Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי אימפרזה טורבו שנת 2001.

לפני יומיים נדלקה לי מנורת צ'ק אינג'ן.

היא נדלקה כבר בעבר אך הפעם היא הבהבה.

בוקר אחרי הלכתי למוסך המרכזי בראשון.הבן אדם שם התחבר למחשב ולאחר מספר דקות השיב ששני חיישנים נהרסו.

בדף שהוא הביא לי כתוב :

בדיקה עי מחשב ואיפוס תקלות

PO340

PO545

P1544

P1301

שאלתי את המוכר מה עלות התיקון והוא השיב הרבה כסף.

מישהו יכול להאיר בבקשה את עיני ולומר לי מה הבעיות ומה נהרס?

בתודה רבה.

זיו.

פורסם

לאחר איפוס בחברה הנורת צ'ק אינג'ן נידלקה בשנית.

מה אפשר לעשות ?

כמו כן אמרו לי שכבלי ההצתה שלי גמורים.

טיפול בבעיות אלו מתאפשר רק בחברה ?

פורסם

קודם כל תודה רבה לעוזרים.

בקשר לניקוי החיישן.

איפה אפשר לבצע פעולה זו ?

שכחתי להזכיר שעל האוטו מורכב פורק חיצוני HKS . לאחר הרכבתו האוטו הרגיש חלש יותר והתחילו הבעיות.

יש אפשרות שהפורק גרם לכל הבעיות ?

מה לגבי חיישן חום אגזוז ? מה עלות ההחלפה שלו ?

פורסם

לפני שלושה חודשים היה לי את אותו סיפור, החיישן למדה שלי ברכב היה תקול

עלותו בחברה - 3100 כולל עבודה, פשוט לא להתקרב!!

סע לטופ ר.פ.מ דבר עם קובי או ערן, וינסו להשיג לך את החלקים במחירים שפויים יותר.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

ההבדלים בין עלותם של חיישנים בארץ ובחו"ל פשוט מקוממים.

חיישן שעולה במוסך בארץ 2,000 וגם 3,000 ש"ח יכול להימכר בקלות בחו"ל בסכומים של 100$.

כמו כן, לעיתים יש חיישנים תואמים OEM תחליפיים בעלי איכות זהה למקור, אבל כאן - כל רכב וכל חיישן לגופו.

בכל אופן, עדיף להתייעץ בפורום STI, שם מכירים את האימפרזה טוב יותר מאשר מכירים אותה בפורום שהוא כללי יותר כמו הפורום הזה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...