Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי רכב חדש מלובינסקי.(פיגו 308)

לאחר כשבוע הסתכלתי מתחת לרכב וגיליתי שישנם מספר חלקים עם חלודה:ציריה(מוט שיוצא מהגלגלים הקידמיים),בלמים....

במוסך לובינסקי המרכזי טוענים שכל מה שהוא מברזל יצוק זה "בסדר" שיש עליו חלודה.

תמוהה בעיני שצריך להיות חלודה ברכב חדש.

האם הדבר הגיוני/סביר?

פורסם

אני נוסע בסיטרואן בת חודש וחצי.

לפני כמה ימים שמתי לב, שיש חלודה במקומות, שמיועדים לחיבור גגון על הגג. מדובר בחלקים שצבועים בצבע הרכב.

פורסם

הנה המקרה שלי עם פוקוס 2008 באותו עניין:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=228008

שורה תחתונה. ככה זה על החלקים האלה ואין בזה שום בעיה.

אבל אתה כתבת גם לגבי בלמים - אתה מתכוון לחלודה על הדיסקים (שנעלמת אחרי נסיעה קצרה) ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אני מסכים עם דבריי ניסן, אבל עליי לציין שלא בכול רכב החלודה קיימת.

בקישור שצירף קודמי צירפתי תמונות של הרכב שלי שגם לאחר 3.5 שנים אין נקודות חלודה.

תגובות של דניאל מאשכול אחר בעניין !

"הבטחתי תשובות והנה הם לפניכם ישר מהמפעל.

חלודה זו אינה תוקפנית, לא משפיעה על עמידות החלק ותיפקודו ומוגדרת כחלודה קוסמטית בלבד, אבל וזה אבל גדול, יצרני רכב מקפידים מאוד שמרכב הרכב יהי מוגן מפני מכות של אבנים וחלודה וזה כולל חלקי מתלה והנעה.

אז כפי שדוד ציין נכונה, החלק התחתון של הרכב עובר ציפוי שעווה יעודית למניעת חלודה, אך השכבה היא די דקה והאם הרכב עמד הרבה זמן בתנאי לחות ומליחות חלודה תצליח לתפוס על מתכות.

יתכן כי הרכב עמד הרבה זמן בנמל או תקוע על אונייה אך בשום פנים ואופן לא טבל במי ים, שמשאירים סימני מליחות לבנים וברורים (וגם מלוחים למי שרוצה לטעום) ותיכן כי מדובר בפגם הרכבה, הרובוט "התעייף" או משהו כזה, בדרך גלל זה קורה לאחר תיקונים מחוץ לפס היצור, נניח החליפו בשנית את כל מערכת המתלים עם הצירייות עקב תקלה ולקחו חלקים מסטוק שלא עברו מיגון.

תלונתך לגבי הנושא מוצדקת ועל המוסך לבצע ניקוי וציפוי המכלולים בחומר מונע חלודה יעודי."

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...