Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

רק רציתי לשתף אתכם,היום במסגרת עבודתי ביקרתי במקום שנקרא דיר אל חנא.

על הדרך נכנסתי לחנות חלפים לרכב, בדקתי מחירים וקניתי חלפים לטווח רחוק במחירי בכי.

לדוגמא:

פילטר דלק גדול קדמי\אחורי = 4 שקל.

פילטר שמן = 15 שקל.

4 פלאגים NGK מקורי סובארו = 10 שקל ליחידה.

והרשימה עוד ארוכה.

לכל המעוניין , 30 ק"מ מצומת אחיהוד נמצא לו "עולם אחר" ששווה לבקר בו.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

NGK מהסדרות הפשוטות ביותר כגון BKR5E-11 המתאימים כמעט לכל יפנית ישנה,

נמכרים היום במחיר של 10-15 שקל ליחידה, וזה המחיר למוצר. לא גנוב ולא מזויף.

בנוגע לפילטר שמן, לא הייתי לוקח סיכון, אלה אם כן, הוא מוכר גם מנועים ב- 100-150 שקל :lol:

פורסם

מכיר את המחירים האלה מאוד מיקרוב ומטפל במוסך שכזה כבר 10 שנים בכל הרכבים שהיו לי עד היום.... פשוט תענוג, שום דבר לא מזוייף וכייף לדעת שלא תמיד חייבים לשלם יקר כדי לקבל איכות.. פשוט צריך לחפש את האיכות הזאת טוב טוב כדי למצוא אותה גם בזול!

:)
פורסם

לכל המעוניין , 30 ק"מ מצומת אחיהוד נמצא לו "עולם אחר" ששווה לבקר בו.

איפה זה נמצא? ליד איזה ישוב מוכר? כי אני לא מכיר לא את הצומת ולא את הישוב\כפר.

פורסם
מכיר את המחירים האלה מאוד מיקרוב ומטפל במוסך שכזה כבר 10 שנים בכל הרכבים שהיו לי עד היום.... פשוט תענוג, שום דבר לא מזוייף וכייף לדעת שלא תמיד חייבים לשלם יקר כדי לקבל איכות.. פשוט צריך לחפש את האיכות הזאת טוב טוב כדי למצוא אותה גם בזול!

מוזר, כל המוסכים שאני מכיר בירושלים והסביבה (גם של בני המיעוט) רוכשים חלפים מספקים ישראלים במחירים של "כולם". כנראה יש להם סיבה לא לקנות אצל הפלסטינאים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

קניתי ערכה להשחרת חלונות שם ב15 ש"ח , מספיקה ל4 חלונות.

מצרף מפה למקום בתמונה וגם בקישור למי שרוצה להגיע לשם.

http://map.d.co.il/citymap-492/

1= צומת קדרים

2=צומת חנניה ((צומת שבע))

3=צומת ראמה

4=צומת כרמיאל

5= דיר חנא ולא דיר אל חנא ,חחח ((אל זה כמו ה' הידיעה))

אני תמיד קונה משם והמחירים די סבירים ונוחים לכל כיס.

סלמה זה בין 3 ו 5 ,ממש באמצע, שם אני גר .

Untitled.jpg

HONDA CIVIC LS

פורסם

למה כמה עולה פילטר דלק אצלנו? עד10 שקל

פילטר שמן לא יעלה מעל 60 שקל.

פלאגים זה לא דבר זול לייצור אין להם סיבה להקים קו ייצור של זיופים בשביל 40 שקל לסט.

אני קניתי בקלנסואה מערכת נעילה מרכזית כולל שלטים ב130 שקל ובסוף מכרתי אותה ב150 שקל לאחר שלקחתי את המנוע לדלת שאצלי נדפק.

אצלנו רצו ממני 250 שקל להכי פשוט.

אבל יש דברים שרק אצלנו יש ולהם אין.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
מוזר, כל המוסכים שאני מכיר בירושלים והסביבה (גם של בני המיעוט) רוכשים חלפים מספקים ישראלים במחירים של "כולם". כנראה יש להם סיבה לא לקנות אצל הפלסטינאים.

אני דיי בטוח בוודאות שמוסכים בירושלים לא רוכשים מספקים ישראלים (למרות שכל מה שרשום על המוצרים זה בעברית), פשוט הגיוני שהם יאמרו שזה ניקנה ככל המוסכים אצל ישראלים כדי שלא תבהל עד כמה הם מרוויחים באמת. כל המוצרים שהמוסכניק שלי מביא הם מוצרים שנימכרים בכל עסקי החלפים רק שהמחירים אצלו הם פי 3 יותר זולים מאותם עסקים שמוכרים את המוצרים האלה.

:)
פורסם
אני דיי בטוח בוודאות שמוסכים בירושלים לא רוכשים מספקים ישראלים (למרות שכל מה שרשום על המוצרים זה בעברית), .

מכיר את כל המוסכים וספקי חלפים בירושלים. לא נתקלתי בחלפים מחוץ לקו הירוק.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...