Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכיר את כל המוסכים וספקי חלפים בירושלים. לא נתקלתי בחלפים מחוץ לקו הירוק.

אז לא יודע מה קורה בירושלים, אני יודע שהמוסך שבו אני מטפל קונה את המוצרים ואת כל החלפים מהכפרים הסמוכים ואלה גם אותם המוצרים והחלפים בדיוק שנימכרים בכל חנויות החלפים והמוצרים לרכב למיניהם. ושוב...ההבדל הוא המחיר הזול שעושה את כל התענוג הגדול. :)

:)
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ההבדל הוא המחיר הזול שעושה את כל התענוג הגדול. :)

אם הם לא מיוצרים ברשות הפלסטינאית אז הם מזויפים/גנובים/תוצרת ארצות ערב.

אני קונה די הרבה מעבר לקו הירוק, בעיקר מוצרי מזון. הם כולם ב- 1/3 מהמחיר בארץ ומיוצרים לרוב בסעודייה, ירדן ועמירויות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אם הם לא מיוצרים ברשות הפלסטינאית אז הם מזויפים/גנובים/תוצרת ארצות ערב.

אני קונה די הרבה מעבר לקו הירוק, בעיקר מוצרי מזון. הם כולם ב- 1/3 מהמחיר בארץ ומיוצרים לרוב בסעודייה, ירדן ועמירויות.

מה?!!!! איפה אתה חיי איש יקר??... מה שאני מנסה להסביר זה שאומנם שזה כזה מצחיק אבל המוצרים הם אותם המוצרים בדיוק כמו שנמכרים באוטו דיפו או בכל מחלקות הרכב למיניהם בדיוק אותם מוצרים. זה לא בשמים שרשום במקום לא קוסט - לה גוסט או במקום רושאס - רוסאס. במזון הם עוד יותר אלופים. :)

פורסם

שום דבר לא מזוייף לא תמיד חייבים לשלם יקר כדי לקבל איכות..

לא מזויפים.

אותם המוצרים בדיוק כמו שנמכרים באוטו דיפו או בכל חנויות החלפים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• אחראי פורום
פורסם

אני שמח לראות עוד חבר'ה שלא מפחדים מסטיגמות.

העניין אצל החנויות בכפרים זה עלויות עקיפות זולות יותר מהעיר,

הם יכולים להרשות לעצמם לדרוש פחות כסף על סחורה טובה.

עוד המלצה לצפונים - עיסא מכפר ראמה ועבוד מכפר יאסיף (הכוונות בפרטי).

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

למה ההשוואה לאוטו דיפו? באוטו דיפו זבל של מוצרים, לפחות כל מה שקשור לחלפים של הרכב (לא שמפו או ווקס).

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

הבעייה שלנו היא שהתרגלנו שדופקים אותנו ואנחנו משלמים כמה שמבקשים .

גנבו לי את הסמל בפורד פוקוס - 700 שקל בחברה .

קניתי מקורי באי ביי ב - 120 שקל כולל הובלה .

תפסיקו לשלם כל כך הרבה על חלקים שמיוצרים בכמויות אדירות ובעלות אפסית .

יש מקומות בארץ שהמחירים בהם שפויים , פשוט צריך להתאמץ ולחפש אותם

פורסם

דוגמא נוספת לגניבה של היבואן צינור פשוט מגומי של ואקום 500 ש"ח בחלקי חילוף ניתן בחינם.אין עלות ל20 ס"מ.פשוט חזירות לשמה .כשל שוק רציני ביותר. לא רוצה להשמע גזען אבל הערבים תמיד יודעים להיות צנועים.אנחנו הישראלים תמיד דופקים

אחד את השני.

פורסם

אם אין מעמ מס הכנסה ארנונה וכו וכו גם אתה תוכל למכור בפערים כאלה..הם לא עושים טובות

אני מזמן לא מפרנס אותם. תגידו עלי מה שתרצו.

seat leon 1.8 20v

פורסם
אתם בטוחים של"חברה" שנורו בכתבה המצ"ב אין קשר למחירים הנמוכים?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3770125,00.html

קרדיט ל Y-NET

חוץ מזה ששכנה שלי לשעבר בהלם ממה שקרה (זה היה בדיוק ליד הבית שלה והיא ובעלה חשבו שזו התקפת מחבלים המסכנים) אין קשר לכתבה או גניבת רכבים ואתה חושבים שמוסכים מהוגנים לכאורה לא רוכשים חלפים גנובים לפעמים?

הוא קנה פילטרים ומצתים רואים אם זה משומש או ממש לא משתלם לפרק מצתים לנקות אותם ואז למכור כחדש.

בהחלט מרווחים עליינו המון אין מה לעשות מי שגר באיזורים האלו (צפון ירושליים) בהחלט לא צריך להתנצל אלא רק לחייך עם עוד כמה שקלים (או יותר נכון מאות ואף אלפים) בכיס. נתח הרווחים של המוסכים הוא מטורף מדובר בלא פחות במאות אחזים לפעמים בדיוק כמו סמל פורד שמישהו כאן קנה (או סמל סאאב שאני רכשתי פעם גם בebay). חלפים זה הלחם והחמאה של המוסכים.

פורסם

ואפילו לא צריך להרחיק לכת לאזור ירושלים או לאיזורים הצפוניים של הארץ. אני מטפל אצל מוסך כזה פה במרכז...פשוט תענוג וחיסכון שבהחלט משתלם ומורגש!

• תוכן חדש...