Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לברר,

חברה שלי בעלת תואר שני בבלשנות בשפה האנגלית ולא מצליחה למצוא עבודה (רכש, בנקאות וכו')

ישנה מחשבה ללמוד לימודי הוראה ולהיות מורה..

עד כמה זה כדאי/לא כדאי בימינו? כמובן מדובר על הוראת אנגלית.

ישנו תכנון ללמוד במכללת בית ברל - אשמח לביקורות על מקום לימודים זה.

תודה מראש.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

בתור מורה,שלא מצליח למצוא עבודה כבר 3 שנים (אזור הצפון )הייתי מציע לה שתשקול שוב היטב את העניין.

אם בכל זאת היא תחליט שכן,יש מסלולים מקוצרים לאקדמאים (הסבה) והיא לא תצטרך ללמוד 4 שנים אלא בין שנה לשנתיים (תלוי בזמן הפנוי שלה,כמה קורסים היא תוכל לדחוס).

אני יודע מכאלו שלמדו אצלנו במסלול שמדובר באחד המסלולים הקשים ביותר בהוראה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין לי מושג לגבי מכללת בית ברל. ממה שהבנתי, היא לא רעה.

יש פורום מורים בתפוז, שווה לה לשאול שם.

תואר שני מציב אותה יחסית במקום טוב מבחינת טבלת השכר (בתור התחלה, לעומת מי שיש לו רק תואר ראשון למשל). ככה שזה יתרון בולט (מעבר לזה שזה רץ במשכורת קדימה... פער של 400 שקל נדמה לי, מעל מי שיש לו תואר ראשון).

יש היום מחסור במורים לאנגלית (מורים טובים... הכוונה). תעודת הוראה היא חייבת לעשות אם בכוונתה להיות מורה כמה שנים טובות (אם היא רוצה ללכת להוראה בקטע של עבודה זמנית, אני מציע מראש... לוותר. ואולי ללמד במקומות פרטיים, ששם הדירוג הוא לפי שעות/תואר (סטטיסטיקות מראות ש50% מהפונים להוראה פורשים אחרי שלוש שנים היום זה אולי אחרי שנה וחצי.. אני לא סגור על זה).

חסרונות?

עבודה עם ילדים, צריך המון סבלנות. סביבה רועשת, הורים, לחץ, בקיצור, אתה יודע מה התנאים. שנה שנתיים ראשונות הכי קשות. כמובן, משכורת התחלתית, ובכלל, משכורת לא גבוהה.

יתרונות

סיפוק אדיר בעבודה (לא תמיד, אבל לפעמים יש ימים כאלה...). אם תצא לה כיתה ממש טובה, היא יכולה להגיע למקומות טובים מאוד. שעות יחסית נוחות. וכמובן, חופשים. קביעות בעבודה (משהו שכמעט ואין היום...אבל חיוני בקטע של משכנתא למשל).

מציע לה לחשוב טוב אם היא רוצה את זה. אין כאן מושגים של כדאי לא כדאי.. יש מושגים של מתאים לי/לא מתאים לי.

בגדול, המשכורת לא משהו, העבודה קשה.. אבל מתגמלת. השאלה מה היא רוצה מעצמה, ואיך היא רואה את עצמה מסתדרת בעבודה הזאת. איך שהצגת את השאלה נראה לי ששווה לה לשקול ייעוץ תעסוקתי.

בהצלחה!

נ.ב יש לי ידידה טובה שסיימה את התואר הזה (לא שני.. ראשון) והיא היום עובדת באחד מבתי הספר לשפות, מזכירה בכירה (מן מתאמת פגישות ועניינים, להמון אנשים במשרד..) עבודה לא קלה, עם 6000 שקל ברוטו בחודש.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לגבי משכורת לא גבוהה - יחסית למה?

מורים מרוויחים טוב יותר מרופאים, פסיכולוגים, עו"סים, מרפאים בעיסוק, ועוד.

אז...

הכל עניין של נק' המבט.

צביקי

פורסם

צביקי,

קח את סכום ההכנסה השנתי של מורה צעיר/ה ותחלק ל- 12 (חודשים) .. תראה שזה יוצא שכר טיפה מעל מינימום. לפחות בשנים הראשונות.

(בכ"ז, מדובר בבן אדם שלמד/ה באוני' לפחות תואר ראשון, ותעודת הוראה באותו מוסד אקדמי).

ואל תגיד לי אה.. מורים עובדים 9-10 חודשים בשנה.. תחשב את זה כמו שמס הכנסה מחשב.

אני לא משווה עם אף אחד, מדבר באופן כללי. ביחס לאיכות חיים מינימלית, ולשרשור שפתח שלומי.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בהוראה ישנה האפשרות של שיעורים פרטיים בנוסף. כמעט כל המורים שאני מכיר נותנים שיעורים פרטיים אחר הצהריים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...