Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב דיזל יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש לברר לגבי רכב דיזל - מה חשוב לבדוק לפני קניה ?איזה מערכות נחשבות בעייתיות (למשל הצתה/דחיסה/ריסוס) ?

מאיזה קילומטרז' המנוע נחשב כ"גמור" ולא כדאי להתקרב אליו.

אני אצמצם את השאלה. כוונתי לקנות סיטרואן ג'אמפי או קיה קארנס משנתונים 2000-2001 ואני רוצה לבצע סינון ראשוני לפני שאני נפגש לבדיקה.

ברור שרכב חברה ש"טחנו" אותו בקילומטרז' אני לא אקנה, אבל יש גם רכבים פרטיים עם 300K ק"מ - האם יש טעם לראות או לא?

פורסם

משאבת הזרקה וטורבו - אלה שני חלקים מאוד יקרים להחלפה\שיפוץ.

ברור לך שלא תמצא רכב מהסוג שאתה מחפש (דיזל) ,שלא תחנו אותו עם קילומטראז'?

ג'אמפי במיוחד - זה רכב מסחרי, עם כל מה שמשתמע מכך.

מצאת ג'אמפי מודל 2000-2001 עם 300 אלף ק"מ אמיתיים(זאת אומרת, 30 אלף לשנה)? ועוד פרטית?

שווה בדיקה- תיעוד של הטיפולים (לא חייב להיחות במורשה), מצב מכאני תקין, כולל מצמד, משאבת הזרקה (ללא נזילות), מיזוג אויר , מערכת חשמל,ללא תאונות רציניות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...