Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל להונדה אין את רשימת האיבזור שיש לסקודה.

ההונדה לא מרווחת כמוה, לא מפוארת כמוה (לפחות לא כאשר המחירים דומים).

ההונדה לא בעלת מנוע כמו של הסקודה.

אם להונדה היה גירסה מפוארת ובמחיר מעניין אז הייתי שוקל את העניין שוב.

אבל כאשר המצב הוא שההונדה יקרה ובמחיר דומה אפשר להשיג רכב יותר

מרווח, מפואר, בעל עיצוב מדהים בעיני ופחות שגרתי מההונדה (שלפעמים נראית כמו מתיחת פנים ולא כדגם חדש),

על איבזור נדיב הרבה יותר ואפילו עם איבזור בטיחותי מעט יותר נדיב (9 כריות אויר).

אין ספק שהסקודה תהיה הבחירה הכי נכונה והתמורה הטובה ביותר לכסף.

זה נכון שהסקודה יותר מאובזרת מההונדה,חברת סקודה ידעה שאין לה סיכוי להתחרות עם המוניטין של המכוניות בקטגורייה, ולכן דחפו את כל האבזור האפשרי לתוך הסופרב על מנת שיהיה לרכב סיכוי להמכר, שוב, אני לא מתחבר לרכב הזה ואני חושב שהעיצוב שלו די גרוע, ד"א, המספרים מדברים בעד-עצמם; ניתן לראות בבירור האם הסופרב עדיפה על האקורד עם כל האבזור שלה, ע"פ מספר הסופרב על הכביש לעומת האקורד.

דבר שני, הסופרב מחירה נמוך מאוד, אך זה דבר שייתבטא כשהוא יינסה למכור את הרכב, כאשר אקורד נמכרת בכמה אלפיות מעל המחירון שלה שגם ככה גבוה, ולסופרב הוא אפילו ייתקשה מאוד למצוא קונה גם אם יירד בעשרות אחוזים מערך הרכב וזה משום שסקודה זה מונית ולא מותג רציני.

לדעתי הסופרב היא מכונית אובר-רייטד בפורום הזה, נכון שהיא מכונית נחמדה, אבל לדעתי לא כמו מה שעושים ממנה בפורום הזה.

Honda Civic '09 5d 1.8i-VTEC

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דני98, ברור שהייתי קונה מכונית מפירמה פחות "נחשבת" אם היא הייתה עדיפה על כל מתחרותיה וגם זולה מהן - זה מה שנקרא עסקה טובה. במקרה הספציפי הזה האקורד היא גם מכונית טובה מאוד, אבל בסופו של דבר, אם הסקודה מציעה לך יותר ברוב המובנים ועולה פחות, אז רק תרוויח אם תקנה אותה. אולי לא תוכל להסתובב עם חזה נפוח מגאווה שקנית אקורד (ביג פאקינג דיל, כן?), אבל תהנה יותר מהאוטו, וזה יותר חשוב ממה השכנים חושבים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מבחינת שוק אני לא הייתי מתלהב מהאקורד,אני לא יודע אם שמתם לב אבל הדור החדש כמעט ולא קיים על הכביש,אחרי שהדגם הבסיסי וחסר האיבזור עלה למחיר לא הגיוני פשוט לא קונים אותן,במחיר של 240 אלף אתה מקבל רכב שלא שווה יותר מ150 אלף רק בגלל הלוגו של הונדה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

באופן אישי הייתי מבצע נסיעת מבחן בב.מ.וו 320 עם מנוע 136 כוחות הסוס, שנמכרת אם אני לא טועה, במחיר של 235K.

אמנם הרכב לא מהיר במיוחד אך אולי נסיעת מבחן שתבצע תגרום לך להתחבר לרכב שמבחינת מקדם יוקרה הוא ברמה גבוהה ביותר.

בהצלחה,

פורסם
זה נכון שהסקודה יותר מאובזרת מההונדה,חברת סקודה ידעה שאין לה סיכוי להתחרות עם המוניטין של המכוניות בקטגורייה, ולכן דחפו את כל האבזור האפשרי לתוך הסופרב על מנת שיהיה לרכב סיכוי להמכר, שוב, אני לא מתחבר לרכב הזה ואני חושב שהעיצוב שלו די גרוע, ד"א, המספרים מדברים בעד-עצמם; ניתן לראות בבירור האם הסופרב עדיפה על האקורד עם כל האבזור שלה, ע"פ מספר הסופרב על הכביש לעומת האקורד.

דבר שני, הסופרב מחירה נמוך מאוד, אך זה דבר שייתבטא כשהוא יינסה למכור את הרכב, כאשר אקורד נמכרת בכמה אלפיות מעל המחירון שלה שגם ככה גבוה, ולסופרב הוא אפילו ייתקשה מאוד למצוא קונה גם אם יירד בעשרות אחוזים מערך הרכב וזה משום שסקודה זה מונית ולא מותג רציני.

לדעתי הסופרב היא מכונית אובר-רייטד בפורום הזה, נכון שהיא מכונית נחמדה, אבל לדעתי לא כמו מה שעושים ממנה בפורום הזה.

לפני זה לא היה לי נעים, אבל עכשיו אני כבר ממש יכול להגיד שאתה כותב שטויות.

סקודה באמת מנסה לשפר את המוניטין שלה - על ידי שיפור החבילה שהמכוניות שלה מציעות. התוצאה היא שכל מה שנשאר ממשקעי העבר של השם הוא רק זה - השם. כל השאר כבר לחלוטין ברמה פולקסווגנית ואין לו מה להתבייש מול כל המתחרות. בעוד חמש שנים, אם זה ימשיך כך, אתה תראה שסקודה כבר לא תיראה לכולם כמו מונית ותו לא. על העיצוב בהחלט אפשר להתווכח (גם על זה של האקורד), אבל על המספרים - תעשה לי טובה. אני מת על אלו שכותבים "בכלל לא רואים רכב X על הכביש לעומת רכב Y, אז ברור ש-Y יותר טוב. כאילו שבמדינת הליסינג שלנו זה אומר משהו, כאילו שבאמת אפשר לבצע בדיקה סטטיסטית לפי כמות המכוניות מסוג זה או אחר שאתה רואה בדרך מהבית לעבודה ובחזרה. מאיפה לך שלא נמכרו יותר סופרב מאקורד? (אגב, זה דבר שניתן לבדוק בקלות רבה).

עוד שטות היא שבגלל המחיר ה"נמוך" של הסופרב, יהיה קשה יותר למכור אותה. בפועל, אם קנית רכב ב-180 אלף במקום 220, נניח, חסכת 40 אלף שקלים ועוד אלפים לא מעטים בירידת ערך. ככל שהרכב יקר יותר כך הוא מאבד יותר משוויו. אני חותם לך שבעל האקורד לא יפסיד פחות כסף מבעל הסופרב ביותר המכירה, בשקלול הכולל.

באופן אישי הייתי מבצע נסיעת מבחן בב.מ.וו 320 עם מנוע 136 כוחות הסוס, שנמכרת אם אני לא טועה, במחיר של 235K.

אמנם הרכב לא מהיר במיוחד אך אולי נסיעת מבחן שתבצע תגרום לך להתחבר לרכב שמבחינת מקדם יוקרה הוא ברמה גבוהה ביותר.

בהצלחה,

זו עסקה גרועה פי כמה מה-A4 עם ה-120 כ"ס, ומכונית שהיא לחלוטין אובר-רייטד בגרסאות הבסיס. PASS.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני הייתי הולך על ב.מ.וו סדרה 3.. אחלה אוטו שבעולם.. בגדול, הרכב אמור לעלות 320,000 ש"ח אבל אני יודע שב.מ.וו מוכרים מספר קטן של רכבים במחירים זולים יותר כי הם הוציאו אותם מהמכס לפני ה31.7 וכרגע הם מוכרים אותו ב 260,000 ש"ח..

פורסם

לדעתי האלפא 159 מתאימה בדיוק לדרישות שלך,היא הכי יפה{בוודאי שיותר מהסקודה וההונדה הדי מכוערות},היא איכותית,המנוע חזק,והניהוג שלה מהנה.

פורסם

עוד אופציה שאני עצמי שוקל היא הביואיק לקרוס החדשה . הלקרוס תושק בספטמבר ומדובר על רכב שונה לגמרי מהדגם היוצא. רכב יפיפה(לטעמי) עם מנוע חזק ובשרני ועם איכות ההרכבה של ביואיק (שיצאו לה מוניטין מעולים!). המחיר כנראה סביב ה 190 אלף וצפונה(יהיו שני דגמים עם שני מנועים שונים).

אפשר להיכנס למשל ללינק הבא:

http://www.mako.co.il/men-magazine/auto/Article-8b3554f539bae11004.htm&sCh=f2d5658989b48110&pId=1903531448

לגלגל ממש עד למטה את הדף שיפתח.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
עוד אופציה שאני עצמי שוקל היא הביואיק לקרוס החדשה . הלקרוס תושק בספטמבר ומדובר על רכב שונה לגמרי מהדגם היוצא. רכב יפיפה(לטעמי) עם מנוע חזק ובשרני ועם איכות ההרכבה של ביואיק (שיצאו לה מוניטין מעולים!). המחיר כנראה סביב ה 190 אלף וצפונה(יהיו שני דגמים עם שני מנועים שונים).

אפשר להיכנס למשל ללינק הבא:

http://www.mako.co.il/men-magazine/auto/Article-8b3554f539bae11004.htm&sCh=f2d5658989b48110&pId=1903531448

לגלגל ממש עד למטה את הדף שיפתח.

לגבי הלה קרוס עוד אין תשובה רישמית לגבי נחיתתה בארץ, כך שההמלצה שלך עוד לא הכי רלוונטית.

לבי הלה קרוס הישנה יותר ממדובר בכרכב יפייפיה לטעמי, אבל החיסרון הגדול של הרכב הזה שהוא מיושן

מדובר במנוע שעוד שירת את הלה סייבר- אותו מנוע ה 3.8 אם אינני טועה בעל התיבה האוטומטית הישנה.

ישנה גם גירסה עם מנוע 3.6 שיקר משמעותית מדגם הבסיס- 3.8.

לשניהם תיבת הילוכים אוטומטית מיושנת בת ארבעה הילוכים ויחסי העברה ארוכים מאוד

ועל כך ניתן להבין שהרכב שותה המון דלק. אין בקרת יציבות וזה דיי גרוע ביחס למחיר שמשלמים.

אני הייתי הולך על ב.מ.וו סדרה 3.. אחלה אוטו שבעולם.. בגדול, הרכב אמור לעלות 320,000 ש"ח אבל אני יודע שב.מ.וו מוכרים מספר קטן של רכבים במחירים זולים יותר כי הם הוציאו אותם מהמכס לפני ה31.7 וכרגע הם מוכרים אותו ב 260,000 ש"ח..

הגירסה ה''מוזלת'' של ה ב.מ.ו. לא ממש מוזלת כמו שכולם חושבים.

מדובר ברכב שלא משתווה לרכב ב 200 אלף שקלים וזאת מפאת האיבזור הכל כך קמצני והחסר.

אני הייתי מעדיף לרכוש את המונדאו טיטניום ואת הסקודה סופרב מאשר ''להשתרג'' לגירסה ה''מוזלת'' של הרכב הזה.

לסיכום, דבר אחד ניתן להגיד, אתה משלם אך ורק על הסמל! אם הסמל היה תרנגולת,

אני ממש בספק אם הרכב היה מצליח לעבור את ה 140 אלף שקלים (וזאת בהנחה שהסופרב, המאובזרת כל כך עולה 180 אלף שקלים)

שלומי.

פורסם

עוד לא הבנתי איך אתה משווה את "העונדה" הזאת לסקודה.

מי ישמע איזה מותג, טוב נו, הבמוו של הערסים הלא מוצלחים.

תמיר.

פורסם
תראה, האקורד נראית יותר כמו מכונית מנהלים מבחוץ, מבפנים ללא ספק שהסקודה עדיפה יותר, אבל לדעתי, כשאתה הולך להשקיע 200 אלף ש"ח על רכב, אתה משלם גם על מותג, כשאני רואה סקודה ברחוב ישר האנלוגיה הראשונה שעולה לי לראש זו מונית, סקודה זו מונית נקודה, לא יכול לקשר את סקודה למכונית פאר ומנהלים.

שאלה לי אלייך, היית קונה דייהסטו בחצי מיליון ש"ח אפילו אם הרכב הוא מפנק בטירוף ונוח יותר מכל הקטגורייה, או שהיית מעדיף מותג(ב.מ.ו,פורשה,מרצדס, אוודי וכו') שמצדיק את תג המחיר ?

מה לעשות, אני לא הייתי קונה דייהסטו לדוגמא במחיר כזה, כמו שב200 אלף ש"ח הייתי מעדיף מותג קצת יותר רציני מסקודה בשם הונדה.

תראה, זה נכון מה שאמרת במידה מסוימת, אני כן אוהב את הונדה, אך לא מעריץ בצורה עיוורת, במקרה הזה אני חושב שיש אופציות עדיפות מהונדה ומסקודה, אך נראה שהבחור מתלבט בין הדגמים הנ"ל, אז לדעתי ההונדה עדיפה במקרה הזה.

שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא אומר שהסקודה היא מכונית גרועה, ממש לא, לכל אחד יש סולם העדפות שונה, לאחד פחות חשוב המותג ויותר חשוב הרכב בתכלס, ולשני קצת יותר אכפת מהמותג.

אני מתבייש לקרוא תגובה של מישהו שמעדיף רכב מסוים בגלל החברה. מילא אם היית מעדיף ב.מ.וו על טויוטה, כי השם עושה הכל. אבל אתה מדבר כאילו הונדה בעלת שם של בוגאטי, מי ישמע.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לי אישית יש סקודה.

כמות המבטים שאני מקבל וההפתעה בתשובה שלי מסבירים הכל.

ככה זה שאנשים מונעים מסטיגמות ודיעות קדומות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

shlomi6280 כתב קודם למעלה:

"לגבי הלה קרוס הישנה יותר ממדובר בכרכב יפייפיה לטעמי, אבל החיסרון הגדול של הרכב הזה שהוא מיושן

מדובר במנוע שעוד שירת את הלה סייבר- אותו מנוע ה 3.8 אם אינני טועה בעל התיבה האוטומטית הישנה.

ישנה גם גירסה עם מנוע 3.6 שיקר משמעותית מדגם הבסיס- 3.8.

לשניהם תיבת הילוכים אוטומטית מיושנת בת ארבעה הילוכים ויחסי העברה ארוכים מאוד

ועל כך ניתן להבין שהרכב שותה המון דלק. אין בקרת יציבות וזה דיי גרוע ביחס למחיר שמשלמים."

ל shlomi6280 :

אתה מדבר על הלקרוס הישנה ואני מדבר על הלקרוס החדשה, שאת פרטיה ותמונתה תוכל לראות בלינק שהבאתי למעלה.

המידע שאתה נותן רחוק מרחק האור מהמידע שפורסם לגבי הלקרוס החדשה ואין בו מקצת הדיוק.

הלקרוס תצוייד במנועי הקדילאק החדישים, מנועים חזקים, עתירי כ"ס ומומנט וכן בתיבות האוטומטיות החדשות ביותר בנות 6 הילוכים. צריכת הדלק שאתה מדבר עליה בלתי רלוונטית לדור זה של מנועים ותיבות הילוכים(!).

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

לזה שמעלי - יש לך סופרב?

תגידו,

האלפא 159, תאריך ההקשה הוא 2006,

כלומר הדגם כבר מיושן לא כך?

וממה שהבנתי ממכם האוטו היחיד שמתאים לדרישות שלי זה הסופרב,

קשה לי להאמין שאין עוד מכוניות, אשמח לקבל עוד הצעות - גם אם מדובר על מכונית שעוד לא יצאה.

ולגבי הלה-קרוס,

תג המחיר שלה ממש צפוי לעבור את המגבלה שהצבתי.

• תוכן חדש...