Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי 458 איטליה - מחליפת הF430.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזארטי, למבורגיני, פרארי. שום דבר לא מתקרב לעיצובים של אסטון :roll:

אודי, ב.מ.וו, מרצדס. שום דבר לא מתקרב לעיצובים של סוסיתא :shock:

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשוט יצירת אומנות, אין הגדרה אחרת :shock2: .

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ההשקה שלה תהיה במסלול במונזה בין ה- 11-13 לספטמבר, הולכת להיות שם חגיגה מוטורית, מחיר השתתפות בחגיגה 3700 יורו...לא כולל מע"מ...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

הכותרת בYNET לכתבה על הפרארי החדשה- "יש לך מיליון שח?".

האפשרויות-

1. הם לא יודעים שמכונית במיליון שח אינו דבר נדיר בארץ ושהפרארי הזאת תעלה 5 מליון שח (תאורטית). ואז המצב גרוע מאוד.

2. הם מראש מניחים שהקוראים בורים בנושא זה. ולנו נשאר רק לחשוב מה זה אומר שהם חושבים עלינו. לא יודע אם זה גרוע יותר או פחות.

פורסם

מכונית מדהימה בכל קנה מידה , מה שקצת משגע אותי בזמן האחרון זה כל הקטע של הלדים כל המכוניות התחילו להעתיק מאאודי.

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

יפהיפיה אמיתית. מעניין איך היא במסלול (שאלה רטורית, לא? :-P).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

OMG ! אני פשוט בהלם , דמעות נוצרות בעייני מהיופי עוצר הנשימה שלה, לא יכול לתאר כמה שהיא יפה,

:shock:

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

נראית לטעמי בסה"כ סבבה ואכילה, אם כי מבחינת העיצוב החיצוני, קורה C אנמית וסתמית ומבחינת תא הנוסעים,הדש בורד מגניב, יפיפה ומושקע, אך מיקום פתחי האיוורור ליד הידיים הינו בעייתי. כמו כן, על הג'אנטים האנמים שהורסים את האפקט הייתי מותר (אם כי הם חליפיים).

לסיכום - לא יפיפיה כמו ה-430 ולדעתי לא מספיק מגובשת בעיצובה החיצוני, אך לא מאכזבת.

פורסם

סכים עם אלון לגבי העיצובים של אסטון, פשוט אין דברים כאלה!

וה-458 לא יפהפייה כמו ה430, אבל מהצד היא מזכירה את האנזו וזה תמיד טוב!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

בקשה מתותחי הפוטושופ בפורום, שמישהו יעלים את הפנסים האחוריים, במקומם ימשיך את הגוף של האוטו ואת החלק השחור ליד כל פנס יהפוך ליחידת תאורה כהה, כמו מהדגמים של שנות ה-80.

אני מת לדעת איך הרכב יראה אחרי זה.

ferrari-(4).jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...