצע שום חיתוך בדלת, וכך אני רוצה גם עם הסט הבא.

הסט שאני מתעניין בו הוא ההייבריד, בדקתי את העומקים של הוופר שלו ושל האנרג'י והנתונים קצת הפתיעו אותי.

נתוני האנרג'י

mounting depth: 66MM

total depth: 72MM

ההיבריד

mounting depth: 61MM

לפי הנתונים הוופר של ההיבריד קטן משל האנרג'י הגיוני?

הנתונים נכונים לדגמי ה6.5 אינצ'.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הגיוני מאוד.

להייבריד יש שלדה דקה (הימני בתמונה).

איתמר.

6u5uj68.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז אתה אומר שע"פ הנתונים לא יהיו בעיות והוא יוכל להכנס לדלת.

יש סיכוי שמשהו יפתיע או שזה בטוח?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

תמיד יש הפתעות.

אם אנחנו מדברים רק על עומק התקנה וכרגע האנרג'י נכנס ולפי מה שרשמת ההייבריד דק יותר - אני לא רואה שום בעייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצטרף לאותו נושא אם יורשה לי.

לגביי עומק בסובארו אימפרזה, מעוניין להחליף ל פוקל 165V2 יכנס בדלת או לא?

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

פיי איך ביאסת אותי יוסי ,מה אין מצב שזה יכנס ללא בניה?

אז מה אני תקוע עם זבל סיני ..מה עושים איזה קומפוננט טוב כן יכנס שם?:cry:

אז לא נפתח את החלון עד הסוף אבל יהיה אחלה סאונד, גם ככה חורף עוד מעט.

פורסם

אם האלמנט קיים אצלך אז תנסה. הקטע שם שיש בחלון את החלק שמחבר אותו למנגנון החשמלי והוא בולט בעוד כמה מ"מ, והחלק הזה יושב בדיוק מאחרי הרמקול. אם אתה מסוגל לחיות עם נגיעה של החלון באלמנט אז יש סיכוי שיכנס לך.

פורסם

האלמנט עדיין לא אצלי אני מתכנן לרכוש אותו ,בעבר הרמקול המותקן היה ככה עד שהרכבתי טבעות.

כול העניין המתסכל שזה רכב של העבודה אין מצב שאני יעשה בניה, אז אני חייב למצוא פיתרון יצירתי .:idea:

כול הקומפוננטים הטובים ,באים עם עומק לא קטן בגלל המגנט הגדול?

תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

אין קשר לעומק.

הסיבה שהמורל דקים היא בגלל שימוש במגנט נאודיום, שיש לו כוח מגנטי חזק פי כמה ממגנט מחומר אחר, מה שאומר שמגנט נאודיום קטן מקביל בחוזקו למגנט גדול פי כמה (אפשר לקרוא קצת בויקיפדיה, מגנטים זה דבר די מסובך).

חוץ ממורל יש עוד יצרנים שמייצרים דרייברים טובים ודקים, הרץ ספייס לדוגמה.

איתמר.

• תוכן חדש...