Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטיחים מפז לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה פעם מדריך איפה שהו באינטרנט איך להכין שטיחים מברזל לאוטו באופן אצמעי למישהו יש את הקישור? משו...? תודה רבה לכולכם

עידן.

פורסם
אני לא חושב שהוא יקבל תוצאות רצויות כלשהן לגבי "פז" , או "שטיחים מברזל" :twisted:

נסה לחפש שטיחי אלומיניום וכדומה. :idea:

אתה טועה, היה שרשור בעבר על החרש ברזל בעל השם העולמי שעבד בתחנת הדלק "פז" ואת עיקר המוניטין שלו הוא הרוויח בבניית "שטיחי ברזל".

לפני כחמש שנים נעלמו עיקבותיו של חרש הברזל. מאז נפוצו שמועות רבות...

חלק טוענים שהוא מת, חלק טוענים שהוא איבד את יכולתו בתאונה מצערת, אני רוצה להאמין שהוא פשוט מאס בצוויליזציה ועבר להרים לחיות חיי נזירות, שם הוא ממשיך בעבודת האומנות שלו...

גם היום, כשאני מביט מהחלון בלילה והכל שקט, אני לפעמים שומע קול פטיש דופק על סדן ואני יודע שזה הוא, חרש הברזל המסתורי... והמחשבה הזאת מרגיעה אותי ואני שוקע בשינה עמוקה.

:shock:

דניאל

פורסם
גם היום, כשאני מביט מהחלון בלילה והכל שקט, אני לפעמים שומע קול פטיש דופק על סדן ואני יודע שזה הוא, חרש הברזל המסתורי... והמחשבה הזאת מרגיעה אותי ואני שוקע בשינה עמוקה.

:shock:

דניאל

:roflmao:

קודם כל תסדר את הנזילה מהכיור, דבר שני תפסיק לקחת טריפים

אתה חולמת :wink:

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

• תוכן חדש...