Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום,

לקחתי את הסיטרואן קסניה לטיפול ראשוני אחרי קנייה. אצלי בדוח בדיקה כתוב נזילות בכל חור אפשרי במערכת.

נסעתי למורשה סיטרואן.

אמר לי, ברקסים מקדימה סכנת נפשות, משאבת הגה נוזלת ופקקי מנוע ישנים.

אמרתי אין בעייה. וטיפול גדול.

תיקן במשך יומיים וחצי.

אמר לי 5k(ובעברית למען הספר הספק, חמשת אלפים שקלים טבילין ותקילין)

צדיק או גנב??

עוד משהו מעניין הבאתי הביתה, האוטו התחמם, ביום ראשון נוסע למוסך עם גרר.

ועוד משהו, האוטו היה בטיפול במקרה באותו מוסך בשנת 2005 עם אותו קילומטרז'!

האם אני אהנה מהאוטו בתור מכונית או בתור בית כי אהיה הומלס???

אוהד

פורסם

זייפו את מד הק"מ זו עבירה פלילית, לדעתי תוציא את הקבלות שהרכב עבר טיפול באותו ק"מ בשנת 2005 ותתבע את המוכר על זיוף ק"מ.

רק תברר אם הבעלים של הרכב היה הבעלים של הרכב ב2005.

כדי שנגיד לך מהו המחיר המתאים לטיפול עליך לכתוב בפירוט את כל מה שהוחלף ברכב(תעתיק מהחשבונית).

פורסם

שלום שלום,

מצרף צילום חשבונית.

במידה והלך ראש מנוע. האם זה באחריות המוסך או עליי??

מה קורה אם המוסך טוען שהרכב נכנס עם ראש מנוע דפוק???

אוהד

kabala.pdf

פורסם

צדיק ? לא יודע. גנב ? לא ולא,לפי העבודות שנעשו המחיר סביר.

מה שנראה יקר מעט הוא מחיר משאבת הגה הידראולי (1700+ למשופצת ,אז כמה עולה חדשה ?).

לפי דעתי,לגבי עניין הק"מ,אתה פשוט צריך ליצור קשר עם הבעלים ולומר לו כך: או שאתה קונה ממני את הרכב חזרה ומחזיר לי את כספי או שאני תובע אותך על זיוף הק"מ (בהנחה שאכן הרכב היה אצלו באותה שנה שבה הוכנס לטיפול).

מה שקרה הוא כנראה,שכבל הספידומטר הפסביק לעבוד באורח פלא ולפני המכירה חובר מחדש... או שלא....

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...