Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש בראש: נוקיה N97 נגד ה-iPhone 3Gs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. לא ממש נכון.

2. לא ממש נכון

4. אם אין לך 2 ידיים - זו פעולה קשה, יחסית לחלק מהפלאפונים של לא משנה שמות (נוקיה) - זו פעולה מאוד קלה

5. תוכנה שלוקח 2 שניות להוריד.

9. מאז גירסה 1.14 - התקדמנו - כבר לא קיים.

10. תיאורטית

11. איזה מכשירים באמת תומכים בפלאש?

13. דור שלישי = מהירות תעבורת נתונים. זה שבארץ דחפו לך את הקונספט שזה שיחות וידאו , אז חבל.

14. שוב - 3.0 עם ULTRASNOW פותר ניתוקים שהיו לחאפרים שפרצו עם מתאם סימפרי.

16. תכניס בגוגל i-funbox

17. אתה טועה , יש.

לגבי ה"יתרונות"

1. בשביל זה יש לי P&S וSLR, פלאפון מצלם בערך תמונות כדי שאני אראה מי מחייג

2. מקלדת פיסית - באה לפצות על העובדה שבמסך מגה רסיסטיבי - אי אפשר להקליד באותה איכות ומהירות כמו באייפון, וזו עובדה.

זו גם עובדה שגורמת למכשיר ליהיות עבה משמעותית.

אבל תזכיר לי איך החנות אפליקציות של נוקיה?

שים לב שלגבי הכל זה "לא ממש נכון, ניתן להוריד איזה משהו ולעשות איזה קומבינה כדי שזה יעבוד".

אז בנוקיה אין לך את כל הבלבולי מוח של להוריד תוכנת צד שלישי שאיזה הולנדי כתב והיא תקרוס 500 פעם בדיוק כמו שהתוכנת שליחת קבצים בBLUETOOTH אוהבת לקרוס יפה מאוד בכל האייפונים.

A2DP יש רק בגרסה האחרונה.

דור שלישי מלכתחילה מותג כפתרון לשיחות וידאו אז אל תגיד לי מה דחפו כי אני מבין לא מעט בסלולר, ולא ממגזינים אלא מכתיבת קוד. מן הסתם התשתית עצמה באה לפתור את בעיית המהירות.

ובעניין המקלדת, אז אולי היא באה לפצות, אבל היא עולה בכמה רמות נוחות על כתיבה עם יד אחד במסך מגע כמו של האייפון.

שלא נדבר על הזיהוי של הכתב שקיים רק בנוקיה.

אפליקציות אגב, אם כבר אתה טורח להשוות את ה"חנות" של אייפון לנוקיה, נמצאות ומותקנות ע"י גג 20% מהמשתמשים של SMARTPHONE אז אין בכלל על מה דבר. חוץ מזה לSYMBIAN יש הרבה יותר אפליקציות (אומנם פחות טובות ורובן לא מותאמות למגע) למרות הדעה הרווחת שלאייפון יש יותר.

אה ואגב, כל המכשירים החדשים של נוקיה תומכים בפלאש ועושים את זה יפה מאוד ומהר מאוד.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבוב,

מהדברים שכתבתי - רק 2 צריכים תוכנות אקסטרה.

לגבי ה3G:

http://en.wikipedia.org/wiki/3G#Features

אבטחה ומהירות.

לגבי האפליקציות , אני אחסוך לך - יש יותר , יותר מהן מותקנות על מכשירים והן טובות בהרבה.

כשיצא לך לגעת באייפון יותר מ2 דקות בלי דעות קדומות בדגם מעודכן , אולי תשים לב.

לגבי הFLASH - זה גירסא מוגבלת שנקראת FLASH LITE, אבל כן הם עושים את זה בצורה סבירה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מחר תריבו למי יש את העט הכי טוב על השולחן, מי שיש לו פיילוט יתווכח עם בעלי היוניבול למה שלהם טוב יותר ולמה השני חרא גמור.

כמו במכוניות, יש פה אנשים שלא מוכנים לקבל שיש למוצר שלהם גם חסרונות ולמוצר אחר יש גם יתרונות.

פעם היה טרנד בפורומים, STI נגד כל העולם, בעלי STI התווכחו למה הם יותר טובים מקליאו ספורט, M3, A3, מיאטה, 911 ומה לא, כל הזמן העלו טענות שונות ומשונות למה שלהם הכי טוב הכי גדול וכו

יש פה אנשים שהחליטו לקחת אישית את זה שיש אנשים שמוכנים "לסבול" את האיפון כסלולרי שלהם כאילו מדובר על מחלה שצריך למגר.

הבנו, אתם לא סובלים את אפל או את המוצר או את שניהם, לא יעזור שאני אגיד שזה הממשק הטוב ביותר שיצא עד היום לטלפון סלולרי, שלא היו לי בעיות קליטה מעולם, שאיכות השמע כבר מזמן עומדת בתחרות מול מכשירים אחרים, שהוא נגן המדיה הכי טוב שיש, שיש לי 4 מכשירי דור שלישי אחרים עם מצלמה קידמית ומעולם לא ניהלתי ולו שיחת וידאו אחת ועוד ועוד.

מי שחשוב לו שיחות וידאו, מי שרוצה רדיו פנימי, מי שהטלפון שלו זה גם המצלמה שלו, מי שאוהב מקלדת מלאה, ומי שסתם לא אוהב את אפל שלא יקנה איפון, אני מפרגן, בניגוד אליכם.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
מחר תריבו למי יש את העט הכי טוב על השולחן, מי שיש לו פיילוט יתווכח עם בעלי היוניבול למה שלהם טוב יותר ולמה השני חרא גמור.

יוניבול זה חרא גמור :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פה אתה כבר נכנס לפינה מעניינת שאופינית רק לארץ (או ארצות שאין בהם שיווק רשמי של איפון)

בארץ כרגע זה מכשיר לגיקים הארד-קור, "בוא תראה אח שלי, רק שלוש שעות חיפוש באינטרנט איך לפרוץ אותו, שעתיים עבודה לעשות את זה, לרסט אותו כשעומדים על רגל אחת, מגרדים באוזן, הולכים לישון בלי אפשרות לשלוח SMSים, קמים בבוקר, מחפשים טוב יותר באינטרנט גיקים גדולים יותר, אוטוטוטו הוא פרוץ גם ל SMSים ואפילו אפשר עכשיו לשנות את האיקון של הסוללה לאחוזים של בטרייה, אני אומר לך אח שלי, בן זונה של מכשיר, הא רגע לא התקנתי עברית, שיט..." אז הוא נתפס כמכשיר שמצריך התעסקות גדולה והבנה גדולה, ובצדק ד"א.

עכשיו כשיצאה גרסה 3 עם עברית מובנית, אפשר להביא מכשיר איטלקי ולמעשה לדחוף לו SIM וזהו, אפשר להשתמש בו "אנא כורדי" ועדין להנות מחוויה נחמדה מאוד, מה שלא היה עד עכשיו כי גם אם הבאת איטלקי היית צריך במינימום לגייר אותו לבד.

אמרתי איטלקי כי הוא סים-פרי, שקול לקניה של אחד בכל רשת בארץ שתמכור אותו פחות או יותר.

וכן כותב שורות אלה מודה כי בילה לא מעט שעות אינטרנט ופורומים עד שהאיפון שלו עבד חלק, אבל מצד שני אני לא מכחיש את היותי חננת הי-טק ממוצעת וכי נהנתי מהתהליך.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

דרור , אתה לא יודע כנראה איפה לחפש.

חוץ מפשלה אחת שלי ובאשמתי , מעולם לא נדרשתי ליותר מ2 אתרים ו15 דקות עבודה (ורובם בהמתנה , או מקסימום בלחיצת NEXT NEXT NEXT) כדי לפרוץ ולגייר אייפון.

לגבי ההודעה הקודמת שלך - מסכים.

מי שמחפש ALL IN ONE - יש N97

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

היום אני כבר יודע טוב מאוד איפה לחפש :)

ה 3G הגיע אלי בערך שבועיים אחרי שהוא יצא לשוק, בזמנו (אפשר לחשוב כמה מזמן, בקושי שנה) היה צורך בטורבו סים, אם הוא בטעות יצא מרישום לאורך זמן היה צריך להוציא את הסים, לדחוף במכשיר אחר, להחזיר קליטה, להחזיר את הסים לאיפון, גם עברית היה קצת יותר מסובך. היום יש לך את כל צבעי השלג שעושים לך הכל בקלי קלות וזה באמת נהיה די קל.

כמו שאני אומר, סינית זה קל - כל ילד בסין יודע סינית ;)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לא נראה לך ... ידוע כבר חודש וחצי שהוא ישווק בוודאות באורנג' ובפלאפון וכבר שבועיים בערך שהוא ישווק גם בסלקום.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
סמירו אתה טועה, גם בחו"ל קיימת ההתחייבות,אם אתה רוצה לקנות מכשיר בלי התחייבות תשלם מחיר מלא,בדיוק כמו בארץ.

מניסיון, לא. אני לא טועה. יצא לי לרכוש מס' מכשירים(3) מדגם נוקיה 6230 לפני כ5 שנים. המחיר שיצא לי לשלושתם הרבה יותר זול(וכן, בלי התחייבות) מאשר המחיר שהיה יוצא לי בארץ. וגם אם הייתי רוכש רק דגם יחיד ולא שלושה, עדיין, המחיר היה יוצא לי זול יותר. לפני הדגם הנ"ל, רכשתי בחו"ל דגם אחר שאני לא זוכר איזה כרגע, גם הוא יצא לי הרבה יותר זול מבארץ.

פורסם
לא נראה לך ... ידוע כבר חודש וחצי שהוא ישווק בוודאות באורנג' ובפלאפון וכבר שבועיים בערך שהוא ישווק גם בסלקום.

ליביו

בקרוב בפיצוציה הקרובה למקום מגוריכים במחיר של 100 גרם גרעינים, השוק הולך להיות מוצף כי הם חייבים להעיף 300K מכשירים.

:D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ליביו

פרטים ידועים?

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

אייל - 300K מכשירים בשנה! כפול 3 שנים.

אכן הכמות הולכת ליהיות היסטרית.

מה שהופך את הלחץ שהחברות מנסות להראות ללקוחות לכ"כ מגוכך.

עלק "שריינו מכשיר מראש" וכל מני חרטות כאלו כי "יהיה חסר".

מי שלא מחכה לפחות חודש שהחברות סלולאר יזיעו קצת - פשוט פרייר.

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...