Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום לכם חברים יקרים,

אני מבקש שתעזרו לי למצוא את המושיע שיעזור לי לאפס את המצב המכאני של הC5 שברשותי.

הבעיה העיקרית היא קשיחות הבולמים, ובדיקה כללית של המערכת ההידראולית.

אני כרגע מטפל במוסך מונזה בעפולה, אך לאחר שהם "סידרו" לי את החיישנים הקידמיים של ווסת הגובה ולא יכלו לראות ולהרגיש שהרכב גבוהה מידי לאחר התיקון, האמון במיקצועיות שלהם ירד דרסטית.

אני מבקש שתמליצו על מוסך או מכונאי שבאמת יודע מה הוא עושה ומבין איך הC5 בנויה.

הפרמטרים שהכי חשובים לי הם אמינות ומקצועיות.

אני מאזור העמקים, אך אם אין לכם המלצה למישהו מהאזור שלי אשמח לשמוע גם על אזורים אחרים, אני מוכן להרחיק ולנסוע בשביל מישהו איכותי!(כמובן בגבולות הטעם הטוב :) )

אודה לכם על ההמלצות.

זאב.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שוב שלום לכם חברים יקרים,

אני מבקש שתעזרו לי למצוא את המושיע שיעזור לי לאפס את המצב המכאני של הC5 שברשותי.

הבעיה העיקרית היא קשיחות הבולמים, ובדיקה כללית של המערכת ההידראולית.

אני כרגע מטפל במוסך מונזה בעפולה, אך לאחר שהם "סידרו" לי את החיישנים הקידמיים של ווסת הגובה ולא יכלו לראות ולהרגיש שהרכב גבוהה מידי לאחר התיקון, האמון במיקצועיות שלהם ירד דרסטית.

אני מבקש שתמליצו על מוסך או מכונאי שבאמת יודע מה הוא עושה ומבין איך הC5 בנויה.

הפרמטרים שהכי חשובים לי הם אמינות ומקצועיות.

אני מאזור העמקים, אך אם אין לכם המלצה למישהו מהאזור שלי אשמח לשמוע גם על אזורים אחרים, אני מוכן להרחיק ולנסוע בשביל מישהו איכותי!(כמובן בגבולות הטעם הטוב :) )

אודה לכם על ההמלצות.

זאב.

לצערי אני לא גר בצפון ואני לא יכול לעזור לך בזה אבל זה מאוד מתסכל לקרוא את הבעיה בה אתה מצוי כי כמו שכתבתי לך צריך רק לעמוד על בור או ליפט שהרכב עומד על הגלגלים ולא שהגלגלים באויר ואז לפתוח בורג ולסובב בעדינות את החבק/טבעת שמסביב למוט מייצב עד לקבלת הגובה הנכון, אם יש את הליפט הזה או הבור זה 5 דקות עבודה וזה לא דורש מומחיות, פשוט מסובבים את הטבעת באיטיות, האוטו יעלה או ירד בהתאמה עד שיהיה בגובה הרצוי.

תנסה בכל זאת באזור של מוסכים לאתר מכונאי שיש לו ליפט כזה או בור שיעקב אחרי המוט מייצב, תנחה אותו למצוא את הטבעת/חבק הזה ולסובב אותה סביב המוט עד שתקבל את הגובה שנתתי לך.

פורסם

wolf שלום,אולי כדאי לך לגשת למוסך המרכזי בבני ברק לפחות כדי שייטפלו לך בבעיה עם הכוון גובה לפני שייגרם לך נזק,ברור שזה די הצקה אבל כמשהו חד פעמי אולי שווה לנסות.

פורסם
לצערי אני לא גר בצפון ואני לא יכול לעזור לך בזה אבל זה מאוד מתסכל לקרוא את הבעיה בה אתה מצוי כי כמו שכתבתי לך צריך רק לעמוד על בור או ליפט שהרכב עומד על הגלגלים ולא שהגלגלים באויר ואז לפתוח בורג ולסובב בעדינות את החבק/טבעת שמסביב למוט מייצב עד לקבלת הגובה הנכון, אם יש את הליפט הזה או הבור זה 5 דקות עבודה וזה לא דורש מומחיות, פשוט מסובבים את הטבעת באיטיות, האוטו יעלה או ירד בהתאמה עד שיהיה בגובה הרצוי.

תנסה בכל זאת באזור של מוסכים לאתר מכונאי שיש לו ליפט כזה או בור שיעקב אחרי המוט מייצב, תנחה אותו למצוא את הטבעת/חבק הזה ולסובב אותה סביב המוט עד שתקבל את הגובה שנתתי לך.

עודד יקירי היי,

ההסבר שלך היה מקצועי יותר מבכיר המכונאים במורשה שבו טופל הרכב,

ואכן ניגשתי למוסך המרכזי היום והם סידרו לי את בעית הגובה.

אבל כשהתלוננתי שאני מרגיש נקישות כשאני נוסע בכביש משובש הם שלחו אותי לנסיעת מבחן עם ה"מומחה" שלהם, וזה אמר לי בהסבר משכנע שהרכב כבר זקן והחלקים הם דיי מיושנים ולכן אין מה לעשות! הרעשים והנקישות ימשיכו וצריך לחיות איתם.

עצוב וממורמר נסעתי למכון כיוון פרונט על מנת לסדר בעיה שלא קשורה בנקישות ועל הדרך ביקשתי ממנו שיבדוק אם הוא יכול למצוא את מקור הנקישות, הוא בטבעיות ניגש ישירות לציריות, בדק ומצא שהציריה הקידמית שמאלית לא תקינה והיא מקור הנקישות, ובנוסף תושבות המנוע גמורות.

האבסורד הוא שבמוסך המורשה שהם אלה שצריכים להיות ה"מומחים" לרכב לא מצאו כלום והבדיקה היתה רופפת משהו, ואילו איש מקצוע אמיתי שלא קשור למכונאות רכב בדק ומצא את מקור הבעיה.

ולכן עכשיו אני לא מחפש מישהו שיסדר לי את גובה הרכב, אלא מישהו שאני יוכל לסמוך עליו לטיפולים והבעיות הבאות עלינו לרעה בעתיד, אחד כזה שיבדוק ויתן דיאגנוזה מקצועית ואמינה ולא חפרית.

פורסם
wolf שלום,אולי כדאי לך לגשת למוסך המרכזי בבני ברק לפחות כדי שייטפלו לך בבעיה עם הכוון גובה לפני שייגרם לך נזק,ברור שזה די הצקה אבל כמשהו חד פעמי אולי שווה לנסות.

פיזו, בעיית הגובה סודרה.

ראה את התגובה שלי לעודד.

פורסם
כמו כן - חשוב להדגיש כדי לקבל נוחות מקיסמלית ומנימום נזק לבולמים יש לבצע את הכוון בעזרת LEXIA.

מה זה LEXIA?

הכיוון שהוא עשה לי במוסך היה על סמך נתון שהוא טען שהגובה מהריצפה עד הכנף צריך להיות 69.5 ס"מ, ומה שהוא עשה זה בדיקה כשהרכב מונע את הגובה מהריצפה עד הכנף.

פורסם

בוקר

גש ל "יורו 2000" בכרמיאל

מס טלפון 9982287

דבר עם אייל מנהל המוסך

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם
בוקר

גש ל "יורו 2000" בכרמיאל

מס טלפון 9982287

דבר עם אייל מנהל המוסך

שא ברכה

כרמיאל זה שעה וחצי ממגדל העמק...

היתי מעדיף מישהו מאזור נצרת עפולה רמת ישי(ז"א סובב עמקים).

פורסם

בעיות של ציריות ותושבות מנוע אתה יכול לפתור בכל מוסך, זה לא דורש ידע מיוחד כמו בבעיה שהייתה לך עם הגובה.

בלאי בציריות מאופיין בתיקתוק מהגלגלים כאשר ההגה מסובב עד הסוף לצד מסויים, האם אלו התיקתוקים?

אם סתם הגומיה של הציריה קרועה זה תקלה שגרתית בכל המכוניות וכל מוסך יכול לתקן אותה, זה כשלעצמו לא מהווה בעיה אלא אם נסעת ככה הרבה זמן ולכלוך שנכנס לציריה דרך הגומי הקרוע גרם לה לבלאי.

בכל מקרה אם אתה הולך להחליף ציריה או גומיה לציריה כדאי שכאשר המוסך ישים את הזרועות של הליפט, לפני שהוא מתחיל להרים את הרכב תוריד אותו לגובה הכי נמוך, כאשר אין לחץ בבולמים פירוק המשולש התחתון בשביל לפרק את הציריה והוצאת הציריה הם מאוד קלים אחרת זה יהיה מאוד קשה להלחם עם המתלה לפירוק המשולש והציריה.

החלפת תושבות המנוע זו גם משימה קלה שכל מוסך מכיר.

לא בטוח שהרעשים והנקישות קשורים לציריה ותושבות המנוע ויתכן שמוסך הסיטרואן בו הייתה צודק. נסה לאפיין יותר טוב את סוג הרעש ומתי הוא קורה אולי אפשר יהיה כאן לתת כיוון.

פורסם
בעיות של ציריות ותושבות מנוע אתה יכול לפתור בכל מוסך, זה לא דורש ידע מיוחד כמו בבעיה שהייתה לך עם הגובה.

בלאי בציריות מאופיין בתיקתוק מהגלגלים כאשר ההגה מסובב עד הסוף לצד מסויים, האם אלו התיקתוקים?

אם סתם הגומיה של הציריה קרועה זה תקלה שגרתית בכל המכוניות וכל מוסך יכול לתקן אותה, זה כשלעצמו לא מהווה בעיה אלא אם נסעת ככה הרבה זמן ולכלוך שנכנס לציריה דרך הגומי הקרוע גרם לה לבלאי.

בכל מקרה אם אתה הולך להחליף ציריה או גומיה לציריה כדאי שכאשר המוסך ישים את הזרועות של הליפט, לפני שהוא מתחיל להרים את הרכב תוריד אותו לגובה הכי נמוך, כאשר אין לחץ בבולמים פירוק המשולש התחתון בשביל לפרק את הציריה והוצאת הציריה הם מאוד קלים אחרת זה יהיה מאוד קשה להלחם עם המתלה לפירוק המשולש והציריה.

החלפת תושבות המנוע זו גם משימה קלה שכל מוסך מכיר.

לא בטוח שהרעשים והנקישות קשורים לציריה ותושבות המנוע ויתכן שמוסך הסיטרואן בו הייתה צודק. נסה לאפיין יותר טוב את סוג הרעש ומתי הוא קורה אולי אפשר יהיה כאן לתת כיוון.

הרעש אותו אני חווה הוא בריצפת הנהג כאשר אני נוסע בכביש משובש אז יש לי דפיקות\נקישות מכיוון הריצפה הקידמית, הרעש נשמע כאילו יש משהו משוחרר וזה גם דופק... בקיצור צריך להרגיש ולשמוע בשביל להבין.

• תוכן חדש...