Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב .

מבקש את עזרתכם אם למישהו קרה בעבר או נתקל בבעיה אני אודה לכם אם תעזרו .

קניתי גולף לפני שבוע , ואתמול היה משהו מוזר , נעלתי את הרכב , הוא ננעל 4 דלתות והכל היה תקין למדי , אחרי שעתיים אני עובר לייד הרכב ואני רואה שהדלת שמאחורי הנהג- פתוחה .

כמובן שלא קפצתי למסקנות , נעלתי את הרכב והמשכתי בשגרת יום שלי .

אתמול נעלתי שוב את הרכב וודאתי שנעול ויצאתי , חזרתי אחרי שלוש שעות עדיין כל הדלתות היו נעולות , הלכתי לישון כשקמתי בבוקר אותה דלת מאחורי הנהג היתה פתוחה !!!

לעזאזל , מה עושים ?

איך אני יכול לנעול את האוטו ולהיות רגוע שלא נפתחת הנעילה באותה דלת ?

מישהו נתקל , מכיר ?

תודה מראש

עידן

פורסם

בוודאות הדלת ננעלת?

בדקת על ידי נסיון לפתוח את הדלת אחרי הנעילה או על ידי העין?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

בדקתי פיזית , היה נעול . בינתיים אני מהבוקר יושב על זה וראיתי שאני נועל את הדלתות אחרי דקה וחצי בערך האוטו עושה רעש של דריכה לבד מעצמו כאילו מקבל פולס , אבל לא נפתח כלום .

למעשה אני בטוח שהוא במהלך הלילה נפתח ככה .

פורסם

כנס לחנות מיגון לרכב (בדרך כלל נמצא עם אודיו) , חנות שמכבדת את עצמה כמובן, ותבקש לאבחן את הבעיה.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

תודה .. אני יבדוק את זה במיגון .

זה ממש מפחיד היום נעלתי .. אחרי 2 דקות היא דרכה את עצמה מול הפנים שלי ונפתח הכפתור של הדלת האחורית .. זה מפחיד לרכב יש אישיות .. חחחח

סתם .. תודה

שבוע טוב

פורסם

היתה לי פעם בעיה כזו בפולו ,

בסוף הסתבר שהלחצן בשלט הנעילה היה תקול , ואחרי הלחיצה שלי שיגר עוד כמה "לחיצות" בזמן שאני מתרחק מהרכב.

החלפתי בשלט רכיב בשווי 20 אגורות ונגמר הסיפור :)

אם יש לך שלט ספייר, בשביל הקטע תנסה להשתמש בו יום אחד במקום השלט הראשי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לחצן שמתקתק יכול לשגע את הנעילה המרכזית ואז אי אפשר לדעת מה יקרה. (הרי לא כל הלחצנים עולים בדיוק בבת אחת בסינכרון של אלפיות שניה)

עם זאת אני מאמין שההצעה שלי היא בסבירות נמוכה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני מאמין ששלט תקול היה פותח לו את כל הדלתות ולא רק אחת לא?

צודק.

ברכב הנ"ל הנעילה היא על ידי משאבת וואקום. במצב וואקום נפתחים הכפתורים ובמצב לחץ נסגרים. מהקופסה שבה יושבת המשאבה יוצא צינור עבה "צינור גינה", הוא יוצא לכיוון הדופן התחתונה של הרכב. אף פעם לא הבנתי מה תפקידו אבל עכשיו שאתה מציג את הבעיה אני מניח שתפקידו לשחרר לחץ כלוא. כניראה הפרשי טמפרטורה גורמים לשינוי לחץ כזה שמספיק להזזת הכפתור המדובר. אם ההשערה שלי נכונה, שווה לבדוק האם הוא סתום.

בדקתה האם מכסה הדלק ותא המטען נפתחים גם?

• תוכן חדש...