Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Sundown Audio SAE-1000D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי - האם חשבת על האופציה כן להשתמש בקרוס של המגבר?

כוונתי - לקבוע לוופרים high-pass בסלופ 24 דרך הביט1, לקבוע לסאב through בביט1 ולהתשמש בקרוס שבמגבר לצורך low-pass באותו סלופ.

נראה לי ששווה ניסיון.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חשבתי על זה - אבל למה לי ללכת לתא מטען כל פעם שאני צריך שינוי...

למה לי להפוך את הסאב וופר לכל כך סטטי ולעשות שמיניות באוויר עם הוופרים בשביל להסתדר איתו.

אני יכול גם להוריד את הביט אחד לסלופ של 6 דציבל ולתת היפוך פאזה או אולי אפילו חצי היפוך פאזה דרך המגבר...

יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות, התוצאה שהגעתי אליה היום, היא התוצאה שחיפשתי וממש אין טעם לסבך את החיים שלי בריצות לתא המטען כשיש לי פרוססור שמסוגל לעשות כמעט כל מה שבא לו חוץ מלהכין קפה :-P

אפרופו - למעט הטוויטרים - כל הרכיבים אצלי חתוכים בנד פאס - כולל הסאב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אופס לא ראיתי את הפוסט האחרון שלך.

אם הגעת לנחלה אז באמת אין מה לרוץ.

והביט1 לא יודע להכין קפה?! כנראה שהוא יורד מסדר היום שלי :morning:

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

הוא איטלקי - אז רק אספרסו, בלי חלב!

איך אתה רוצה את זה? לונגו? או אספרסו מקיאטו? :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה כמו לאמר - אחד מגבר של DOMBOSS בשבילי בבקשה :-D

אם כבר קפה ישראלי - אז קפה אל-נחלה שפרעם (אני מעדיף את העטיפה הירוקה עם הל)

Pioneer TS-X150

פורסם
אתה בטוח שהסאנדאון שלך זה 2.100 ולא 2.125 ? נראה לי שאין 2.100 רק פעם מזמן היה

ולא נראה לי שיובא לארץ מעולם.

אותי שאלתה ?

לי יש את הסאן דאון 100*2 ורכשתי אותו בדיוק בזמן שהיבוא שלו הוחלף ל-125*2 (היה האחרון במלאי).

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם
תלוי בהתנגדות שתבחר לסאב, וב pre-amp שלך.

איך אני יכול לבחור התנגדות? הסאב הוא שני סלילים של 4 אוהם

אני יכול לעבוד איתו בתצורה של שני אוהם.

יש לי קלריון 786 אז המתח יציאה שלו הוא יחסית גבוה 4v אם אני לא טועה.

ובקשר להמלצה על הכאוס..תודה רבה אבל קודם כל אני מוגבל לתקציב מסויים וגם אני מחפש סאב יותר איכותי כלומר SQ נטו ופחות רעש ובלגן שנותנות הסדרות הגבוהות כאוס האבוק וכ'ו. ונראה לי שהארסנל הוא בדיוק הגבוק בין לבין שאני צריך מצד אחד איכות דיוק וכ'ו ומצד שני סאב "לא פראייר" כשצריך. יותר נכון שאני רוצה.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם
מזה לא מחייב המגמר מוציא ב2 אום 500 RMS בדיוק מה שהארסנל צריך

אבל ה1 אום אין מה לדבר

גם לי עלה המחשבה לחבר אילו ארסנל ואז אמרתי למה לא להוסיף עוד 500 שקל ולהביא את הקאוס החיה הרעה הזאת

זאת בדיוק ההתלבטות שלי..כי מבחינת הספק הוא מוציא "בדיוק" והמגבר כדי לא להתאמץ יותר מדי צריך להיות קצת יותר חזק מהאלמנט שמחובר אליו לא?

פורסם
איך אני יכול לבחור התנגדות? הסאב הוא שני סלילים של 4 אוהם

אני יכול לעבוד איתו בתצורה של שני אוהם.

יש לי קלריון 786 אז המתח יציאה שלו הוא יחסית גבוה 4v אם אני לא טועה.

ובקשר להמלצה על הכאוס..תודה רבה אבל קודם כל אני מוגבל לתקציב מסויים וגם אני מחפש סאב יותר איכותי כלומר SQ נטו ופחות רעש ובלגן שנותנות הסדרות הגבוהות כאוס האבוק וכ'ו. ונראה לי שהארסנל הוא בדיוק הגבוק בין לבין שאני צריך מצד אחד איכות דיוק וכ'ו ומצד שני סאב "לא פראייר" כשצריך. יותר נכון שאני רוצה.

הארסנל יכול לבוא גם D2 וכך תוכל לספק לו עוצמה יותר גבוהה.

הקלריון שלך הוא 5V שזה די מספיק (יש לי את ה 775 שנותן 5V עם סאנדאון 1500).

ארסנל הוא סאב SQ מצויין ודי עוצמתי כשצריך, אוהב כוח.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא ידעתי שיש דגם עם שני סלילים של 2 אוהם. מעניין!כן בקשר לפרה אאוט שלי זה מספיק :)

תודה רבה לך על המידע.

אני צריך לברר עם רוני ואליקו את כל הפרטים כי באתר שלהם אפילו רשום שהוא שני סלילים של 4 אוהם.

וזה בדיוק מה שני מחפש סאב SQ ונראה לי שהכאוס קצת יותר מפותח מזה ובנוי יותר להרבה רעש לא כמו הארסנל..נכון?

פורסם

לפי דעתי אתה לא צריך לרדת ל-1 אום כדי להנות מהסאב .

תבקש מאליקו שיתן לך לנסות לחבר את הארסנל ב-2 אום למגבר

שלך ,ותראה אם זה מה שאתה מחפש (אוהב) .

כמו שאמרו קודמיי , לא רק העוצמה חשובה אלה גם הדיוק של הסאב .

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

אה... אני לא דיברתי על הדיוק של הסאב, אני דיברתי על היכולת של המגבר לשלוט בסאב ולאפשר לסאב להיות מדוייק עד כמה שהוא רק יכול.

וההבדל אצלי ברכב במעבר ממגבר 4 ערוצים ישן וחביב למונובלוק חדיש שתוכנן במיוחד לעבודה מול סאב וופר - הבדל של שמים וארץ.

Pioneer TS-X150

פורסם

1+

גם אני חושב שעדיף לנסות כמה שפחות לעבוד בהתנגדות נמוכה ולאמץ את המגבר + מערכת החשמל של הרכב (ואומר את זה אחד שיש לו מערכת חשמל בריאה!)

תמיד טוב להסתפק בצרכנים נמוכים.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...