Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיראו אני לא אחד שיש לו תקציב נאה כמו להרבה שראיתי פה אבל הלכתי לזאפ ופשוט בחרתי לפי הדירוג והתגובות של אנשים על המוצר

אז זה המ שבחרתי להכין אני רק צריך מגבר ואני לא ממש מבין בזה ורוב המגברים שראיתי ממש יקרים יש אולי מגבר שיתאים לי ולא יהיה ממש יקר?

ואני צריך גם תיבה לסאב

וזה מה שבניתי :

רדיו דיסק :

Pioneer DEHP4050UB

700 ש"ח

עריכה:

לפי מה שקראתי לא מומלץ להשים רמקולים 6X9 עם סאב וופר אש מה אני צריך לעשות כי מאחורנית זה מה שיש לי :o יענו חרוט לי כזה 6X9 בגוף הזה מאחורה אפשר אז אולי להגדיל אותו או לשנות אותו שיתאים ל 6.5 אינטץ?

זוג רמקולים TSA6971 Pioneer

390 ש"ח

SAGA SG-403

100 ש"ח

סאב

Pioneer TSW307D2 (TS-W307D2)

379 ש"ח

דרך אגב יש לי פולקסוואגן פולו 97'

הסאב הזה יכנס בבגאז שלי?!

ומה דעתכם על הרמקולים אבל עוד פעם אני לא אחד עם תקציב בשמיים וכל מה שהוספתי פה לפי תגובות של אנשים זה רמקולים איכותיים וסבבה לאנשים שאוהבים לשמוע מוזיקה אבל מתפשרים על עוצמה :]

פורסם

עם הבעיה שלך מתמודדים עוד הרבה אחרים כאן בפורום.

הדירוג בזאפ לא מייצג יש שם הרבה חברה שקנו ורצו לכתוב דירוג כדי ללטף לעצמם את האגו ככה שהדירוג שם לא כ"כ מייצג.

כאן בפורום יש הרבה חברה שהתנסו במגוון רחב של מוצרים ולדעתי המלצה של אחד מהם שווה הרבה יותר מ10 מדרגים בזאפ.

אתה יכול לקרוא כאן בפורום לעשות חיפוש לגבי דגמים של כל מוצר שאתה מעוניין בו ואם לא קיים עליו שרשור אז לפתוח אחד חדש משלך .

בכל אופן שיהיה לך בהצלחה ואל תשכח להינות מהמערכת - היא באה לשרת אותך ולא אתה אותה ...

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

הבעיה שאף אחד בפורום לא עוזר לי פה :\

שמתי מקודם באשכול שלי פירות מה אני צריך וכו' ותקציב ולא קיבלתי שום תגובה

פורסם

קודם כל אף אחד כאן לא עובד בשביל אף אחד , ככה שלא חייבים לך . בלי לפגוע כמובן !

אתה צריך לעבוד בשביל עצמך , ז"א תתחיל לקרוא קצת ולעשות חיפושים .

כמו שאמרתי לך אתה לא הראשון שרוצה לנצל את התקציב שלו בצורה המיטבית\מקסימלית ולא משנה כרגע אם זה תקציב גדול או קטן .

כמוך יש עוד הרבה חברים שיש להם את אותה הבעיה וששאלו את אותה השאלה וקיבלו תשובה לא פעם אחת ולכן נמאס לענות על אותה השאלה מספר פעמים ( אפילו שניסחת קצת אחרת :wink:).

תתחיל עם חיפוש תקרא כמה שרשורים ואז תוכל לשאול שאלות יותר עינייניות וקונקרטיות .

יאללה לעבודה ובהצלחה .

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

תיראה אני לא יכנס לך לרכיבים עצמם , מכוון שאין לי מושג והבנה בנושא הספיקרים FR או RR צמטער .

אני יתן לך את הטיפ שאני יוסיף לתגובה שלי אל תקנה תמכשיר הזה ובמיוחד לא ב700 שקל , אם ישלך תקציב כזה לרדיודיסק תכנס ליד 2 , תחפש מכשירים , תתקשר לאנשים שמוכרים ( אין לי מושג אם מותר לפרסם שמות ומספרי פאלפון אבל בכל מקרה תיצור איתי קשר בפרטי אני יתן לך מספר של בן אדם . )

יש כלכך הרבה מכשירים מעולים במחירים האלה , חבל שתבזבז את הכסף על מכשיר ברמה של קנווד ב350 שקל ביגלל התווית .

השאלות שלך פשוטות , אז ככה , הסאב יכנס אם תקנה תיבה נורמלית - תעשה חיפוש בזאפ יש שם בסביבות ה19 תיבות למכירה.

ומגבר , לא חסרים מגברים אכותיים ( מינימליים) באזור ה400 - 500 שקל , זה מצריך ממך חיפוש , אל תתיאש!!

תהליכי שיפוצים

פורסם

צריך להוציא חוק נגד רמקולים של פיוניר סדרת TS והסאבים הפשוטים שלהם (לא שסאבים טובים שלהם קיימים או נמכרים בארץ) עד מתי רשעים יעלוזו?!?

תנסה במקום הסאב של פיוניר להביא קיקר C12 אם עדיין מייצרים או סרווין ווגה HED-12

אתה קופץ 4 ליגות למעלה ואתה עדיין נשאר בטווח מחירים זול מאוד.

תנסה להביא מגבר של לייטנינג אודיו סדרת בולט 50*4 ומונבלוק פשוט שלהם בין 125 וואט ל250 וואט RMS ב4 אוהם

הגברה בערך 1400 שקלים.

סאב בין 400 ל700

ויחידת ראש - אם כבר משהו פשוט אז לפחות תקנה קלריון, אלפיין, אקליפס, פנסוניק

רמקולים אחוריים אפרופו אם אתה מתעקש - פעם קנווד היו מייצרים רמקול 6*9 שהוא 1WAY - אחלה של רמקול במחיר מאוד נמוך.

הSAGA עד עכשיו זה הדבר הנורמאלי היחידי שציינת - רמקולים מבית גרמני שיחסית למחיר הנמוך שלהם כן נותנים איזושהיא תמורה.

אפרופו - במקום רמקולים קדמיים של פיוניר, תנסה מורל סדרות הפולס או הטמפו, תנסה סדרות פשוטות של JBL או לייטנינג אודיו - עדיין לא משהו להשתגע אבל כמה ליגות למעלה מרמקולים של פיוניר.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...