Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדעות הקדומות פה על תוצרת שקודה אותי באופן אישי לא מפתיעות.

הישראלים הם עם אשר כדי לשנות את דעתו נדרש משבר כלכלי חמור ואו מלחמה.

שקודה ביבשת אירופה אשר כידוע לכולנו מפגרת שנות דור מבחינה מוטורית אחרי ישראל, שקודה כבר מזמן ניערה את התדמית הישנה שלה, ונחשבת לרכב הרבה יותר מליגיטימי.

הרכב זוכה לביקורות טובות מאוד, ולמאמינים בסקרים, המיקום שלו גבוהה יותר מחבריו לקונצרן..

אינני מבין את הטיעון לגבי היות הרכב משמש כמונית כמקדם תדמית גרוע, לא נראה לי שלמישהו יש בעיה עם מרצדס , למרות שגם היא רכב די נפוץ כמונית..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

159 נראית מעולה וגם נוסעת מצוין, למעט עניין הגיר הרובוטי שדורש נסיעת מבחן.

אלפא 159 אפשר לקבל גם בגרסה ידנית (לדעתי יתרון ענק אבל לא לכל אחד).

פורסם

שקודה ביבשת אירופה אשר כידוע לכולנו מפגרת שנות דור מבחינה מוטורית אחרי ישראל, שקודה כבר מזמן ניערה את התדמית הישנה שלה, ונחשבת לרכב הרבה יותר מליגיטימי.

הרכב זוכה לביקורות טובות מאוד, ולמאמינים בסקרים, המיקום שלו גבוהה יותר מחבריו לקונצרן..

אינני מבין את הטיעון לגבי היות הרכב משמש כמונית כמקדם תדמית גרוע, לא נראה לי שלמישהו יש בעיה עם מרצדס , למרות שגם היא רכב די נפוץ כמונית..

+1 גדול.

אני חושב שמיצינו בכל אופן.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

התאפקתי לא להגיב, אבל אז אלון תמך בדעתך והייתי חייב לענות על שני נושאים:

א. אתה רואה הרבה מוניות מרצדס? באמת? כי בעיר הקטנה שבה אני חי (ת"א) 50% מהמוניות הן סקודה אוקטביה על דורותיה השונים, וה- 50% האחרות הן סקודה פביה. אני שומר מספרי טלפון של נהגים בודדים (שניים!) באחת התחנות הגדולות ביותר בעיר, שיש להם פאסאט ומרצדס C חדשות, לשימוש כשיש לי נסיעות שהן לא בתוך העיר... בד"כ אתה כותב דברי טעם, אבל GIVE ME A BREAK. מתי בכלל ראית לאחרונה מונית E?

ב. נכון, הביקורות עליהן טובות וגם אני חושב על האוקטביה 1.8 וה- RS דברים טובים, אבל בכל מקום, גם ב- FIFTH וגם בארץ, נתנו קודם לאנשים לראות מה דעתם בלי שיחשפו את המותג. כי אין לו בעיה? גם בביקורות בחו"ל תמיד אומרים "אם אין לכם בעיה עם המותג...".

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר ידידי המלומד, הויכוח אם יש או אין מוניות מרצדס בכמות מספקת בכדי להשפיע על תדמית הלקוח הפרטי, רלבנטי בדיוק כמו הצורך שלך להתהדר ולא בפעם הראשונה, בטעמך המאוד מעודן, זה המחייב כורסא מרופדת של "מונית פאר" בנסיעות בינעירוניות ולא חלילה איזה ספסל נוקשה של אוקטביה, רחמנא ליצלן.

פורסם

בר , באיזור חיפה והקריות, וצפונה יותר לא חסרות מוניות מרצדס , אבל זה באמת לא הנושא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בר ידידי המלומד, הויכוח אם יש או אין מוניות מרצדס בכמות מספקת בכדי להשפיע על תדמית הלקוח הפרטי, רלבנטי בדיוק כמו הצורך שלך להתהדר ולא בפעם הראשונה, בטעמך המאוד מעודן, זה המחייב כורסא מרופדת של "מונית פאר" בנסיעות בינעירוניות ולא חלילה איזה ספסל נוקשה של אוקטביה, רחמנא ליצלן.

רועי, אני סובל מפריצת דיסק בשני מקומות: בין C4 ל- C5, ובין C5 ל- S1. אני מאוד לא מאחל לך לסבול מזה, ולנסות להתיישב בפביה, או רחמנא ליצלן (כמו שכתבת) לנסוע על הספסל הנוקשה של האוקטביה. במחשבה שניה, אולי אם כן תסבול מזה (ואפילו רק בדיסק אחד), תבין למה אני מתכוון. זו גם הסיבה, למשל, שאני וטעמי המעודן לא מתניידים בשירוקו, על אף שמאוד הייתי רוצה.

בלי קשר, אם נוכל להסכים שאכן הנסיעה בפאסאט עדיפה על פביה/אוקטביה, אבל על שתיהן אתה משלם את אותו מחיר (אם כי אני תמיד מוסיף טיפ לרכבים כאלה), נדמה לי שגם מבחינה צרכנית יש פה בחירה עדיפה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אייל, הוריי (בעיקר) ואחי - סובלים מבעיות גב לא קלות במיוחד, כולל פריצות דיסק למיניהן - אף אחד מהם לא מתלונן/התלונן על המושבים בפביה (דור ראשון ודור שני) או באיביזה.

לא מעט אנשים מציינים לרעה את המושבים בשקודה (וב-VAG בכלל) וזה דבר מאוד אישי - כל אחד והגב שלו.

מה שלך לא נוח - לא בהכרח לא נוח לי או לכל אדם אחר (גם כזה הסובל מבעיות גב).

אני אישית מאוד מרוצה מהנוחות והתמיכה של המושבים בפביה "SPORT" - הם הטובים ביותר שנמצאים בסופר מיני ממן המניין (לא מתייחס לגרסאות ספורטיביות).

אתם לא תשמעו רבע תלונה מצדם של הוריי לגבי נוחות המושבים לאורך זמן (ואני חושב שנסיעות לאיזור חיפה והקריות ורמת הגולן - נסיעות ארוכות מספיק).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...