Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

aa123

נכנסתי לחתימה שלך והצטרפתי לקבוצה בפייסבוק עוד לפני שבוע. מחכה לאירועים.

אייל, האם תועיל בטובך להסביר לנו את המהות של ארץ יש-רע-אל? (ואל תגיד לי שאין לי ארץ אחרת, תן משהו מבוסס יותר)

מישהו כאן דיבר על העולים מחבר העמים? על ה"קופון"? סל קליטה התכוונת? זה ה"קופון"? הקופונים שמחלקים לפיצה האט יותר משתלמים.

אנשים הגיעו לכאן עם בתקווה לחיים טובים יותר, אבל מהר מאוד התעוררו והריחו את הקפה כמו שאומרים. החכמים מביניהם שהשאירו רכוש \ בית בארץ המוצא שלהם מיהרו לחזור, למסכנים שמכרו הכל כדי להגיע לכאן, התמזל פחות.

דבר אחד מעצבן אותי. העם הזה, המקטר כל הזמן, דווקא כשצריך - סותם. דווקא כשמעלים עליו מיסים, כופים עליו חוקים ותקנות שאין כמוהם במקום אחר, הוא בוחר לשתוק ולהעביר את הזמן שלו בפורומים ולהפיץ את השמועה - כמה נהדרת ישראל!

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תבין, כשאתה אזרח במדינה יש לך גם חובות.

המדינה לא סתם גובה ממך מסים בשביל לדפוק אותך.

זכותך לקטר, אבל עושה רושם שאתה לא ממש מבין על מה אתה מקטר אלא מקטר בשביל לקטר.

תלך לגור בארה"ב, שם אין רשת אבטחה למעוטי יכולת או משפחות מרובות ילדים . אתה תמצא את עצמך ברחוב אם תהיה מובטל שלא לדבר על הטיפול הרפואי שלא תקבל בלי ביטוח בריאות.להיות מדינת רווחה עולה הרבה כסף וזה רק קצה הקרחון של מה שהמדינה צריכה לממן.

אגב, איזה מסים כבר יצא לך לשלם שאתה כ"כ מתבכיין על זה בלי סוף? על משכורת חייל ? ומה היה לפני זה? תלמיד תיכון?

תן לי דוגמא לחוק או תקנה שערורייתיים שאין במדינות אחרות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חוקים מעצבנים שיש כאן:

- 120% מס על מכוניות

- קנס על צריכת מים, כשהנושא היה צריך להיות מטופל לפני שנים.

- 50% מס הכנסה על משכורות מסוימות.

- אסור להשתמש אפילו בדיבורית BLUETOOTH בנהיגה.

- אסור לייבא רכבים באופן אישי בלי לעבור דרך שומר הסף של המאפיה של היבואנים.

- אם הילד שלך עושה בעיות, אסור לך אפילו להביא לו כאפה חינוכית.

- עסק שרוצה לעבוד בשבת צריך לקבל קנס.

- גיוס ושירות לאומי לכולם (חוץ מחרדים, סרבני מצפון וערבים).

- מי ששומר חוק ומועד פעם אחת, דופקים אותו. מי שלא שומר חוק, לא עושים לו כלום.

- אין ספורט מוטורי אמיתי, רק כי אין מישהו בממשלה שבאמת כדאי לו שיהיה.

- המערכת המשפטית לא מרתיעה אף אחד חוץ מאזרחים שומרי חוק.

סתם עובדות מעצבנות שיש לנו:

- יש לנו בעיה של מלחמה כבר יותר מדי שנים, ובמקום לפתור אותה, פשוט משאירים אותה כי יותר מדי אנשים עושים על זה כסף.

- כל החלטה שמתקבלת בממשל, זה לא באמת כי היא חשובה, אלא פשוט כי משתמשים בה כקלף פוליטי בשביל משהו אחר.

- טובת הציבור והמדינה היא לא במרכז העניינים של המפלגות, אלא רק האידיאולוגיות שלהן.

אני יכול להמשיך שעות.

אני לא אומר שישראל היא מקום נוראי, אבל יש לנו את היכולת לשנות את הדברים ואני רואה ששום דבר לא נעשה.

איפה ישראל היפה שבה גדלתי כשהייתי ילד?

איפה החינוך לאהבת הטבע והאדם שאיתו גדלנו?

אני שומע גזענות כל יום, רעיונות פאשיסטיים לחלוטין, אנשים שאומרים "אם לא היית קרבי בצבא אתה לא שווה כלום" (גם בחורות שאומרות את זה).

אני רואה את רמת האלימות שעולה, וכל זה רק בגלל שיש לנו מערכת שקורסת לאט לאט.

אין לנו מנהיג במדינה שיגיד "חברים, עד כאן!".

ארה"ב אולי לא מתהדרת בזכויות בסיסיות לבריאות וחינוך כמו שיש לנו, אבל היא מדינה של 350 מליון איש. לנו יש 7 מליון.

פורסם

אייל... העובדה שבארה"ב אין רשת סוציילית לא אמורה לשפר את הרגשתי לגבי "החוויות השליליות" (כך ניקרא להן) שאני חווה כאן.

שוב פעם, למה אתה יוצא מנוקדת הנחה שבכלל שאני לא בן 35 אזי אני צריך לראות שהכל "ורוד"?

ביקשת דוגמאות?

1) מדברים על עניין השמירה על הסביבה. דבר מבורך מאוד, לעיתים ניתן גם לחסוך כסף ולשמור על הסביבה.

שמעת על מיכלי מיחזור מים? מאוד נפוצים באירופה, מתקינים בכל בית, מים נאספים מכל הבית למיכלים שם עוברים תהליכים כימיים וניתן לעשות בהם שימוש חוזר למטרות מסויימות. *חוסך מים *חוסך כסף. למה לא בישראל? אסור על פי חוק להתקין את ההתקן הנ"ל בבתים פרטיים.

הוצאות החשמל מהוות אחוז ניכר מתקציב המשפחה הממוצעת, בקיץ ובמיוחד בחורף. בהרבה ארצות אירופאיות שאף לא התברכו בשמש כמו בארץ, בכל בית מתקינים מכשירים המפיקים חשמל מהשמש. מה בישראל? המס על המכשירים האלו כה גבוה, שהופך את מחירם למאוד יקר ולא משתלם. למה? שאלה מצחיקה... מונופוליה. חברת החשמל ממש לא צריכה פגיעה בהכנסות.

2) לחובבי הרכב, החדשה האחרונה ששמענו ודיברנו כאן בפורום פשוט הדהימה אותי.. מדברים איתנו על רכבים ירוקים, על צמצום גזי הפלטה ועל שימרת הסביבה... אנשים שהסבו \ קנו במכוון רכבים הפועלים על גפ"מ, הן מתוך כוונות לשמור על הסביבה והן כמובן כדי לחסוך מעט בכסף, אכלו משהו שדומה לנקניקיה בארוחת בוקר גרמנית, כאשר הוחלט להעלות את האגרה השנתית על הרכב שלהם, פי-3. לא יאומן כי יספור, ורק בישראל. הונאה ממשלתית.

3) אני רואה חדשות ונדהם, 8 מקרי רצח שאנו יודעים עליהם מתחילת חודש אוגוסט, והמשטרה עסוקה ב... עזבו. אני לא ידבר על המשטרה שלנו.

4)

5)

6)

.....

מה באמת להמשיך?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
מה שלא תגידו כשהתחילה האינתיפאדה ראיתי טוב מאוד מאיזה עדה היו הראשונים שרבו מכות על המטוס לקנדה/ארה"ב ....

:evil:

אני משתוקק לשמוע באיזו עדה מדובר...

בבקשה, בוא שתף אותנו בפניני חוכמתך כפי שהצגת כבר בעבר.

(אני רציני לחלוטין, אל תזרוק סתם משפטים עם סוף פתוח, תשלים את המשפטים שלך, זה לא "שבץ נא" כאן)

אגב, "ראיתי" הכוונה היא שישבת בטרמינל בנתב"ג עם counter וספרת אחוזים לכל עדה בעלייה למטוס?

פורסם

הבעיה שלנו הוא אנחנו בעצמינו!

הדלק עולה ויעלה אנחנו נשתוק

המיסים יעלו אנחנו נשתוק

הפוליטיקאים שהתחיבו לדברים מסוימים ,ושהם נבחרו,שכחו את ההתחיבות שלהם ... אנחנו ? עדיין נשתוק

והמדינה רואה שאנחנו שותקים ,אז היא ממשיכה לעשות מה שהיא רוצה ולהשתין אלינו בקשת

הבעיה שלנו שאנחנו עצלנים

לפני שנאשים את האחרים צריך להאשים את עצמינו

לצורך העניין , הדרוזים והחרדים

שהם מתחילים להפגין ואפילו באלימות .. וחטפו שוטרת ,לא רק שהמשטרה שיחררה את העצורים,היא גם נתנה להם את מה שהם רצו

אז תפסיקו להיות עצלנים וצאו מהבתים !

פורסם
חוקים מעצבנים שיש כאן:

- 120% מס על מכוניות

- קנס על צריכת מים, כשהנושא היה צריך להיות מטופל לפני שנים.

- 50% מס הכנסה על משכורות מסוימות.

- אסור להשתמש אפילו בדיבורית BLUETOOTH בנהיגה.

- אסור לייבא רכבים באופן אישי בלי לעבור דרך שומר הסף של המאפיה של היבואנים.

- אם הילד שלך עושה בעיות, אסור לך אפילו להביא לו כאפה חינוכית.

- עסק שרוצה לעבוד בשבת צריך לקבל קנס.

- גיוס ושירות לאומי לכולם (חוץ מחרדים, סרבני מצפון וערבים).

- מי ששומר חוק ומועד פעם אחת, דופקים אותו. מי שלא שומר חוק, לא עושים לו כלום.

- אין ספורט מוטורי אמיתי, רק כי אין מישהו בממשלה שבאמת כדאי לו שיהיה.

- המערכת המשפטית לא מרתיעה אף אחד חוץ מאזרחים שומרי חוק.

סתם עובדות מעצבנות שיש לנו:

- יש לנו בעיה של מלחמה כבר יותר מדי שנים, ובמקום לפתור אותה, פשוט משאירים אותה כי יותר מדי אנשים עושים על זה כסף.

- כל החלטה שמתקבלת בממשל, זה לא באמת כי היא חשובה, אלא פשוט כי משתמשים בה כקלף פוליטי בשביל משהו אחר.

- טובת הציבור והמדינה היא לא במרכז העניינים של המפלגות, אלא רק האידיאולוגיות שלהן.

אני יכול להמשיך שעות.

אני לא אומר שישראל היא מקום נוראי, אבל יש לנו את היכולת לשנות את הדברים ואני רואה ששום דבר לא נעשה.

איפה ישראל היפה שבה גדלתי כשהייתי ילד?

איפה החינוך לאהבת הטבע והאדם שאיתו גדלנו?

אני שומע גזענות כל יום, רעיונות פאשיסטיים לחלוטין, אנשים שאומרים "אם לא היית קרבי בצבא אתה לא שווה כלום" (גם בחורות שאומרות את זה).

אני רואה את רמת האלימות שעולה, וכל זה רק בגלל שיש לנו מערכת שקורסת לאט לאט.

אין לנו מנהיג במדינה שיגיד "חברים, עד כאן!".

ארה"ב אולי לא מתהדרת בזכויות בסיסיות לבריאות וחינוך כמו שיש לנו, אבל היא מדינה של 350 מליון איש. לנו יש 7 מליון.

נקודה למחשבה בעניין המים: אולי אם לא היו ממהרים להסכים לכל התנאים בהסכמי השלום אשר מעניקים מים למדינות השכנות, לא היה לנו כזה מחסור.

אז מה, אתה הולך לעזוב את המדינה בגלל אוזניית בלוטות'?

מי שתרם 3 שנים ולא משנה כרגע באיזה תפקיד - שווה הרבה מאוד. מי שלא טרח לסיים צבא כי לא ממש היה בא לו או לא ממש התאים לו או כל תירוץ אחר, לא עשה את חובתו.

גיוס ושירות לאומי לכ-ו-ל-ם צריך להיות תנאי לקבלת ת"ז כחולה לדעתי. כן כן, כולל ערבים ישראלים וגם כולל חרדים.

מי שלא יכול לשרת מסיבות כאלה ואחרות - שיתרום 3 שנים מחייו לחברה בדרכים אחרות. לא יתכן שפרזיטים יקבלו יתרון של 3 שנים על אחרים.

בקשר לפאשיזם , גם האירופים יפי הנפש עכשיו מתעוררים ומגלים שהמוסלמים השתלטו להם על המדינות ותוך עשרות שנים יהיו גורם מהותי באירופה בכלל ובאיחוד האירופי בפרט , וכשזה יקרה הפאשיזם כהגדרתך יתפרץ בכל מקום.

מסכים שיש כרגע בעייה במערכת המשפט ובשלטון החוק. לשמחתי התיקים האלה נמצאים בידי אנשים שינהגו ביד קשה בניגוד למה שהיה נהוג עד כה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא נראה לי שיש כאן מישהו שמתנגד לתנאים של שירות לאומי או צבא בשביל קבלת תעודת זהות.

מה שאני מתלונן עליו היא העובדה שפתאום להרוג אנשים בשביל המולדת זה ערך יותר חשוב מלהיות בן אדם טוב (אסור כבר להיות ג'ובניק).

מה שמעצבן היא האטימות של אנשים מסוימים להבין שאולי האחר הוא לא כל כך שונה.

מעצבן אותי שאם אני פותח שרשור על משהו שקשור לקבוצות אתניות מסוימות, אני צריך להיזהר כדי לא להישמע גזען, למרות שאני ממש ממש לא גזען.

מעצבן אותי שאני לא יכול לצאת עם בחורה שהיא לא אשכנזיה כי בויכוח הראשון שלנו היא תגיד "יא צהוב" או "יא אשכנזי מאניאק".

זה מה שקורה עם כל הגזענות הזו.

יש עובדות ויש אידיאולוגיה. הרבה פעמים הן מתנגשות.

באופן אובייקטיבי, המדינה כרגע בחרא.

אנחנו לא יכולים להיות גאים במדינה שלנו אחרי כל מה שקרה.

כן, אולי פעם היינו משהו שאפשר להיות גאים בו (בישראל של שנות ה80 ותחילת ה90, כשלאנשים עדיין היה אכפת ממה שקורה למדינה).

כשחזרתי לארץ לפני 6 שנים, חשבתי שאני חוזר לישראל, ארץ הקודש, המקום שבו כל ישראל חברים.

מה קיבלתי בסוף? כאפה בפנים, אנשים אגרסיביים בלי סיבה, עם שלם שמתלונן בלי הפסקה אבל לא עושה שום דבר בעניין וממשלה שבנויה בצורה שבה כל מי שלא צריך לקבל כוח, מקבל אותו, גם אם גורל העם הוא הדבר האחרון שמעניין אותו.

אגב, זה לא פוליטיקה, אלא בעיה חברתית שיש לנו פה.

עריכה:

REST MY CASE!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3762664,00.html

פורסם

פרנקוס, יש לך נק' טובות, אבל לפעמים אתה הורג אותי מצחוק (בלוטות' וכאפות חינוך).

ולמי שאמר משהו למעלה על ארה"ב, שיחשוב פעמיים לפני שהוא יורד על המדינה הכי *הכנס תאור חיובי כאן* בעולם. אתה יודע למה אין שם "רשת ביטחון"? בגלל שלא כולם מגיע. למי שמגיע יש מעל ומעבר, וברמה שיותר גבוהה מכל מקום אחר בעולם. למה שמישהו שמוצץ כסף מהמדינה יקבל שקל\דולר? מה אתה חושב ש"רשת הביטחון" בארץ זה בחינם? הכל עולה מיסים! המודל הכי טוב הוא קפיטליזם ישן וטוב כמו שהיה פעם בארה"ב. תעבוד קשה, תקבל כסף, תקנה בהתאם. כולם עובדים, שמחים, וקונים מה שבא להם במשכורות ממוצעות. חבל שהם נסחפו עם זה לתוך הבועה שהתפוצצה לה, אבל הרעיון הוא נכון! סוציאליזם אירופאי הוא כישלון חרוץ.

בנוגע לישראל, באמת המצב לא משהו. אני כרגע בקנדה, פשוט תענוג מה שהולך כאן. צומת עם מכונית אחת בכל כיוון ואף אחד לא נוסע כי כולם נותנים זכות קדימה! עם חיוך!!1

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
תעזוב את הפוליטיקה (באמת, תעזוב את הפוליטיקה!) ותקשיב.

לא נראה לי שיש כאן מישהו שמתנגד לתנאים של שירות לאומי או צבא בשביל קבלת תעודת זהות.

מה שאני מתלונן עליו היא העובדה שפתאום להרוג אנשים בשביל המולדת זה ערך יותר חשוב מלהיות בן אדם טוב (אסור כבר להיות ג'ובניק).

מה שמעצבן היא האטימות של אנשים מסוימים להבין שאולי האחר הוא לא כל כך שונה.

מעצבן אותי שאם אני פותח שרשור על משהו שקשור לקבוצות אתניות מסוימות, אני צריך להיזהר כדי לא להישמע גזען, למרות שאני ממש ממש לא גזען.

מעצבן אותי שאני לא יכול לצאת עם בחורה שהיא לא אשכנזיה כי בויכוח הראשון שלנו היא תגיד "יא צהוב" או "יא אשכנזי מאניאק".

זה מה שקורה עם כל הגזענות הזו.

יש עובדות ויש אידיאולוגיה. הרבה פעמים הן מתנגשות.

באופן אובייקטיבי, המדינה כרגע בחרא.

אנחנו לא יכולים להיות גאים במדינה שלנו אחרי כל מה שקרה.

כן, אולי פעם היינו משהו שאפשר להיות גאים בו (בישראל של שנות ה80 ותחילת ה90, כשלאנשים עדיין היה אכפת ממה שקורה למדינה).

כשחזרתי לארץ לפני 6 שנים, חשבתי שאני חוזר לישראל, ארץ הקודש, המקום שבו כל ישראל חברים.

מה קיבלתי בסוף? כאפה בפנים, אנשים אגרסיביים בלי סיבה, עם שלם שמתלונן בלי הפסקה אבל לא עושה שום דבר בעניין וממשלה שבנויה בצורה שבה כל מי שלא צריך לקבל כוח, מקבל אותו, גם אם גורל העם הוא הדבר האחרון שמעניין אותו.

עריכה:

REST MY CASE!

פרנקוס, תסתכל על חצי הכוס המלאה : אם הדבר היחיד שיש לבחורה לרדת עליך זה שאתה "אשכנזי" אז מצבך טוב כי זה אומר שהיא לא מצאה שומדבר אחר.

לדעתי אתה מתייחס כאן למקרים נקודתיים שאתה חווית על בשרך ומסיק מכך מסקנות על כלל העם.

בעניין חרדת הקודש הלא מוצדקת בנושא גזענות אתה צודק ב100 אחוז. היום זה ב"מודה" לקרוא גזען לכל אחד שמשתמש במלה ערבי.

למשל: 10 ערבים מג'לג'וליה רצחו ללא רחמים אזרח תמים בחוף תל ברוך - משפט "גזעני".

למשל2: חבר הכנסת אחמד טיבי הרצה בועידת הפת"ח והטיף להשמדת ישראל ולכן יש להענישו בחומרה- משפט "גזעני".

למשל3 : חייל גנב נשק וכרטיס אשראי של הרמטכ"ל והעביר אותם לגורמים עויינים ולכן יש להענישו בחומרה - משפט לא גזעני.

למרות שהמשפטים הנ"ל כוללים עובדות יבשות בלבד (אך מזעזעות בפני עצמן)

בקשר לכתבה שלך, במצב בו שלטון החוק פשט את הרגל בשנים האחרונות, אין ברירה לאזרחים אלא להגן על עצמם. זו לדעתי הבעיה האקוטית ביותר במדינה ולא דיבוריות בלוטות' או חוקי ייבוא אישי.

עם זאת, לא כל אחד יכול להשיג רשיון לאקדח, אז אתה לא תתחיל לראות כאן אקדחים אצל כל אחד.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עריכה:

REST MY CASE!

אתה צריך להוריד את מינון העיתונות ולהתחיל להסתובב קצת יותר בחוץ.

לא שאני טוען שהמצב נפלא, הוא רחוק מזה, אבל חלק מהמצב שאתה מתאר נובע מאינפצליית העיתונות שיש כאן בשנים האחרונות. יותר מידי עיתונים יומיים, חינמונים, מקומונים, אתרי אינטרנט, חברות חדשות, תוכניות תחקירים חושפניות ובלוגים נשכניים מנסים לרתק מעט מידי צופים מתעניינים. כל פיפס קטן מגיע לתקשורת שמנפחת את הכל למימדים חסרי תקדים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...