Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן האוקטביה שלך נראית טוב מאוד,

בצבע הזה ועם התוספות של הדגם הזה.

בגרסה הבסיסית הרכב לא נראה טוב.

ובנוסף לדעתי הדגמים החדשים שעברו מתיחת פנים נראים עוד פחות טוב.

לגבי הסופרב, עם כל ה-value for money הטוב שלה,

היא לא מתאימה לכל אחד.

העיצוב שלה שנוי במחלוקת ולא הרמוני, היא ארוכה מידי, ועדיין השוק מתעלם ממנה קשה למכור רכב כזה.

כמו כן למרות שהיא מנסה להיות יוקרתית, הסמל עוד לא שם.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגרסה הבסיסית הרכב לא נראה טוב.

ובנוסף לדעתי הדגמים החדשים שעברו מתיחת פנים נראים עוד פחות טוב.

זה עיניין של טעם אומנם, אבל שקודה אוקטביה חדשה במציאות ניראית יותר טוב מבתמונות. לא שיא היופי, אבל היא ניראית לטעמי לא פחות טוב מדגם הקודם ומראה שלה סולידי למדי.

ד"א לאוקטבייה יש מרווח מרשים מאוד עבור יושבים מאחור לקבוצתה (בנוסף לתא מיטען ענק).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
"האקורד לא מתקרבת אליה בכלל..."

:-)

מחיר של 220 יש אתה הדגם המאובזר עם כל השטויות שצריך. כולל עור וNAVI.

לפותח,לך על רכב שאתה תרגיש בו הכי נוח ושלם.

רק אחרי זה תשקול את התמורה.

תוכל לומר לי מה זה אומר תודה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
זה לא מה שמסרו לי ב UMI. אולי הם לא יודעים באופן ודאי אבל הציפייה היא שדגם הכניסה של הביואיק לקרוס יהיה סביב 190 אלף ש"ח. לדעתי בתג המחיר שהצבת תוכל בהחלט לרכוש אותה ועוד ישאר לך עודף. אישית(עניין של טעם) הייתי בוחר את הלקרוס שבמפרט שלה הנה מפנקת, חזקה ואיכותית (וגם מצודדת למראה). ב UMI מסרו לי שבספטמבר תהיה ההשקה ויפתחו ההזמנות ללקרוס.

הגעת הלקרוס באופן רשמי אמורה להיות בנובמבר פתיחת הזמנות והשקה, אמור להיות במהלך חודש ספטמבר לגבי תג המחיר של המכונית דגם הכניסה אמור לנוע בין 181,000 ש"ח לבין 191,000 ש"ח זה מה שנמסר לי לבינתיים.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

חשבתי שעברנו את הסיפור עם סקודה וכל העניין עם המיתוג. הסופרב היא פשוט בין המובילות בקטגוריה ולא צריך לשים את השם סופרב ואקורד באותו משפט, פשוט ככה. אף בן אדם שפוי לא ישים 175 אלף על רכב שהוא מקבל איתו עם טסות(זה פשוט מרגיז!) ועם אבזור בסיסי(לקטגוריה של הרכב) הגיע הזמן שהונדה יורידו את המחירים למחירים יותר שפויים. ואם כבר מדברים על מה שרואים בכביש, יצא לי לראות בודדים ולא כמו הסופרב שבזמן האחרון אני רואה יותר מדי כאלה.

בתור בעל אוקטביה(כן דיזל) אני מרוצה מהרכב בלי סוף, וכל מי שראה את הרכב בכלל לא חשב שזה סקודה.

ועוד דבר, היו כמה אקורדים שלא נהנו מהמפגש איתי בכביש. במיוחד חבר אחד שפשוט לא הבין מה קרה לו לרכב והתעקש שפתאום הרכב מרגיש לו "מוזר" ולא סוחב.

פורסם

יש שני בחירות לפי דעתי הסופרב שהיא ה-עיסקה מבחינת יחס של תמורה לשקל, אך אם אתה סולד מסקודה מבחינת אמינות/דעות קדומות/סמל אז אני יכול להציע את הB4 החדשה שבגרסתה הבסיסית (שבה תקבל יותר מהאקורד) עם מנוע 2.0 תעלה 151K

ובגרסת ה לקצ'ורי תעלה 181K עם מושבי עור סאנרוף ועוד כמה גימיקים (היא תושק ב 3/9)

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם
רק מוכיח עד כמה ג'אנטים מעוצבים עם חתך צמיגים נמוך, מרכב מונמך ( ? ), ספוילר אחורי ועוד כמה שינויים פעוטים, יכולים להפוך ברווזון מכוער לברבור מקסים.

הכל מקורי והגיע כך מהיבואן, הרכב סטנדרטי לחלוטין.

"האקורד לא מתקרבת אליה בכלל...":-)

זה רק מוכיח, איזה הבדלים יש בטעמים.(במקרה שלך לרע)

ומה זה השטויות האלו לגבי חוסר אבזור באקורד?

מחיר של 220 יש אתה הדגם המאובזר עם כל השטויות שצריך. כולל עור וNAVI.

לפותח,לך על רכב שאתה תרגיש בו הכי נוח ושלם.

רק אחרי זה תשקול את התמורה.

האקורד לא מתקרבת לכח - 200 כ"ס 7.5 0-100

הריפודים בסקודה מעור+ כל הפינוקים+ צמיגים 18'' בחתך 40 +שבלול ותיבה ידנית.

ועכשיו בוא נזכור כי מדובר בסה"כ באוקטביה ולא בסופרב וכי מחיר הקניה הנקוב(בפועל יעלה קצת פחות) הינו 181K ש"ח ולא 220 כמו באקורד המאובזרת.

עכשיו אתה רוצה להגיד לי שאתה מעדיף להוסיף 40K כדי לקבל את האקורד האטמוספרית???

זה כבר מעבר לשיקולי תמורה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עוד פעם אותה מנטרה של תמורה למחיר..... לא הכל בחיים תמורה למחיר.

אם כך, אז מדוע לקנות מרצדס C קלאס, שאלוהים יודע כמה היא עולה בגרסה הבסיסית ביותר שלה. אפשר להשוות לסופרב שתתין פי שתיים ותעלה חצי מחיר? ובכל זאת כנראה מי שיקנה C קלאס לא יכנס לאולם התצוגה של סקודה.

אני מבין את כל בעלי הסקודות פה שעם כל הכבוד, אינם בדיוק אובייקטיביים פה. מה הקשר לאוקטביה RS לדוגמא? משפחתית נחמדה מאד, שדחפו לה רקטה בתחת. ועדיין משפחתית. לא רכב מנהלים מפואר מידי , מרווח מידי, ונוח מידי. בהחלט רכב מצויין בפני עצמו.

אם הכל היה תמורה למחיר, מי היה קונה אלפות למשל? מי היה קונה סדרה ב.מ.וו 520? תשוו לסופרב, עולה שליש מחיר, נותנת פי שתיים,לא? ובכל זאת.

על טעם וריח אין מה להתווכח. לא נהגתי בסופרב, לא האצתי, לא בלמתי, אני בטוח שהיא פנטסטית.

שאני רואה אקורד חדשה ומאובזרת, הצורה שלה והיציבה שלה על הכביש גורמות לנשימתי להעתק (קצת הגזמתי כמובן:-D) אבל הנקודה שהיא יפהפייה, היא נוחה, מרווחת, וצפויה להיות סחירה ואמינה מאד מאד. אז לי פחות חשוב הדחיפה בתחת שתקזז עוד שניה במיאוץ ל100, או העוד חצי ליטר שהיא תיתן במהירות שיוט חוקית (ובינינו, לא שהאקורד היא פוקוס 1.6 בתאוצה....).

בקניית טנדר או מיסחרית אתה מחפש הגיון , בבחירת רכבים כאלו, הלב עובד, ועובד חזק.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
אני מבין את כל בעלי הסקודות פה שעם כל הכבוד, אינם בדיוק אובייקטיביים פה. מה הקשר לאוקטביה RS לדוגמא? משפחתית נחמדה מאד, שדחפו לה רקטה בתחת. ועדיין משפחתית. לא רכב מנהלים מפואר מידי , מרווח מידי, ונוח מידי. בהחלט רכב מצויין בפני עצמו.

אני גם מסכים שה- RS (והאבזור שלה) לא רבלנטית, אבל איזו רקטה... :lol:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ערן, אומנם שקודה אינה נתפסת כמותג בעל בחירה לבבית אלא יותר כבחירה הגיונית - אוקטביה vRS או סופרב (בעיקר 3.6) הן בהחלט בחירות שיכולות לפנות ללב ולא רק לכיס.

עידן, האוקטביה vRS המתוחה (שבניגוד לאחיותיה הבסיסיות - נראית פשוט מצויין. נראית הרבה יותר טוב מאוקטביה vRS היוצאת) עולה 180K לידנית ו-190K ל-DSG6.

לא הייתי מתנגד ללבנה עם תיבה ידנית... :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אחד השרשורים המהנים שקראתי לאחרונה.......

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

אולי כדאי שתעשה קצת נסיעות מבחן ותקבל התרשמות ממקור ראשון.

ב240K אתה יכול לקבל את הגרסא המאובזרת של ה159 שלדעתי ה"אובייקטיבית" היא הטובה בקבוצה בתנאי שתסתדר עם גיר הסלספיד כמובן.

אתה מקבל בה חבילה מאובזרת, מהנה לנהיגה ויפה.

פורסם

לפי דעתי, ה-159 מעולה(לא רק בגלל שאני משוחד:twisted:), רק צריך להתרגל לגיר. ה-C5 טובה וגם יפה. הסופרב לא רעה, אך אני הייתי מעדיף לא מנוע 2.0 דיזל, אלא 1.8T בנזין.

• תוכן חדש...