Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה כדאי?

די לחוץ לי לעשות בימים הקרובים קורס נהיגה מתקדמת ומצד שני-הרכב שלי במוסך לימים הקרובים

האם לפסול את זה על הסף או לעשות ללא האוטו שלי?

האם זה יהיה פחות אפקטיבי בהרבה?

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

מה כל כך לחוץ לך? המתן ליציאת הסיויק מהמוסך ועבור את הקורס עליה, כפי שאמר קודמי בהודעה, כך תכיר אותה טוב יותר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לא מובן לי הלחץ.

מה יקרה אם תחכה כמה ימים?

אתה מתכונן למרוץ כזה או אחר?

תמיד עדיף לעבור את הקורס על הרכב בו אתה נוהג רב הזמן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בעיקרון הטכניקה היא אותה טכניקה!

כך שמשהו שתלמד על רכב אחד, יתאים גם לרכב האחר.

כמובן שיש משתנים קטנים בין רכב לרכב בעיקר כשמדובר בסוג ההנעה, ואז כבר צריך לעשות התאמה לרכב ספציפי.

אך עדיין הבלימה היא אותה בלימה, המבט בהכרח הוא אותו מבט, הורדת הילוכים/העלאת הילוכים, כניסה לסיבוב, קווים וכו'..

הכי חשוב הוא שהקורס יקנה לך מודעות ל"מה עובר על הרכב" ז"א איזה כוחות פועלים ואיפה הם באים לרעתנו. וכמובן איך לעבוד נכון.

שזה יתרון בלי שום קשר לסוג הרכב.

למרות כל הרשום לעיל, מנסיוני הלא מועט, אני כן ממליץ לבצע את הקורס על הרכב שלך, כך החיבור עם הרכב יהיה אופטימלי גם במהלך האימון וגם בעתיד.

איזה קורס אתה רוצה לעשות?

האם זה אימון אישי בכבישים ציבוריים או אימון במגרש?

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

התשובה מאד פשוטה -

אם מטרת הקורס היא חוויה נטו של נהיגה על רכב שאינו שלך (נגיד רכב מגניב וכייפי), לצד מדריך, תיקח את הקורס ברכב הזה (שאינו שלך).

אבל, אם מטרת הקורס היא ללמוד נהיגה מתקדמת בכדי להיות נהג טוב יותר, מומלץ שתעשה את זה על הרכב שלך.

נכון, שמי שלומד זה אתה ולא הרכב, אבל חלק חשוב בתהליך הלימוד הוא הכרת הרכב שלך, יכולותיו ומגבלותיו, וכמובן שיהיה לך יותר קל ללמוד בסביבה מוכרת שאתה סומך עליה.

אם אתה עושה קורס אישי שמעניק לך טכניקות שעליהן תוכל להתאמן בעצמך לבד גם לאחר מכן, הדבר יהיה נכון שבעתיים.

דני G.

פורסם

אם כ"כ מתעניינים למה זה כ"ככ דחוף לי דווקא לימים הקרובים אז אני אגיד שאני בצבא ושאני לא יכול להתחייב על תאריך כלשהו אף פעם רק עכשיו כשיש לי חופשה קטנה מהצבא.

אני חושב שאני אחכה עם זה עד שהאוטו שלי יצא מהמוסך(אם בכלל)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

יש לי שאלה שקשורה בנושא, אתם אומרים שמומלץ לעשות קורס על הרכב הפרטי, השאלה שלי היא, הדבר אינו פוגע באוטו או בצמיגים? אחרי הכל עוברים שם מצבים של החלקות ודברים דומים לא? עוד משהו, משפחה ממוצעת מחליפה אוטו כל נגיד 3-4 שנים, אז מה כל 3-4 שנים ללכת שוב לנהיגה מתקדמת?

פורסם

אני לא יכול לדבר בשם אחרים, אני יכול להגיד לגבי הקורסים שאני עושה.

בקורסים שלי אין נזק לשום חלק ברכב. הדבר היחיד שאפשר להגיד הוא שכשלומדים לבלום בלימות חירום, ייתכן בלאי מזערי (בלי מורגש) לרפידות. וזהו.

זה כמובן מאחר ובהדרכות האישיות שאני מעביר, אני לא עוסק בתחום ההחלקות.

הסיבה לכך שאינו מלמד החלקות היא - שבכדי להיות מספיק מיומן ברמה שתאפשר היחלצות מהחלקה בלתי צפויה (להבדיל ממשחקי זנב יזומים למשל), נדרשת מיומנות גבוהה מאד שלוקח הרבה זמן ללמוד אותה, ויש צורך לחזור עליה אחת לתקופה בכדי לשמור על כושר. שום קורס קבוצתי במגרש, בו נותנים לך 10 דקות של אימון החלקות לא יכין אותך למה שתידרש לו בזמן אמת.

קורס שכן יהיה אפקטיבי בטיפול במצבים הללו, ידרוש הרבה זמן תירגול ואז כמובן יגרם גם נזק לצמיגים.

לגבי השאלה השניה - תיאורטית, זה נכון מ-2 סיבות:

1. בכדי שתלמד את הרכב החדש.

2. בכדי שתעבור רענון של מה שלמדת ואולי שכחת.

יחד עם זאת, אם הפנמת את הדברים החשובים ולאחר הקורס שמרת על ההרגלים והטכניקות הנכונים, תוכל להסתדר גם עם הרכב החדש.

דני G.

• תוכן חדש...