Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר שוק לפיג'ו 607

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכישת פיג'ו 607 בשנים 2001 עד 2003

הבנתי מחברים קרובים שהרכב הזה נמכר פחות ממחיר המחירון בגלל שאין לו שוק.

כמה אחוזים פחות ממחיר המחירון שווה רכב כזה בהנחה שהוא שמור ומטופל כמו שצריך ?

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה

מצאתי רכב במצב מצויין ,נראה כמו חדש מבחוץ ומבפנים , והמוכר מוכן להחייב בבדיקה (לתקן כל תקלה שתתגלה)

הבעיה שהמוכר רוצה מחירון (למרות שגם במחיר מחירון עשו לדעתי עוול למכונית הזאת ששווה הרבה יותר)

אני מקוה שאצליח להוריד את המוכר לרמת מחירים סביב ה 20% מתחת למחירון

פורסם

אגב , המחיר שהמוכר דורש הינו מחיר המחירון לפי המחירון של יד 2

האם זהו מחיר מחירון רגיל או מחיר השוק (משוקלל עם הורדת האחוזים בגלל חוסר שוק) ?

בדקתי למשל פיג'ו 607 , מודל 2003 גירסה PK מנוע 2200

במחירון של יד 2 הוא מופיע במחיר של 76,000 ש"ח http://pricelist.yad2.co.il/cardetails.php?SubModelID=19412&Year=2003

במחירון של כולבוקאר הוא מופיע במחיר של 114,400 ש"ח http://www.colbocar.co.il/searchvehicle.aspx

במחירון דיסקברי המחיר הוא 110,000 ש"ח http://www.discovery-israel.co.il/index.cgi?type=1&df=&car=%F4%E9%E2%27%E5&dgm=607&year1=2003&year2=2003&cc1=&cc2=999999&price1=&price2=99999999&hil=1&eng=1

האם מחיר השוק הוא לפי המחירון של יד 2 ? (שזה יוצר בערך מחיר המחירונים האחרים פחות 30%)

פורסם

המחירונים היחידם שרלבנטיים זה לוי + אולי יד2. שים לב שיד2 כבר מייצג 10% פחות מהמחירון של לוי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למה לעזאזל המציאו את המחירונים האלה , אם בכל זאת צריך לבדוק כמה שווה הרכב בפועל :evil:

לגבי הדגם הספציפי שרשמתי , אפשר לדעת מה מחיר השוק שלו ?

כמה מקסימום כדאי לשלם על הרכב הזה אם הוא שמור בצורה יוצאת דופן ?

פורסם

אין נוסחה.אם הרכב נראה לך והוא בתקציב שלך והוא טוב יותר מרכבים אחרים שראית מאותו שנתון אז לך על זה. אתה והמוכר ביחד קובעים את המחיר הראוי ,אני מבין שאתה מפחד לצאת פראייר אבל כל הנוסחאות האלה 22.5% מתחת למחירון הן לא רלוונטיות במיוחד שיש עכשיו כמה מחירונים.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אין פה עניין של פראייר

אני לוקח בחשבון שאולי אני לא מצליח להחזיק את הרכב ואצטרך למכור אותו

אני לוקח בחשבון שיש ירידת ערך לרכב עם הזמן , אבל לא מעוניין להפסיד גם הגלל הפרשי אחוזים בין הקנייה למכירה

לדוגמה : לרכוש רכב במחיר מחירון ואז למכור אותו 25% מתחת למחירון

אני מאוד מעוניין ברכב הספיציפי שראיתי , אבל לא בטוח שאם אמכור אותו , יהיה קונה שיהיה מעוניין בו כך שישלם לי מחירון

פורסם

חבר, גם אם תקנה עכשיו את הרכב במחירון ותמכור אותו עוד 4 שנים במחירון- תפסיד...

אם אתה מאוד מעוניין ברכב, אז תקנה אותו. להתחיל עכשיו לחשוב מה יהיה כשתמכור? לא נראה לך קצת, סליחה- טפשי?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תקרא טוב מה שכתבתי

אני מוכן לספוג את ירידת הערך של הרכב

אני אתן דוגמה יותר מובנת :

רכשתי רכב במחיר מחירון יד 2 ב 76,000 ש"ח

עברה חצי שנה והחלטתי למכור את הרכב

המחיר עכשיו הוא 70,000 ש"ח

אבל , מחיר השוק הוא כ 25% פחות מהמחירון , כך שיתנו לי על הרכב כ 52,000 ש"ח

אין לי בעיה לספוג את ירידת הערך , אבל לא את "הטיפשות" של רכישת רכב במחיר מחירון בעוד שהוא שווה בפועל 25% פחות מזה.

לכן אני רוצה לדעת כמה שווה הרכב בפועל .

פורסם
חבר, גם אם תקנה עכשיו את הרכב במחירון ותמכור אותו עוד 4 שנים במחירון- תפסיד...

אם אתה מאוד מעוניין ברכב, אז תקנה אותו. להתחיל עכשיו לחשוב מה יהיה כשתמכור? לא נראה לך קצת, סליחה- טפשי?

באמת עדיף שתקרא טוב מה רושמים לפני שאתה בוחר להגיב בשטויות.

רכבים כאלה לא נמכרים במחיר מחירון,לא משנה עם הרכב גם יד 1 ועם מעט ק"מ, אבל יש עניין נוסף ,(ותעזוב רגע בצד את המחירון ,ואני בכלל לא מדבר על הרכב הספציפי הזה)והוא שאין הרבה רכבים כאלה על הכביש כך שנניח יש לך אפשרות לקנות משהו פחות טוב בפחות כסף או להשקיע קצת ולקנות משהו קצת יותר טוב,

אם בעל הרכב מוכן להתחייב לכל תקלה ותיקונה ,שווה לשלם מחירון,הרכב לא ייצא נקי ובטוח שיש תיקונים בכמה אלפי שקלים,(גם אם זה תיקונים לא מהותיים),תחתים אותו על זכרון דברים שיהיה כתוב כל תקלה החל ממנורה שרופה ועד גיר ומנוע,אנחנו הולכים אחרי הבדיקה ומכניסים את הרכב למוסך מורשה ומתקנים מה שרשום.

(אבל ממש לא נראה לי שלזה הוא התכוון שאמר שהוא יכסה כל תקלה,והוא גם לא יסכים)

פורסם

המוכר התכוון ממש להכל

מדובר בבחור פדנט שעל כל דבר קטן הוא רץ למוסך

את הרכב הנ"ל יש המלצה להכניס לטיפול כל 30,000 ק"מ והוא מכניס לטיפול כל 10,000 ק"מ (יש תיעוד במוסך מורשה)

בנוסף הרכב עבר טסט בחודש שעבר , כך שהטסט הבא הוא עד 07/2010

אני אנסה להוריד עוד 10% מהמחירון של יד 2 והתחייבות לתיקון כל תקלה שתתגלה בבדיקה .

הרבה מזהירים אותי לגבי עלות התקונים של הרכב , אבל בבדיקה של הרכב הזה ספציפית , ראיתי שהממוצע של טיפולים במוסך הוא של כ 1500 ש"ח בשנה . נראה לי שתקלות ברכב זה הרבה מזל ואיך מטפלים בו .

פורסם

מחיר השוק הוא כ 25% פחות מהמחירון

המחירון אמור לשקף את מצב השוק. קצת אבסורד, לא ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
המחירון אמור לשקף את מצב השוק. קצת אבסורד, לא ?

זה לא אני המצאתי

בתגובות מעל כתבו שמחיר השוק נמוך ב 20-25% מהמחירון

כנראה שהמחירונים תלושים מהמציאות

• תוכן חדש...