Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל בעל חנות ישראלי נוסע ברכב יוקרתי 8x8 ושם הם נוסעים בסובארו ישנה

זה ההבדל - הם עובדים כדי לחיות ולא מעבר לכך

ממש לא. כמות רכבי הפאר במגזר היא מאד מכובדת.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בבית לחם וכד' הרכבים שנשחשים זה רכבי פאר גרמניים. על מה שאנחנו נוסעים לאומתם זאת בדיחה. סובארו בשבילהם זאת השפלה בפומבי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

עם כל הכבוד לרווחת תושבי הפורום - אני הייתי מחריש לגבי זה.

עכשיו כולם יגיעו לצפון הארץ, יגלו את עולם הפירוקיות האין סופי שמסביב לכרמיאל [ראמה, מאכר, נחף, טמרה, דיר אל אסד] ואת החלקים הזולים ואת הכנאפה בשקל וחצי...

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
ממש לא. כמות רכבי הפאר במגזר היא מאד מכובדת.

זה פשוט מישתלם להם להחזיק ריכבי פאר.

רק אצלם מחיר הרכב באמת גדול יותר ממחירי החלקים שלו לעומת אצלנו שהחלקים יותר יקרים מהרכב עצמו, כך שאצלם ההוצאה הגדולה ממש היא הוצאה שנחשבת לחד-פעמית. :)

:)
פורסם

זה לא עניין של "הם" ו"אנחנו". אני ממש לא רוצה להכניס את הפוליטיקה לפורום הזה, אשר בדרך כלל שומר על רמת דיון גבוהה ועניינית. יש כאן עניין כלכלי פשוט שכבר הוזכר. עלויות שכר עבודה נמוכות, תשלום ארנונה קטן (עד אפסי), מתח רווחים קטן יותר, עסקים משפחתיים. כל אלה תורמים לעלות חלקי חילוף נמוכה יותר. לגבי איכות החלקים - מדובר בחלפים מיובאים ממקורות שונים. אפשר למצוא חלפים מקוריים ברמה גבוהה וחלפים ירודים ממקורות עלומים. ברוב המקרים מדובר בדיוק באותם חלקים שנמצאים בכל חנות חלפים באזור המרכז.

פורסם
איפה ההוא שתמיד אומר שזול מתחיל בז' ונגמר בז' :roll:

זה לא אני אבל אני יחליף אותו.

זול וזוגלובק שניהם מתחילים בזין ובשניהם תקבל נקניקיה :lol:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...