Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום וברכה

בכביש 3 בק"מ 242 לכיוון מזרח השוליים די מחוקים. בניסיון לפנות ימינה קיבלנו דוח + 6 נקודות על כך שנסענו בשוליים. זו לשון הקנס:
בהיותי בהפעלת סטילס על ידי מצלמת ניקון מס' ******, כאשר התאריך והשעה נבדקו בסמוך להפעלה. כאשר אני עומד סטטי בצדו הימני של הכביש, כביש בעל 2 נתיבים לאותו כיוון נסיעה, אני נעזר בעדשה 200-500 לצורך זיהוי עבירות ותיעודם על ידי המצלמה. הבחנתי ברכב הנ"ל בנסיעה רצופה וללא כל עצירות כאשר אני מזהה את הרכב דרך העדשה אשר נקייה וללא כל גורם הפרעה כי הרכב הנ"ל נוסע בשוליים כאשר ארבעת הגלגלים מעבר לשול בצבע צהוב, ראיתי ותיעדתי על ידי המצלמה ברצף תמונות כמו שמופיע בנספח "תיעוד צילום". בבדיקה במסוף משטרתי, הרכב שייך לבעל הרכב הנ"ל. בנוסף יש לציין כי בעת ההפעלה יש עומס תנועה והרכב חלף את מקומי ממערב למזרח ללא כל עצירה. בסיום הפעלת סטילס הגעתי למשרדי היחידה והעברתי את התמונות לרשת משטרתית על פי הנוהל. אני מצהיר בזאת כי לא בוצעה כל עריכה בתמונות. המצלמה והכרטיס זיכרון עם התמונות היו איתי מתחילת ההפעלה ועד סיום כאשר הציוד ברשותי ולא עבר לידיו של איש מלבדי ולא נותר ללא כל השגחה"

הגשתי בקשה להמרה באזהרה וקיבלתי דחייה בטענה שזו עבירה חמורה שלא ממירים אותה באזהרה (מעניין, כשפניתי אליהם על כביש אחר שיאכפו פס רצוף הם לא ששו לעשות אכיפה).

פניתי לנתיבי ישראל שטוענים שהסימון תקין. 

האם לדעתכם יש עילה לביטול הקנס והנקודות? 

מצרף תמונה שצילמתי + תמונה של הדוח

יש לצין שבוצעה פניה ימינה ולא עקיפה של הפקק מימין. 

שוליים מחוקים.jpg

שוליים מחוקים 2.jpeg

עריכה אחרונה על ידי itamarg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...