Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיויק 4 דגם חדש 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה עם 20 אלף דגם LS לא שום תוספות לא מקוריות ולא אחרות, במצב לדעתי מעולה . דורשים 92 ולא יורדים אגורה וזה כאשר בכל המחירונים שמצאתי מדובר על 85 86 אלף. בקיצור האם להסתמך רק על מחירונים כשווי בסיס וכל מה שמעל להחליט אם כדאי. בכלל מה דעתכם על הרכב .

פורסם

6-7 אלף מעל למחירון כגחמה או כי זה מוצדק אחרי שקלול?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
6-7 אלף מעל למחירון כגחמה או כי זה מוצדק אחרי שקלול?

מדובר כנראה באדם - מוכר הזוי, נתפס למה שאמר לו המכונאי שלו וזהו. השאלה היא האם בכלל אפשר להתיחס למחירונים שבכולם המחיר הוא סביב 85 או שבפועל יש גם עסקות של שפויים שנסגרות ב 8 אחוז מעל המחירון.

פורסם

לאחר כמעט שנתיים עם סיוויק 2007 LS להלן המסכנות שלי:

יתרונות: חיסכונית מאוד בדלק, מנוע חזק (140 כ"ס), גיר מצוין(5 הילוכים), מרווחת, עיצוב יפה ולא שיגרתי(בעיר בפנים),מערכת יציבות.

חיסרונות: תא מטען קטן יחסית, מתלים קשיחים ולכן קופצנית בתוך העיר, רק 4 כ"א.

בשורה תחתונה, רכב טוב ואני מרוצה מהבחירה שלי.

בקשר למחיר, זה משהו שתצטרך להחליט לבד.

פורסם

אני לא מבין, חובה על הבן אדם למכור את הרכב לפי המחירון של לוי יצחק? זאת זכותו למכור באיזה מחיר שהוא רוצה.

אנשים התרגלו לכך שעם רכב נמכר מעל המחירון של לוי יצחק ,או כל חברה אחרת,אז הוא לא ראוי לרכישה כי בעליו השתגע.

פורסם

לפותח השרשור - עצם העובדה שאתה מתלבט לגבי הרכב במחיר שבעליו דורש מוכיח שזהו המחיר ההולם עבור הרכב ושהבעלים נוהג בחכמה (ואינו הזוי). זהו השוק החופשי התגלמותו. המחיר ההוגן של כל נכס/רכב הוא המחיר שמישהו מוכן לשלם עבורו בפועל ולא מחיר המחירון (שנועד רק לסייע לצדדים כנקודת ייחוס).

פורסם

ואם הרכב בעל נתונים טובים-שווה להשקיע עוד כמה אלפים ולהנות מאשר רכב עם נתונים גרועים במחירון

אנחנו שילמנו 7 מעל המחירון- על רכב יד 1 ו18 אלף קמ

יש בושה בדבר?

פורסם

לשלם על רכב של 4 שנים על הכביש מעל המחירון? כשגם ככה המחירון של הונדה יקר ועוד ללא תוספת המחיר?

תוסיף כמה אלפים( אני אפילו הייתי ניגש לקבל איזה הצעה למימון של 30 אלף שקלים וקונה רכב חדש בניילון,

פורסם

לשלם מחירון או מעל זה החלטה שתצתרך לקחת לבד.

מה שצריך להוות פרמטר בשבילך זה שרוב הסיכויים שכאשר תרצה למכור את הרכב יהיה עליך להוריד או למכור מחיר מחירון{בהנחה ששמרת עליו כמו פאנט}.

ולכן אם אתה מוכן לספוג את ההפרש מ92 אלף {היום}למחירון מינוס אלפיים שח בערך של עוד שנה שנתיים או יותר אז לך על זה.

כלומר התוספת למחירון היא 7 אלף ועוד אלפיים ברגע שתמכור זה כבר 9 אלף חוץ מירידת הערך של הרכב.

אני אישית חושב שזה לא משתלם ואם יש לך זמן וסבלנות תחכה הוא כבר יבין לבד שהמחיר הזוי.

פורסם

אם אתה אוהב את הרכב ולא הצלחת למצוא משהו באותה רמה ושמור כמו שהסברת ובמחיר נמוך יותר אז לך על זה.

לא הגיוני שרכב שמור עם קילומטראז' נמוך ימכר במחיר של שאר הרכבים.

דברים טובים עולים כסף.

היתה לנו מיצובישי סופר לנסר שנת 94 סטיישין יד 1 עם 140 K קילומטר , המחירון היה 11K ומכרנו ב-17K.

ואני חושבת שהרכב שלנו היה אפילו שווה יותר, היה שמור, ללא בעיות, יותר טוב מכמה רכבים שהם 2009 ושווה כל שקל.

ומישקנה אותו רק הרוויח .

ככה הערכנו את הרכב ומבחינתנו לא היה מחירון לרכב זה.

אח"כ היתה לנו הונדה ג'אז ומכרנו ב-7K מעל המחירון.

עדיף לקנות רכב טוב ושמור בכמה אלפים יותר מאשר רכב עם בעיות שתרוץ איתו כל יום למוסך ותצטער על היום שקנית.

• תוכן חדש...