Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רפידות בלימה שחוקות, יש לגשת בהקדם למוסך לשם החלפת רפידות.

הנורה נדלקת כאשר הרפידות הגיעו למידה של 4 מילימטר כאשר המינימום הינו 2 מילימטר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אותה נורת התראה אגב זהה בצורתה לנורה שבפיאט מריאה(רק באדום)

ומתריאה על שחיקת רפידות בלמים כמו שדניאל כתב.

אהההההההה אהההההה.

פורסם

ייתכנו מספר סיבות שהמנרה דולקת.

1. החלפת רפידות אחוריות ולא קידמיות (החיישן נמצא רק ברפידה בצד שמאל) כלומר במידה והחליפו רפידות אחוריות הגיע הזמן להחליף את הרפידות הקידמיות

2. תקלה במערכת הניטור של הרפידות (בדוק שהקונקטור מחובר)

3. לא החליפו לך רפידות (עבודה עברית)

פורסם

סובב את ההגה מקסימום שמאלה וכבה מנוע ! מאחורי גלגל צד שמאל תראה צמת חוטים עם קונקטור ובהמשך הצמה מתחברת לרפידה.

חזור לדווח או לקבלת עזרה נוספת.

פורסם

בהמשך להודעה בפרטי...

"כי באמת עכשיו שאני שם לב המנורה הזאת התחילה לפעול

אחרי התיקון

בהתחלה זה התחילה אחרי נסיעה של 10 דק בערך

עכשיו המנורה נדלקת ממש איך שאני מדליק תאוטו"

התיאור מתאים בדיוק לרפידות שנשחקו, המנורה בהתחלה לא נדלקת באופן קבוע אלא לסרוגין ולאחר זמן מסויים החוטים היצוקים לתוך הרפידה נקרעים ואז המנורה דולקת קבוע.

המלצה שלי חזור למוסך לשם תיקון הבעייה.

פורסם

אולי השתמשו ברפידות לא מקוריות שאין בהם חיישן שמתריע על מצב רפידות?

חזור למוסך.

ובדוק אם לא חסר נוזל בלמים למרות שמדובר בנורה אחרת, אבל רק כדי להיות בטוח.

פורסם

במידה ולא היו מתקינים רפידות עם חיישן למצב שחיקת הרפידות המנורה הייתה נדלקת באופן קבוע יישר שמורידים את הרכב מהליפט במוסך ולא נדלקת לסרוגיין כפי שכתב פותח האשכול.

פורסם

מה זאת אומרת נותן מינוס ? אנא הסבר כיצד המעגל עובד בצורה ברורה ?

אל תשכח שחיישן שחיקת רפידות ברכבי VAG לא עובד באותה צורה כמו בטויוטה או BMW.

פורסם

ברכבי קונצרן VAG חיישן שחיקת רפידות אכן מושחל בתוך הרפידה. ברגע שהחוט נחתך (נתק) כתוצאה ממגע עם הדיסקה נדלקת מנורת החיווי בלוח השעונים בלי שום קשר למינוס מהדיסקה.

במידה והקונקטור מנותק אזי המעגל פתוח ומנורת החיווי בלוח השעונים נדלקת. ניתן לקצר את הקונקטור בעזרת חתיכת מוליך חשמלי עם שני נעלי כבל והמנורה תתכבה או לקודד מחדש את מחשב הרכב שלא ידליק את מנורת החיווי כאשר מתקינים רפידות ללא חיישן שחיקה.

• תוכן חדש...