Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן הקרוב אני מתכנן להחליף את המאגנט שלי,וחשבתי על פוקל .

מישום מה נראים רמקולים טובים ,למרות שלא יצא לי לשמוע אותם.

כן כן אני יודע תכף תגידו תבוא למפגש תשמע אצל 1 החברים אבל זה לא יוצא .[תמיד תקוע במנגל או משהוא אחר ]

אגב יש 3 דגמים שכנראה בתקציב שאני מקציב לעצמי כרגע / 165A /165V1/165V2

אי אפשר לבצע חיפוש ,כרגע אין את האופציה בגלל השרת :-(

זהו אז למי שיש פוקל מוזמן לשפוך קצת "הרצים" על הקומפוננטים מהדגמים הנ"ל.

גם הצעות אחרות יתקבלו בברכה,אגב אני מעוניין בחדש .

אני מחפש שיהיה מיד באס עסיסי כזה שגם אם אני מוריד את הסאב, עדיין יהיה אפשר לשמוע את התדרים הנמוכים.

הקומפוננט צריך להיות עם סאונד נקי ומדוייק ,טוויטרים עם סאונד אקוסטי משהוא.

מה אתם אומרים יש חיה כזאת?

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

מישום מה נראים רמקולים טובים ,למרות שלא יצא לי לשמוע אותם.

אתה מתכוון שהם יפים?:shock::-D

מה התקציב שלך?

אתה חייב לשמוע מספר סטים בתקציב שלך כדי להחליט בעצמך.

זה יפה ומקסים שאתה על המנגל [אני זוכר ממפגש מרכז קודם-קודם או משהו] אבל המטרה של המפגשים היא בדיוק כזו לשמוע ולהתרשם מסטים/מגברים/סאבים וכו', אחרת יבוא ההוא שאומר שרק אוכלים במפגשים ויבכה לנו שוב.. :-D

פורסם

תשמע להגיד את האמת הרבה לשמוע לא יוצא ,כול עניין ה על האש מושך את החברה לכיוון המנגל והאוכל.

ופחות לכיוון הרכבים והמערכות ,אלא אם כן מגיע ישראל וגונב את ההצגה.8)

התקציב עד 1200 ש"ח +- .

שמעתי במפגש המלאכים שהצלחנו לארגן, לשמחתי ושמחת הדרומים סט של מורל דוטק .

והאמת ברגע שאמרתי לבחור הנחמד לכבות את הסאב, הקומפוננט הפך נטול משקל לטעמי .

חוצמיזה שהוא בעצמו אמר שהטוויטרים נשרפים די מהר, מה שלא מעודד לקנות את הסט הנ"ל.

פורסם

אבל שאתה עובד בלי סאב אתה מכוון את הקומפוננט בצורה שונה מאשר עם סאב, ולכן רק לכבות את הסאב לא ייתן לך דגימה של מה שהרמקול מסוגל להפיק.

פורסם

תשמע ברור שהסאב הוא אחד האלמנטים שנותנים את הבסיס,מה שאני מנסה לשמוע זה את איכות הקומפוננט ללא תוספות .

לדעתי ולטעמי אני מעדיף שהקומפוננט יהיה דומיננטי ברמה כזאת, שכאשר הסאב עובד עדיין תהיה לו משמעות בתחום המידים.

נכון שהקומפוננט שאני מחפש זה לא היי אנד ,אבל יותר טוב ממה שיש כרגע זה בטוח.

• תוכן חדש...